182274
  • Kit--Kat
    Jó de ez értelmes emberi logikával nézve felfoghatatlan.

Már-már nevetséges. Ha nem ismerném az írásaikat még House-os szarkazmusnak is elfogadnám.
  • a.carkey
    Kettős mérce. Ez van az egész országban, mit vársz pont itt? :D
  • Kit--Kat
    Hát fiúk akkor kezdjük ot, hogy okés, szép teljesítmény 1-2 mpvel gyengébb autókat megelőzni és feljönni mondjuk a 10 helyről a 4. re.

De mi a helyzet attól felfelé, Massa előzött életében 4. pozíciónál feljebb autót a pályán?!

Míg Massa 10en akárhány körön keresztül Bourde mögött kocsikázott (ez tudtam nem keürli el a figyelmetek) Kimi akciózott a SÉRÜLT kocsijával, nem megörökölte a 4. helyet.

Mindemellett gondolkodjatok el egy Spai futamon ki az aki be áll autókázni valaki mögé.

Pont Kimibe rugdosni, hogy beáll mindenki mögé aki hányszor előzte végig a mezőnyt a pályán a győzelemért, szánalmas. Nézzetek körül a saját házatok táján.
  • a.carkey
    Azért ez nem kéne!
  • DlESEL
    http://www.youtube.com/watch?v=1H5KReYtyew itt a videó!
    egyértelmű hogy kibaszott kimivel ez a majom.
  • Falkon
    Hamilton egy köcsög néger!
    Pályán kívül elözött!
    Massa jól csinálta csak egykicsit erősebben kellet volna
  • a.carkey
    Minden versenyzésnek számít, ami korrekt és ezzel nem hátráltat másokat a pályán. Felőlem ki is nyírhatják egymást a manővereikkel, csak hátul, messze a többiektől tegyék, és lehetőleg a SCt se kelljen behozni.
  • a.carkey
    Ez is mekkora hülyeség ... Van rá esély, hogy komolyan is gondolod. :D
  • Peppus
    igazán izgalmas versenyeket láthatnánk, ha a te felfogásoddal versenyezne minden pilóta.. Szerencsére van egy két férfi is a mezőnyben :D
  • BaliBoy
    Jah, mert a versenyzés az az, hogy beállunk egy tempóra és lenyomjuk a 67 kört... Bocsi én tévedtem. Meghajlok nagyságotok előtt.
  • Kit--Kat
    Höhhh hát lehet egyes kultúrákban ez a versenyzés, de a Formula 1ben nem kifizetődő amint ma is látható volt. Ha annyira versenyezni akartak akkor miért nem azt csinálták XD?!
  • lac coo
    Ja...:)
  • BaliBoy
    Én sem rá gondoltam. :))
  • SzocsA
    jövőre alonso szétveri az egész mezőnyt !
    piqet is 4. lett még kimit is megfoghatta volna csak szétküldte a gumijait!
    mint kimi is tette kubica üldözésével!
  • lac coo
    Hát Kimire idén ilyent írni, hogy legalább ő versenyezni akar ...:)))))

Ma viszont jól ment , szerencse is volt, de végül is sok dolga nem volt, csak behozni a kocsit ....
  • BaliBoy
    Had tapsoljalak meg:
  • a.carkey
    Az "Anti-Kimi3" utolsó tagja is flböfögte a mai anti-Kimi adagot, így együtt a csapat. Hajrá! :D Szánalmasak vagytok ...
  • SzocsA
    hamilton megint bénázni fog mint tavaly év vége felé!
  • lac coo
    Na hát ez az ember legtöbbször nem éppen Kimi ! :)
  • BaliBoy
    Hát jah. Jó szar, hogy van legalább 2 ember a pályán aki versenyezni van ott nem aludni. A szemetek...
  • Narusco
    te megint akkora fasz vagy, a világbajnokról beszélsz ne felejtsd már el és tényleg sérült volt az autója. nyald tovább hamilton seggét inkább mint hogy kimit szidd.
  • Kit--Kat
    Van pár fogyatékos Kimi fétises ember, de úgy látszik erre gerjednek és ez a legnagyobb örömük az életben. Irtó szánalmas.

