182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
+ Alonso Kova ellen, ne felejtsétek el!
-
sajnos eltudom képzelni, hogy meg is kapja. -
Ezen a futamon sem kaptam szívinfarktust!
Hihetetlen,hogy menyire uncsi tud lenni egy verseny,csak azért nem aludtam be rajta mert ugyebár előtte ébredtem.Volt vagy 4 előzés,köztük Massa ,Kimi elleni küzdelme:-))
Braziliában,remélem már lesz akció is!:-) -
Akkor az okoskodásod alapján a FIA még jön Massa-nak 5 pontal. -
ja, ezen szétröhögtem magam :D -
amit hamiltontól elvett a sors... ja ilyen nem volt, mindig szerencséje volt. -
amit Massától elvett a sors, azt visszaadta az FIA.. :P szóval nemkell itt az okoskodás -
ShaiHulud #73537 igen van akinek ilyen a vezetesi stilusa.
ajanlok egy valodi szimulatort amin erezheted is a kulonbseget pl valamelyik regi papyrus felet. -
igen, mondjuk azt visszajátszhatná neki a sors, amikor Massától undorító módon az uccsó körben sikerült elvenni a győzelmet egy sz*ros motorhiba miatt, ezzel 11 pont előnybe hozni (érdemtelenül) a barnát.
ezt a különbséget lihegik azóta is... -
Palik: Hú Hamilton hogy szereti az alulkormányzott autót, hogy kihasználja... Hamilton majd keresztbe állt, de biztos direkt :) -
ShaiHulud #73534 interjukat nezitek?:D massa elegge dadogott a kimis resznel:DDD -
"Palik miért nyalja a feka seggét és miért oltja Felipét? "
Mondjuk talán azért, mert nem olyan fajgyűlölő kis senki, mint te vagy fiam. "Feka"...te mi vagy akkor? Surmó? Vagy egyszerűen egy kis középiskolás "parasztgyerek"?
+
Szánalmas, amit egyesek csinálnak. Te biztosan fajtiszta vagy.... -
Jó persze. Tavaly is ennyi volt a különbség mégis Kimi nyert. De azért ahhoz Hamilton hibája is kellett Braziliában (nem efektív hibára gondolok mielött beleköttök:D).
Szóval majd kiderül, persze Massanak drukolok (illetve KIMI-nek de szóval éted:D) de nem valószinű.. -
Lassan már síneken fognak menni
-
Láttátok,hogy Massának és Kimi-nek más volt a motorborító lemeze?:O Kiminek a sima hagyományos volt,Massának meg a hátranyúló. -
ShaiHulud #73529 rofl interjuk:D
"massa meselj, nagy verseny votl kozted es kimi kozt a futam vege fele...." :DDD -
Azért az is hihetetlen, hogy Kavalainent egymás után 2x érte műszaki probléma, Hamit meg egész évben 1x vagy 1x sem inkább mert még úgy is pontszerző volt. Szóval a Brazil nagydíjon kijár neki egy végzetes műszaki hiba.
-
hát, elég unalmas futam volt
-
Hamilton mekkorát előzött amikor Kova elengedte? -
Küldöm neki a Buttons cimü számot:D -
szóval nem maradtam le semmiről...? :)
csak a végét láttam online adásban, de az is 5percenként meg volt szakítva reklámmal... :S
a bannerben csak nekem nem működik az adás, vagy másnak sem? -
Skyline #73523 Hidd el a Mclarenék ugyanúgy eladják az egészet mint tavaly akkor elégkönnyen elveszti...:)
-
Ez szép volt!..
Massa Rai, szépen összedolgoztak, de hát itt semmi esély nem volt!
Gratula Haminak.. Ezt már nehéz lesz elveszteni..
Ez a verseny meg kurva unalmas volt:D -
madmanic #73521
-
<--------------------------->
kb ekkorát:) -
madmanic #73519 Ne viccelj... Massa mekkorát előzött
-
izgi futam volt
-
madmanic #73517 Palik idei top beszólása: Te ínyenc vagy Gyulám! 
Könnyesre röhögtem magam.. -
ShaiHulud #73516 egy elonye van ha hami nyer, csak 1 himnuszt jatszanak le. -
tavaly is megycsinálta! :)
palikot fejbe kéne lőni,kész vok tőle!akkora egy köcsög marha. -
madmanic #73514 
De a varázsgombot sajnos uccsó futamra kiszerelik -
Egy kis gombnyomogatás kérdése
-
madmanic #73512 Szép volt! 
Inen nehéz bukni -
ShaiHulud #73511 osszes szektort ugyertette palik hogy minden edzesen es futamon is, de nem tudom valojaban sectorokban mindben leggyorsabb votl e. vaalami oldalon meglehet nezni talan. -
Nem fogják!:D -
Skyline #73509 Pffff...Rajtcél győzelem,leggyorsabb kör,összes szektorban leggyorsabb...Ennyi:)
-
Nandusz #73508 halbörtönt remélem keményen megbüntetik. -
Grat Lajosnak, úgy állunk mint tavaly:) Idén meglesz neki szerintem, de csapat VB t viszi a Ferrari^^ -
Hamilton!!!!!!!!!!!!
Éljen! -
Skyline #73505 Trükk? Nincs trükk,Massa-t bevárta Kimmi,mehetett vagy félgázzal hogy utolérje a pöszegyerek...
Hamilton hozta amit kell,a legjob f1 pilóta idén is,hibátlan futam. Kimmi-t sajnálom hogy elkellett vennije a gázt a pöszegyerek miatt...
Hamilton SZÉÉÉÉÉÉÉPVOLT!
finish:)