Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Te kérdezted tőlem, gondoltam megkérdezem tőled, hogy miért te ki vagy?
Amúgy te itt másokkal szembenről írsz. Massán kívül kiről írtam még? Láttál te engem páros lábbal negrózni, másokat szidni a patkány post óta?
A szövegértelmezéssel meg nálad vannak igazán problémák. Különösen egy lepatkányozásos komment után, amire a GAZDÁJÁNAK reagáltam kb. abban a stílusban, ahogy ő kezdte. (Mellesleg neki nem ez volt az első kommentje Kimivel kapcsolatban amire nyilhatott volna a bicska, hogy egy klasszikust emlegessek.) De amikor valaki Kimivel kapcsolatban emleget patkány stílust, na az már valami, Finn Puma.
Már többször leírtam korábban, hogy Kimi nem kedvenc, de ebből a mezőnyből őt bírom a legjobban, pont azért mert jó és semmi patkány stílusa nincs, de abszolut nem kedvenc.
Számomra igazán két pilóta fontos (értsd: kedvenc), ha már így érdeklődsz: Prost és Hakkinen. Korábban, a kezdetekkor még volt egy Pironi is, de ő már sajna meghalt, pedig ő volt gyerekkorom kedvence. Remélem eljut az agyadig, ha kell képekben tolmácsolom, hogy a "másokkal szemben is mutathatsz némi tiszteletet" megjegyzésed egy baromság, mert itt órák óta csak Massáról van szó és ő is csak egy Kimit lepatkányozó post miatt esett áldozatul. Remélem felfogtad! A jövőben nem kívánok neked erre reagálni.
Ha gondolod képekkel is kommunikálhatsz, ahogy szoktad máskor is, ha nincs melletted senki, hogy begépelje a mondanivalód ...
Részemről ennyi.