FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leoon
Hát ja, már teljesen megbolondultam, annyira vártam, hogy elkezdõdjön, erre nesze neked 3 hetet kell várni a következõ versenyig!!!<#zavart2>De amúgy sztem, azért van most 3 hét szünet, hogy most az 1. verseny után az összes csapat látta, hogy mit tudnak teljesíteni a versenyen és aki akar az tudjon még valami fejlesztést, tesztelést vinni a dologba!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

b-type
Bourdais sztem kicsit bemerevedett a Cart-ba.

OFF:
F1 versenyzõk másként 😊)

ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bourdais a Formula-1-be tart

Sébastien Bourdais (elsõ) tesztjét követõen megkezdõdtek a találgatások, hogy a Toro Rossonak milyen tervei vannak a francia versenyzõvel. A csapat januárban bejelentette, hogy egy újabb tesztlehetõséget ad a ChampCar pilótának. Ennek idõpontját eddig nem közölték, de a csapat résztulajdonosa, Gerhard Berger megerõsítette a hírt, miszerint "egyértelmû, hogy tárgyalunk a 2008-as évrõl."

Bourdais szerzõdése az évad végén lejár a Newman-Haas istállóval, így szabad lehet az út az F1 felé. A pilóta egy tegnapi sajtótájékoztatón megerõsítette, hogy a Formula-1-et vette célba, majd hozzátette: "Ha elindulok a Formula-1-ben, akkor versenyképes szeretnék lenni."

a vérgyenge Speed helyett simán beférne...

http://gaborszantai.co.uk/

Neked és nekem nem, de a csapatoknak igen - nem is azért rendezik ezeket a teszteket, hogy minket szórakoztassanak...

b-type
Sztem hogy akik fejlesztési hátrányban érzik magukat az év elsõ megmérettetése után, azok gondolkodjanak erõsen.
Tegyék ezt úgy hogy ne bukjanak sokat, és ne legyenek kényszerpályán (teszteljünk új alkatrészt élesben, vagy menjünk lassan de biztosan)
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DjDano
Egy kérdés: Mi a rákos istennek kell már az elsõ futam után 3 hetes szünet?

DjDano
Ezek a tesztek az ég világon semmit nem jelentenek....

b-type
Pedig azért van különbség, Kimi elsõ nap 2. helyen volt Kubica mögött, a második nap 4tized elõnnyel elsõ.
Harmadik nap vizes volt a pálya, romlottak a köridõk, és Massa leváltotta Kimi-t. A rossz tapadás miatt sztem nem a hegyezték az idõket, inkább más beállításokat próbáltak, mint pl. Massa aki vizes beállokat nézegette.
Itt volt erõs Hamilton a Mergával.
A ráadás napon pedig Kovalainen és Massa gyakorlatilag egy idõvel voltak a leggyorsabbak.
A 4 nap összesítve idõeredmény szerint:
-Ferka,
-Williams-Toyota,
-Red Bull-Renault
-Toyota
-Renault
-BMW-Sauber
-McLaren-Mercedes
-Super Aguri-Honda
-Honda
-Toro Rosso-Ferrari
ha jól vettem le az eredményeket.

Istencsászár
Már semmit sem értek😊, Kimi fél mpvel ment jobbat 1.nap ( Ferka elõny ), Azt Hamilton ment jól ( Meki erõ ), ma meg Kova, azzal a rönóval mit tegnap Fisico szét fikázott 😄DD jók ezek a tesztek. Massánál meg nincs ott a Ferka fölény...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A mai nappal lezárultak a malajziai tesztek, a csapatok legközelebb csak a pénteki szabadedzésen lépnek pályára. Az utolsó nap legjobbja Heikki Kovalainen volt.

További részletek hamarosan.

1. Kovalainen Renault (😎 1:35.767 55
2. Massa Ferrari (😎 1:35.808 72
3. Davidson Super Aguri-Honda (😎 1:36.787 68
4. Rosberg Williams-Toyota (😎 1:37.002 104
5. Montagny Toyota (😎 1:37.206 78
6. Heidfeld BMW Sauber (😎 1:37.318 70
7. Button Honda (😎 1:37.326 37
8. Hamilton McLaren-Mercedes (😎 1:37.448 43
9. Webber Red Bull-Renault (😎 1:37.338 42
10. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (😎 1:38.542 56
11. Klien Honda (😎 1:39.176 25
12. de la Rosa McLaren-Mercedes (😎 1:39.303 24

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"As for the new flexibility tests on the floor, they are likely
to affect all teams - not just BMW and Ferrari as many seem to
think. We are running revised components tomorrow in Sepang that
meet the new specification, and it will certainly have made a lot
of work for all the teams. What nobody knows, and nobody can
know, is who will be most affected by the change."

ezt jól besz*pta mindenki?😊
szép volt Dennis...😊

Count Adyn
Na igen bármit inkább mint a Tilke féle pályákat😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Az gáz lenne, ém imádom a Magny-Cours-i pályát és tényleg nehéz fõleg a középsõ szektor, de az nem lenne jó döntés hogy pont Silverstone-i pályát tennék váltakozó állásra, hiszen az egy tradicionális F1es pálya.

