182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #73629 Hihetetlen hogy lehet ilyen ostobasagot kitalalni.. Eloszor beszivtak a nagy autogyartokat az F1-be.. Felvasaroltak a kis magancsapatokat, es belenyomtak hihetetlen osszegeket.. Most meg lehetetlenne tennek, amiert bejottek, hogy magukat mutogathassak..:)) Egy Ferrari, vagy egy BMW miert menne mas motorjaval, nonszensz...?!?! -
coulthard007 #73628 Tanácskozás a csapatfőnökök között! -
egyet is értek vele, remélem Börniék is átérzik ennek a súlyát... -
Ezzel hogy elengedték Hirvonent mindketten, még van esélye, bár nem tartom sokra :) Kevesebb esélye van mint Massának :) -
még nem lett -
De már Loeb VB lett.(ha jól tudom) -
"A Toyota és a BMW is kiszállhat a Formula-1-ből amennyiben bevezetésre kerülnek az egységes motorok." (itt megjegyezném hogy szegény maszka :D)
asszem nem is érdemes több szót erről említeni. ha ennek ellenére is akarni fogják akkor igazi hülyék. -
Jah, ez megy pl WRC-ben is... A Fordosok nem enyhén és leplezetlenül tolják előre Hirvonent, mert már csak neki van esélye Loeb ellen. Ez ott ki van mondva, és nem nagyon zavar senkit... -
Pemack #73621 csakhogy a reggelt beindító szójáték meglegyen:
megfejtés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robert Tubica
(remélem sikerül jól beszúrni a képet és a spoiler dobozt, mert sg-n még sosem csináltam még ilyet :D) -
Szerintem bármilyen egységesítés tökreteszi a sport. -
Igen. De aki túl távol kerül a többiektől (előre megy) azt ki kell szavazni, mert nyomasztja a többieket hogy miért megy annyira (Gondoljunk csak Massára mi történt mikor Kovalainen nyomás alatt tartotta) A lemarad azt meg csak simán meg kell büntetni. -
és 300km hosszú, hogy azért a versenytáv meglegyen -
tessék -
De 100m széles, nehogy kiszorítsák egymást. Meg legyenek sínek, nehogy kicsússzanak. -
Oválpálya? Hülye vagy? Egyenes csak!
Az ovál nem egységes, mert nincs benne jobb és bal kanyar. -
Meg legyen egységes "én jobban értek a forma-1hez topik". -
egységesítsük a ferrari lámpás rendszerét a boxutcában...
meg legyenek egységes pályák (oválpálya pl XD) -
Inkább legyenek egységes robot pilóták! -
Kinek mikor volt az első kiállása, azaz milyen nehéz autóval küldték a qual 3. szakaszára. -
ezek milyen számok is? -
DJ BP #73609
Sőt a szerelők is egységes kaját kapjanak... -
WNW #73608 Legyenek mar a pilotak is egysegesek.. Klonozni kell Schumit 22 peldanyban, aztan hajra.. Soot Eclestonet is, es Ot minden csapat elere... -
coulthard007 #73607 Egységes motor után egységes BENZIN -
Ez az év volt annyira zavaros (mindenkinek volt problémája ahogy írtam lejjebb), hogy Kovalainen-nek előrébb kellett volna végeznie.
Jó akkor nézzük számszerűen jópárat:
Sepang:
Hamilton 19
Kovalainen 20
Massa 17
Bahrain:
Hamilton 2
Kovalainen 21
Massa 21
Monaco:
Hamilton 6
Kovalainen 34
Massa 33
Kanada:
Hamilton 19
Kovalainen 19
Massa 19
Silverstone:
Hamilton 21
Kovalainen 19
Massa 21
Hockenheim:
Hamilton 18
Kovalainen 21
Massa 20
Hungaroring:
Hamilton 19
Kovalainen 21
Massa 18
Valencia:
Hamilton 17
Kovalainen 20
Massa 15
Spa:
Hamilton 11
Kovalainen 13
Massa 13
Monza:
Hamilton 27
Kovalainen 22
Massa 22
Singapure:
Hamilton 17
Kovalainen 17
Massa 17
China:
Hamilton 15
Kovalainen 18
Massa 14
miért nem sikerült megverni a Bmw-ket és a REnault-t..miért van lassan feleannyi pontja mint az elejének, amikor ez az év senkinek sem volt ideálisnak nevezhető.
-
hiaba vagy ugyanolyan gyors mint a csapattarsad ha tobb uzemanyaggal mesz es nem tudsz az 1. rajtkockabol indulni. elozni szinte lehetetlen, nem tudod atkuzdeni magad a tobbieken es igy rengeteg idot, uzemanyagot, gumit vesztesz...
es Kovaleinen sokszor onhibajan kivul nem szerzett pontot, mint pl. most is -
Egyáltalán nem,..Hamilton-nak olyan csapattárs kell aki a Ferrari-nak bezavar.
