182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #73463 Webbernel egyertelmu volt, motort kellett neki cserelni, de ez mar elore tudott volt...... -
itt a link -
Megbüntették Heidfeldet 3.rajthellyel hátrébb és Webber is kapott,ő 10 rajthelyes büntetést. -
nem tudtok olyan oldalt ahol csak az időeredményeket és statisztikákat írják ki az időmérő és a futam alatt??? :D -
Holnap mindenki fegyeljen hogy hányan szaladnak ki a pályáról a többiek miatt, és aztán szarrá kell büntetni a fél mezőnyt:) -
WNW #73458 Ez a David Sanyi oreg korara kezd elhulyulni... Masodszor hallgatva meg erosebben ezt erzem.. Apropo Lauda... A nemet RTL-rol beszel Lapajunk (azert vicces, hogy azzal villog a magyar RTL-ben, hogy a nemetet nezi..:)), csak ugytunik az adas ertekeles reszet mar nem nezte, vagy elfelejtette, ott Lauda tobbszor megnezve a lassitasokat, gyak. igazat adott a versenyíborasgnak, mint Hami, mint Massa buntetesevel kapcsolatban.. -
Pösze: "Ehehehee, fingottam ..."
Hamilton: "Ez de büdöset fingott! Mondjuk én meg izzadt kézzel fogtam kezet velük ..."
Kimi: "Vajon az Hamiltonnál valami vodka vagy Gatorade? Ha vodka, interjú alatt le kéne nyúlnom tőle ..." -
Alonso és Kubica gokartozik, ökörködik:D -
WNW #73455 Hihi........ Ugytunik hasonlo hozzaszolasi otlet merult fel mindkettonkben a kepet latva...:) -
WNW #73454 Gondolatok az arcjatekok alapjan..:
Hami..: De kurva jo vagyok, ezt a ket luzert holnap megeszem..
Kimi..: El kene menni rallyzni, unom ezt az egeszet..
Massa..: Most vagy en rontottam el, vagy Ok takoltak keveset... Mi lehet? -
G_ArchAngel #73453 Hamilton: "Mi van kicsi posze, lenyomtalak E!?"
Massa: "Kiloklek, mint a fekete nyolcast, meglatod csokigolyo..."
Kimi: " Holnap en fekezek keson..., vagy vodka-tonic?" -
-
áÁ a büdös nemigaz egész évben jó a taliga csak ilyenkor romlik el... -
dav1d #73450 schumacher: itt van egy video 2004-ből semmi izgi nincs benne egyedül maszka veri otthon rá az sg topikban
montoya:ez elképesztő úgy értem ki az aki képes megnézni ezt a videot egymás után 2x és élvezi? Az (Blind or Stupid) vak vagy hülye.
riporter:jenson szerinted?
jenson: remélem ez a két ember minden szezonban egy apró pont lesz a visszapillantó tükörben de amugy @=?()%! szar videó
-
Azokat simán kiszavazzuk :) Kapnak büntetést mert csúnyán néztek vagy valami. :P És akkor lesz egy izgis utolsó verseny. :P -
madmanic #73448 És a többivel mi legyen akik Kubica előtt vannak..?
-
Visszaüt! -
Hamiltom kocsija füstöljön el
és lökjék ki egymást Massával :P -
-
madmanic #73444 nna eddig rendben van
-
Kova megint kitett magáért... -
Jó lesz ez, most majd kimi "fékezi el magát" és kész is:D -
Szép volt Hamilton! -
Lassú a BMW, mondtam én... -
Ez meg english:
http://www.justin.tv/tvssports -
tenksz. :) -
Szegény Kubicának nagyon kevés lesz a hardver ehhez:) -
thx. -
barmi #73435 köszi! ;) -
barmi #73434 Nálma nem megy... -
justin.tv/zura007 -
miért nem megy a banner-ban? -
barmi #73431 Valaki dobjon már egy linket pls ahol nézhetném az időmérést mert mindjárt megőrülök. Amiket eddig találtam egyik sem hajlandó működni... :((((
-
Lesz itt már érdekes dolog az időmérőn is szerintem... -
tömören : mert tolvajok és csalók azért -
Vajon miért utálják ennyire hamiltont és a mclaren-t?:D -
Ez engem is nagyon érdekelne mert az iTV halódik. :S -
Nandusz #73426 Létezik ingyenesen elérhető online közvetítés? -
Narusco #73425 :D:DD:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D:DD:D:D:D:DD:D:D:DD:D:DDDDD -
A Ferrarik sehol? Vagy mégis.