182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nandusz #73504 kiminek ideiglenes motor problémái voltak. -
hopsz..kimenek 5 percre és már lemaradok valamiről..milyen trükkel cserélték meg a ferrarikat ? -
járjunk esőtáncot :F -
eső nélkül sz@r az egész..... -
Ry0K3N #73500 isten hozott a 2008 as forma 1 ben, manapság ez van mióta elcseszték az aerodinamikát -
ShaiHulud #73499 sajnos igen a mai futamnak ez a legnagyobb erdekessege, hiszen ritka unalmas egy futam volt. -
Most ez a mai nap legnagyobb érdekessége? -
ShaiHulud #73497 az a 8 az 5.5-6 volt fisichellas eset elott. es folyamtaosan gyorsabb votl haminel 3-5 tizeddel koronte. dehat ugye mar kozeledett a boxkiallas, nah meg utolerni es leelozni ket kulon dolog, szoval attertek a massa elengedos verziora, addig siman lett volna lehetoseg arra hogy raiko megelozi/kiloki hamiltont.
dehat nem tudom te lehet valami mast nezel. vagy csak total analfabeta vagy ehhez. -
Nandusz #73496 Úgy látom te nem érted a lényeget, de még csak konyítani se konyítasz hozzá.
Tehát amikor a halbörtön akadályozta raikonnent, akkor épp az volt a ferrari taktikája, hogy megelőzze hamiltont. Nem az, hogy elengedje massát.
Vágod? -
Ne fröcsögj már... 8 mpvel vezet Hamilton, hacsak nem lesz műszakki hibája, akkor teljesen mind1 Kimi mit csinál, ha meg Massát el kell engednie akkor meg pláne. -
ShaiHulud #73494 ennyi, ezert nem votl mindegy. ment hamilton utan, gyorsabb volt nala, de az a masfel sec amit a paraszt legutolso helyen allo olasz elvett tole, johet a "b" verzio. -
Nandusz #73493 Amíg nincs vége a versenynek, addig NEM mindegy!!
A másik meg, hogy tudnia kéne ennek az idióta halbörtönnek (fish =hal, cella = börtön), hogy mit kéne tennie a pályán és nem szétkúrni a versenyt.
-
ShaiHulud #73492 perpill nem tokmindegy, futam vegere mar lehet mindegy lesz. -
"Miatta beszedett kimi vagy 1,5 mp hátrányt."
nem teljesen tök mind1? ... -
Nandusz #73490 Már elnézést, de eza barom Fisicella annyira ostoba, hogy nem engedni el a versenyben lévő autókat. Nem értem, hogy ez mit keres még a forma1-ben.
Miatta beszedett kimi vagy 1,5 mp hátrányt.
Szal az izgalom az ugrott jelentem... -
ShaiHulud #73489 mer szar most massa? -
ShaiHulud #73488 ez a fisichella mekkora surmogeci lett. -
Ry0K3N #73487 Rohadtul :/
szokásos dögunalom -
Hú de izagalmas! -
Ry0K3N #73485 ez érdekes lesz ha esni kezd majd -
Palik miért nyalja a feka seggét és miért oltja Felipét? -
Ry0K3N #73483 THX -
http://www.justin.tv/live24_f1 code: www.p2pstation.net/
http://www.justin.tv/sporrtcenter
válassz ;) -
ale Fernando! -
Ry0K3N #73480 basszus ilyenkor anyázok hogy nincs TV az albiban és online közvetítést meg sehol sem találok neten :( -
és lenyomta az egyenesbeeeen a mekiiiittt a renauuult :DDD -
ShaiHulud #73478 rofl david sandor -
atyaég mik mennek itt reggel a tv-ben
-
Szerintem amúgy nem tesz jót az egésznek ez a nagy egyenszabályozás. Pont az innováció a lényege az F1-nek, hogy olyan dolgokat fejlesszenek ki ami aztán a való életben hasznos. Ha csak szabványautók versenyezhetnek megáll a fejlődés. Persze lehet rosszul látom. -
Első kanyaron túljutnak-e?
-
Tudom hogy hülyén hangzik ez a motor gyártósdi..
De ha megnézitek jól müködik.. Ha jól tudom a Champ carban vannak egy fajta motorok.. Ha jól tudom Fordok. És egy elég mags szintű bajnokság. Izgalmas jó futamokkal..
Nem akarom, hogy az f1-is olyan legyen.. De az sem hülyeség. Sőt ha egyfajta kasztnikat is gyártanak, akkor pláne.. Ott tényleg a pilota képességei számitanak akkor..
De ez ugyis csak terv.. Pénz beszél tudjátok:D -
Nemes ellenfelek nélkül, na jó a Williamsel még elcsatázgatnak:D
A motorokat meg majd a Seat gyártja:D -
tudna vki adni egy oan linket ahol letom tölteni a futamokat?
-
És marad a McLaren:D -
Most mondom előre, hogy akkor búcsúzhatnak a Ferraritól, Mercedetsől, Bmw-től, Renaultól, Hondától és Toyototától. Ezek álomvilágban élnek?!
A motorgyártók nem fogják hagyni, hogy szórakozzanak velük. -
SzocsA #73469 mert ma mondta nekem az egyik gyerek hogy 1 beszállító lesz!
amúgy ez megint egy csomó problémát fog szülni mivel megint lesz majd kiskapu! vagy megtalálják
azt is mondta a gyerek hogy megszüntetik a tankolást is!
30 körösek lesznek a versenyek! -
Szerintem hülyeség volt a motorbefagyasztás is, majd kiderül, jövőre úgyis minden a feje tetejére áll a rengeteg változás miatt -
Ez jó vagy rossz?
-
Csak értelmező olvasást kell végezni
:)
"Az FIA pénteken hivatalos pályázatot írt ki a 2010-től életbe lépő egyenmotorokról, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden csapatnak külső beszállítótól kell rendelnie erőforrást, viszont a megadott standard formulák szerint kell megépíteniük saját V8-asukat." -
Reméljük nem!