Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát engem Hamilton lenyűgözött a hétvégén már mondtam sokszor egy iszonyat utolsó vad paraszt, de zseniális versenyző, attól, hogy tahó nem lehet elvitatni ezt tőle. Max gyűjtögeti a "pajtikat" versenyről versenyre, az ő baja lesz csak.
Az a baj, hogy néhány retardált ilyenre nem képes, hogy a gyűlöletén túl valamelyest objektív legyen, így születnek a lassú kimi, a nem előző kimi, kimi akit aláz a csapattársa mákos vb-s kimi. kimi akit massa tette világbajnokká.
Nézzenek már kicsit magukba az ilyen meberek,a gyengébb éve ellenére idén Hamilton után Kimi tette a legtöbbet azért, hogy az F1 kopottas csillaga valamelyet fényes maradjon.
Gyengébb agy kapacitásuk ellenére kicsit tudjanak elvonatkoztatni olyanoktól, hogy pl. SPA-ban kicsúszik 2 körrel a vége előtt.
CSalódottan, de azért valamelyest jó szájízzel kapcsoltam ki, mert nem poleból kocsikázva ment az első helyebn, hanem pályán verte meg a 2 előtte lévőt, gyönyörű versenyt futott a végén jót csatázot Hamiltonnal, mind2en eldobhatták volna bármikor, most Kimi járt így.
Mind1 egy élmény volt az a futam nekem még így a szomorú végével is.
Ezt az ilyen kárörvendő roncsoknak írtam, talán elgondolkodnak magukban.