• b-type
    én nem tudom milyen szabályrendszer hol van, velem szemben már csinálták..több éve egy ETCC bajnokságban (kapásból ez jut eszembe), hogy előztem NorisRing-n, és ki lettem vezetve..nem is kivezetve, hanem a pálya azon szakaszán van egy szűkítés gumival.
    Én vigyorogtam az eset után..hozzáteszem olyan profin védekezett az ellenfelem, hogy nem is tudtam megelőzni (12körös sprint, 2. futam fordított rajtrács).

Én azt látom, hogy most ebbe kell belekapaszkodni...de pl. mikor megemlítettem Alonso hogy előzte meg Heidfeld-t Magny Cours-ban..ahol Heidfeld le kellett meneküljön a pályáról (az valóban necces volt), akkor semmi visszhangja nem volt.
    ...sőt mást mondok..tudom kedveled Rossi-t, akkor ezek után hogyan?..ha már szóba került az elfogultság.

Én egész egyszerűen nem is vágom mi az ekkora probléma...hozzáteszem én is voltam már úgy, hogy engem előztek volna (Renault Megane Trophy Mike-l), és enyhe kanyarban külsőről jött volna, majd elfogyott a helye, mert nem hagytam.
    ..hát persze, nem kell lelökni senkit a pályáról, de nem muszáj előzni sem, pláne külső ívről.
    Robert Kubica és Felipe Massa ezt csinálták 4 kanyaron keresztül mint amiről most beszéltek..belinkelem, mert ezek szerint az felejtős. Mindenki szerint mekkora volt..

Komolyan nem vágom le hogy mi a probléma,..szvsz egyszerűen bele van kapaszkodva a dologba.