• b-type
    Nem értem mitől félsz...Hamilton-nak nem gyenge autóversenyzői múltja van, biztos lehetsz benne, hogy tudja kezelni a szitukat.
    Itt az F1-ben kicsit másként van minden, mások a szabályok...és igyekeznek mindent szabályozás alá vonni...ebből adódóan sok a többértélmű szabály.
    Hozteszem én Sato-t is csíptem..nem tehetek rólva, volt egyszer egy zseniális külső íves előzése ami miatt nagyon megkedveltem. Ettől eltekintve is egy kiváló képességű versenyző, általában mindig megállta a helyét a csapattársaival szemben..még Davidson-nal szemben is, pedig akkor sokan elkapálták Sato-t.
    Na ezeken is túltekintve..lehet hogy a polcon az F1 nagyságrendekkel magasabban áll mint akár a GP2 akár a WTCC, de az egyikben leendő F1-s versenyzők csatáznak, a másikban pedig sok esetben volt F1-s versenyzők.
    Tarquini húzása sztem sem volt kerek, ráadásul nem is az első...de ez egy másik topik témája.
    Hamilton pedig top csapatban top versenyző, és ezt már az első versenytől tudni lehetett, hozta az eredményeket amit az autótól el lehett várni, több esetben jobban mint a csapattársa.