Nincs hangulata,de elég nehéz pálya.
Ha jön helyette egy Tilke tervezte dög unalmas pálya valahol üzbegisztánban,akkor nagyon fogom sajnálni.
Egyébként nem az volt,hogy Silverstone-val felváltva rendeznek versenyt?
b-type
Pedig trükkös pálya, de én sem szeretem.
nehéz kanyar a célegyenes után következõ kombináció is, a balosról könnyû rontani, a jobbos pedig nagyon hosszú kanyar, ahol ívet kell váltani, hogy jó legyen a lendület az egyenesre.
Elvileg a visszafordító jó elõzési pont, utána csak a sikán utáni kifelé lejtõs balosban lehet bepróbálkozni, mert ott több íven elfér az autó.
Majd semmi egész a jobbos derékszögig ahol ugye egyszer Fisichella nem tudta megvédeni a pozicióját Rubinho-tól az utolsó körben.
Elvileg lehetne elõzni a pályán, de túl gyorsak az autók,...ha nincs hiba nehéz ügy.

Punker
a legsz@rabb pálya volt mióta az eszemet tudom......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

F1: nem lesz Francia Nagydíj

Jövõre nem rendeznek Forma-1-es futamot Franciaországban - legalábbis a L’Equipe információ szerint. Forrás: Mobilpress

A francia napilap arról számolt be, hogy a Magny Cours-i pálya nem tudott megfelelni a nemzetközi autósport-szövetség (FIA) és a Bernie Ecclestone által felállított elvárásoknak. A száguldó cirkusz mindenható ura korábban a szállást és a beléptetést kritizálta, ám mivel egyiket sem fejlesztették a tulajdonosok, ezért 2008-ban nem lesz Forma-1-es futam Franciaországban.

Bár a francia autósport-szövetség mindent megtesz azért, hogy Párizs környékén rendezhessenek nagydíjat, ám erre leghamarabb 2009-ben kerülhet sor.

Forrás: Mobilpress

ezt viszont nem bánom...

Istencsászár
Most nemazért, de ezt a pöttyös dolgot 1 percig is komolyan gondolták ott a Bridgestonnál? mert ha igen akkor elég amatõr bagázs. De végre sikerült azt kitalálniuk ami pofon 1szerû volt, bravo😊

A Bridgestone megoldást talált a gumi-jelölésre

A Nemzetközi Automobil Szövetség szabályzata elõírja, hogy a különbözõ abroncs-keverékeket vizuálisan meg kell különböztetni, hogy a nézõk és televíziós szakemberek is tudják, hogy mely versenyzõ mely specifikációval lépett pályára. A három centiméter átmérõjû fehér pont nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket, menet közben igen nehéz megállapítani, hogy ki milyen konstrukciót használ.

A soron következõ két verseny abroncsait már legyártotta a Bridgestone, így átmeneti megoldást kell találni a Maláj- és a Bahrein Nagydíjakra. Sepangban több lehetséges megoldást teszteltek, amelynek eredményeként - ahogyan azt korábban Sam Michael javasolta - a Bridgestone nagy valószínûséggel a bordákat jelöli meg abroncsain. A tesztekben Takuma Sato és Alexander Wurz segédkezett. A külsõ- és belõ bordajelölést között - menet közben - nem tapasztaltak jelentõs különbséget. Mindkét esetben felismerhetõ, hogy ki milyen keverékkel lépett pályára.