Olyan csapattársa nem igen van szükség aki jelenleg Vettel-nek zavar be.
Neki ebben a helyzetben arra lenne szüksége, hogy Kovalainen megelőzze a Ferrari-kat, és ha őt esetleg kiforgatják vagy más probléma akad akkor legyen aki pontot rabol a Ferrari-tól. Arról nem is beszélve, hogy képes legyen az 1-2-re, vagy hogy akár az előfordulhasson ami most a Ferrari-nál.
De nem képes rá, és nincs is értelme erre számítani az eddigiek alapján, ez a vb Hamilton melója, vagy sikerül neki egyedül vagy nem. -
Tök mindegy. Hamiltonnak most egy olyan pilóta kellett, aki nem zavar be. Az már más kérdés, hogy pl. a csapatvébére így igazából esélyük sincs. -
Persze. Pont akkor lassul le Kimi, amikor Massának minden pontra szüksége van ... :D -
? nyerésre??
Kovalainen nyilatkozat: ha igaz..
- elhinném, ha Hamilton mögött végezne...még akkor is ha az egyik, esetleg mindkettő Ferrari férne be neki. De Kovalainen a Bmw-vel és a Renault-val harcol, és a tabella 7. helyén van egy olyan évben ahol Kimi egyértelműen alulteljesített, Massa-t a saját esős forgásán kivűl a csapata és a technikája is hátráltatta, Hamilton pedig hol ennyi rajthelyes büntetést kapott, hogy hozzáadtak az idejéhez.
Mindegyiknél eltekintek attól, hogy mi jogos meg mi miért...ez a helyzet.
Ebben a kialakult helyzetben Kovalainen jelen pillanatban 7. a tabellán, mind a 2 Bmw előtte van, és az egyik Renault is, és lassan feleannyi pontja van mint az élmezőnynek.
Miről beszélünk? Ez a nyilatkozat csak fals lehet, egyértelműen csak rosszul jöhet ki belöle.
Amennyiben ő nem, azért még a csapat bonthat vele szerződést..
Én meg is tenném. -
Már kényszermunkán a serleget készítő 4 éves Wang Tsi :D. -
teged is zavarna ha a csapattarsaddal kiveteleznenek, neked meg eselyt sem adnanak a nyeresre... -
SzocsA #73598 massa otthon nyeri meg a vb címet! -
Pemack #73597 McLarennek sem lesz jó Kova hosszú távon, megnyerni az egyéni vb címet, de 10-20 ponttal lemaradni a csapat vb-ről több, mint gáz...
ha a mclarennek fontos a dolog, akkor a régi ferrari teamet összedobják (schumi + barrichello), erre a szerepre tökéletesen alkalmas lenne szerintem button vagy webber -
hamiltont majd kifütyülik :D -
HUmanHunter #73595 azz mien ironikus lenne ha mass anyerné a brazil nagydíjat hogy örüljenek a hazaiak és hamilton bejönne 2. nak hogy meglegyen a vb. -
McLaren-nek szerintem Kova pont jó, mert nem veszélyes Hamiltonra, igaz a Ferrarikra se nagyon, de mitbánják' ők akkor már. Ha lenne ott még egy Hamilton szintű pilóta az megint csak álmatlan éjszakákat okozna Dennis bácsinak gondolom. -
Mindenki ilyen sírós lett a mezőnyben? :( Azthittem Kova picit komolyabb ennél :( -
Az elvárható lenne, hogy a 4. helyen legyen a tabella-n, ne pedig a 7. helyen.
Ehez nem kell taktika, egyébként meg csak azt tudom mondani mint amikor Rubinho kezdett fújni MS-re meg a Ferrari-ra...el kell menni, nem kell aláírni szerződéseket ha így érez.
De Kovalainen nem teljesít jól, nem Hamilton mögül de a Ferrari-k elől potyog ki. Hanme ő a Bmw és a Renault-tal csatázik. -
Azért nem szokott olyan hűde nagy eltérés lenni a taktikák közt:) nem azon a pár körön múlik. Kova lassú Hamiltonhoz képest, ezért érthető hogy a McLaren nem neki fogja tolni a szekeret... neki annyi lett volna a feladata az idei évben hogy segít a csapatnak a konstruktőri címben, de ez sem ment neki, persze volt 1-2 peches futama amiről nem tehet, de sok pontot veszített azzal hogy eltünt az élről és beleszürkölt a versenyekbe... ezt így nem lehet, és nem a csapatra kell fogni hanem gyorsnak lenni, tanulni és megpróbálni kihozni a maximumt az autóból. -
ezse ötsázs darabja:DDD