• Gabor_(HSF)
    Na akkor tegyünk végre egy kis rendet,mert már túl sok a "latyak"
    Nemtudom ki milyen memoriával bír,de én pontosan emléxem miket is írogattatok amikor Sumi "necces" manövereit elemezgettük néhány éve.
    Hogy ez mennyire érzelmi alapon megy,ez tisztán látszik,mert egyesek ezeket a Hami manővereket most izgisnek és versenynek találják és akkor ugyan ilyeneket anno Shumi oldaláról meg szabálytalannak és gusztustalannak..
    Itt gyorsan hozzá is tenném,az ilyen szituk miatt Sumitól elvettek egy egész évi pontozást,ami egyben egy vb is lett volna..
    Talán megint én vagyok az egyetlen akinél egy erőszakos manőver az versenyszitu marad,függetlenül attól ki vezet?LEHETSÉGES..
    Természetesen én továbbra is utálom Hami-t, a leg ellenszenvesebb pilóta akit valaha is láttam megfordulni az F1-ben.
    És ennek az oka nem a vezetésében rejlik,ez már tavaly kezdődött..
    Én több évtizede vagyok közvetlen kapcsolatban az auto-motor sportal és van egy nagyon fontos alapszabály,ez pedig a kellő és illő alázat,mind a kanyarnak a pályának,az autónak és természetesen a sportársaimnak is..
    És itt jön képbe Hami..
    Én továbbra is fentartom azon vleményem,hogy a meki Alonsonak kösznheti a sikerei egy részét..
    És ez mennyire flusztráló,képzeljétek el egy 2x-s vb lezerződik,kap magamellé egy ujjoncot aki szerezhet f1 es tapasztalatokat és a tehetségének köszönhetően nagy bajnokká válhat..
    Ehelyett mi volt!? Kikiáltatta magát kiskirálynak és alatvalókat követelt,NA EZ amiért még itthon is bármelyik sportágban vizbe folytják..
    Itt kezdődött a hatalmas ellenszenv és azóta is fokozódik..
    Hát bocs ez kicsit hosszú lett,de még igy is csak a töredéke a véleményemnek az elmúlt 2 évről..