• a.carkey
    Óh, te szegény! :D Pedig azért kommentelt már ide Bobby is jópárat, de tudnék még neveket sorolni ... Aztán itt van az is, hogy a "Hamilton oldal" is belegázolt a világodba. Egy rakat hasonló volt már ide belinkelve 71000+ hozzászólás között Hakkinennel, Schumacherrel, Kimivel kapcsolatban. De megsúgom, van Massa is ...

És mitől nyílt ki a bicska a zsebedben? Lacoo Massa drukker komád patkányozott keményen, csak vissza lett patkányozva, de nem Lacoo, az nem szokásom, hanem Massa. Amit leírtam, már egy finomított változat volt. Ha visszaolvasol 71000+ kommentet, akkor eddig nálam csak Istencsászár ütötte ki a biztosítékot, de ő is csak 1x.

Megjegyzem, hogy én is csak azután kezdtem el lereagálni az ehhez hasonló dolgokat, amikor elkezdtek röpködni a kárörvednések és egyéb gyalázkodások másoktól egy-egy futam előtt/alatt/után akár Schumacherre, akár Hakkinenre, akár Kimire, akár másra. Mellesleg tudod az úgy működik, hogy ha valaki valamit beír, arra a fórumon reagálnak. Ha valaki patkányoz, akkor nem fognak neki olyan visszaírni, hogy: "Ejnye bejnye, nem is patkány Kimi."

Massát is ezen a fórumon utáltam meg, pontosabban nem is útálat ez, mert egy senkit felesleges utálni, akinek csak a mellénye nagy és az is csak azért, mert a volt Ferrari főnök fia a menedzsere. Korábban nem érdekelt, ahogy nem érdekel sok másik pilóta sem az ideiekből, csak tudod már 2007 januárjában megkezdődött itt az anti-Kimi drukkerkedés, amikor Massa a téli teszteken (LOL), 3x több levezetett km után többször megverte Kimit.

Érdekes, hogy amikor Phil Hill meghalt, csendben maradtál, tudod olyankor, amikor kb. 6an poénkodtak egy halott nevével. Akkor a fene nagy liberális lelked éppen mérlegelt?