Istencsászár
Azér Montoyát-Kimit dícsérhetnéd Usában megettét amit tudtak😄

a honlapjukon legalábbis ez van...

mármint a nagydíj, nem a csattanás😊

Punker
idén ugye visszajön a belga nagydíj? remélem valami jó nagy rajtbaleset lesz évek óta nem volt látványos csattanás 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

youtube.com -> keresõbe beírod, hogy "McLaren"

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

INeedspeed
(10) 1*

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
én nem hánytam a szemeitekre soha h 1 verseny után beszéltek össze vissza
ti is 10 verseny után mondtátok h kimi verhetetlen kimi igy kimi ugy nekem nem szabad mondjam vagy mi?

kulabácsi
1 verseny alapján hogy lehetne már ezt eldönteni? akkor az is el lett döntve h kimi lesz a világbajnok?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

INeedspeed
nagyon faxa a video nincs valami mekis is?<

Istencsászár
Jelen állapotban még a Renault, Toyota, Honda, Super Aguri-Honda is megbízhatóbb mint a Ferrari az elsõ futam alapján ? -.-

INeedspeed
<#levele><#banplz>

INeedspeed
tudom de a jelenlegi állapotról beszélek......

kulabácsi
loááál ez már súlyos sztem😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
McLaren is fog még tönkre menni ne aggódj.

Count Adyn
k hagyjuk<#idiota>

INeedspeed
nem de 1 verseny után a merci megbizhatóbb a statisztikák szerint ez viszont igy van..........

Azért még megbizhatoságban mindig a Ferrari az etalon,de azt látni kell,hogy az elmult 3 versenyen elromlott valamelyik auto?!
Istencsászár
Aki még nem látta volna
Red Bull Official 2007 F1 Launch Movie

Istencsászár
Tegnap még csak ismerkedett a pályával, mivel életében elõször ment rajta, ma már F1ezett is😄

Count Adyn
1 verseny után megbizhatóságról beszélni... 😄

Istencsászár

max. egy ember 😊

G_ArchAngel-rõl meg nem gondolnám ezt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
hát nem tudom de 1elõre megbizhatóbb a merci,mint a ferka .......

Kit--Kat
Azt birom, ha fenn áll a Ferrari megbízhatóságának a cáfolata akkor így 4-5en örömtort ülnek. Azt várjátok, hogy minden futamon kiesnek a Ferrarik, és így 1.-k lesznek a McLarenek?!!
Ez így elég sovány remény a jövõt nézve😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
"Mivel a hûtõberendezés vizet veszített, így *valóban* felmelegedett a motor"-ezt ugy mondta mintha valaki cafolta volna h nem melegedett fel 😊))))))))))))))))

Kit--Kat
<#gonosz1>
CSöppet sem változott olaszéknál...😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Räikkönen: harcolni kell a futamgyõzelemért

Néhány nappal ezelõtt egy finn napilap arról számolt be, hogy az Ausztrál Nagydíjon túlságosan felmelegedett a motor Kimi Räikkönen versenygépében, így nem kizárt, hogy ki kell cserélni a maláj futam elõtt. A Ferrari versenyzõje reméli, hogy maradhat az aggregát.

"Mivel a hûtõberendezés vizet veszített, így valóban felmelegedett a motor és a verseny végén már hûteni kellett. De remélem minden rendben lesz vele. Az erõforrást leellenõrizték, de majd kiderül mi a teendõ. Pénteken vagy szombaton döntünk arról, hogy ki kell-e cserélni vagy sem." - jelentette ki a világbajnoki tabella éllovasa.

Räikkönen az elmúlt két napban Malajziában készült az évad második futamára. Az eredmények bizakodásra adnak okot. "A teszt jól sikerült, nem voltak problémák. Néhány új aerodinamikai elemet is teszteltünk, és a versenyre készültünk. Több dolgot is kipróbáltunk, hogy megnézzük az abroncsok hogyan reagálnak. Sikerült jó beállításokat találni. De a verseny csak a jövõ héten lesz, így még változhatnak a dolgok. Az alapok rendben vannak, így innen folytathatjuk a munkát a pénteki edzésnapon."

A finn bízik a jó szereplésben, de tudja, hogy technikai problémák bármikor felmerülhetnek. "A csomagunk jó, akárcsak a legutóbbi versenyen, de soha nem lehet tudni... A csapat nem volt túl szerencsés az elmúlt futamon. Bármi megtörténhet. Keményen kell dolgoznunk, hogy ismét harcba szállhassunk a gyõzelemért. De Felipe is gyors lesz, mint mindig."

A malajziai hõség nagy kihívást jelent az emberek és a gépek számára is. "Nagyon meleg van. Nemcsak a versenyzõk érzékelik, hanem azok az emberek is, akik nekünk dolgoznak.

Az FIA új vizsgálati módszert vezet be a rugalmas fenéklemez tesztelésére. Räikkönen azonban ezzel nem foglalkozik. "Nem tudom, hogy változtattak-e a szabályon. Ha valaki panaszkodik, majd az FIA megmondja mi a teendõ."

Hihetetlen, egyfolytában jár s szája😊))

INeedspeed
Right!

Count Adyn
Ha oda nemis FIA-hoz beférnének páran simán<#idiota>