Viszont most lehet sajnálni, hogy Kimi nem elégedett meg a gyengébb helyezésekkel, most egy stabil 4. helyezéses évvégével is lehetne VB, mert amit ez a 2 bohóc még lefog művelni a maradék 2 futamon. Hát én popcornal készülök.
  • a.carkey
    A harmatgyenge autó fogja megverni a két nagyfejűt a végén ha ilyen iramban balfaszok ... :D
  • a.carkey
    Ajándékba, ja ... Látom te is felébredtél.
  • Peppus
    Kimit nem bántom most, ügyesen behozta egyben a Ferrarit :D igazán szép eredmény tőle :D és csak azért nemtudta megelőzni a két harmatgyenge autót mert "SÉRÜLT" autóval küzdött!! :D:D:D szerintem ez benne lesz az évkönybekben, mert ismét egy férfias helytállást láthattunk tőle.
  • lac coo
    Kubicát meg kellett volna előzni , de legalább próbálkoznia tovább...
    Bár lehet rászóltak, hogy ne virgonckodjon mert abból megint nulla pont lesz :)))
    Kapott ajándékba egy dobogót, ne sírjatok már :))))
  • SzocsA
    hát lehet kubié lesz a vb a következő két versenyt alonso nyeri massa és hami meg kilökik egymást mindkét futamon!

1hami mi a faszt akart belső ívről akkora tempóban azt hitte befordúl!
    massa meg egy akkora állat!
    bordéra hogy ráhúzott meg hamira is!
    és webbert hol előzte meg!
    a palánkon!
  • a.carkey
    Ha ugyanezt Kimi csinálja, vagy ő teszi ki Hamiltont, már kötelet követelnek neki.
  • a.carkey
    A boxban megint zseniálisak voltak. Gondolom ötször lecsekkoltak mindent mielőtt a nyalókás "zöldet" adott, össze is jött a szar kijövetel. :D Mondjuk Rosberg is kicsit rosszkor volt rossz helyen, de sosem értem meg, hogy anno a McLarennél simán tudtak még egy, meg még egy kört menni ha gebasz volt a box előtt, a Ferrari meg nem kockáztat és ha fel is tartják a versenyzőiket, behívják őket abban a körben amikor gebasz volt. Szóval itt kezdődnek a gondok. Idén ez kb. a 4. volt/pilóta.
  • Kit--Kat
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    amúgy ezt 1 másik fórumon írták, de ez elég korrekt:
    "Hamilton olyan irreális féktávot vett, hogy öt versenyzőnek kellett elhagynia miatta a pályát és kishíján tömegkarambolt okozott. Határeset, de nem mondhatjuk, hogy a semmiért büntették meg."
  • Kit--Kat
    Szerintem rászóltak most, meg ezek szerint a rajttól kezdve esélytelen volt a győzelemre, Ha Massa tudott 5 tizeddel gyorsabb kört futni, a verseny tempóban köztudottan brutálisan gyors Kimi is tudott, valszeg ennyit nszámított a sérülés. Plusz a jó öreg Ferrari csapat megint elintézte a boxban, hogy a ki gürizett előnyt eldobják, szembe ötlő, hogy Kubi 7mp-s kiállást csinált míg Kimi +3 körrel később jött ki és így is 7,4es tankolást csináltak.
  • a.carkey
    Tudjuk, Kimi patkány manővere miatt bütették meg Hamiltont, sőt Massa is csak azért lökte ki Hamiltont, hogy megnézze Hamilton be van-e kötve ...
  • Peppus
    Istenem, megint Hamilton a bunkó, köcsög :D Emberek ez verseny! Anno sokkal hajmeresztőbb rajtok voltak, és sokkal jobban odatették magukat a pilóták egy ilyen esetnél. Végre valami történt ismét. Minden normális pilóta megpróbálta volna ebben a helyzetben visszaelőzni Kimit. Ezért büntetés??? nevetséges..
  • a.carkey
    Ha azt nézzük, hogy a kicsit nehezebb Massa mennyi különbséget hozott Heidfelden (1.2 sec) körönként, miközben a lassú Kubicát Kimi csak 0.2 secel "verte" körönként. Na kb. a kettő közötti lehetett volna a sebessége ezek szerint, ha nincs a Kova affér, és az pont elegendő lett volna Kubica legyorsulásához.

Ennek ellenére Kiminek MOST nem lett volna szabad feladnia, mert még sok volt hátra, mert itt igenis sansza volt, hogy nem menjen el a sansza. Az előző versenyeken kellett volna megállnia ahol volt, meg az azt megelőzőkön és megelégednie az adott pontokkal (pl. 8 Spaban és 4 Szingapúrban), mivel még sok volt hátra, és most nyomnia a nyolcért, így a jelenlegi különbsége két futammal a vége előtt a vébét vezetőtől lenne 5 vagy 7 pont, ami simán behozható LENNE.

Szóval ha ezt így nézzük: Kimi egy nagy phasz, de hogy aludna, meg a többi baromság amit Wéberen kívül a csődhülye rötlöklábbosok állandóan benyögnek az ökörség.

Egyszerűen Kimi rossz döntéseket hoz, de nem egyedül: ő és a csapat a fennálló adatok alapján kb. Valencia óta katasztrófális mind edzés és verseny stratégiában, mind a futamokon.
  • Kit--Kat
    :DD
  • Narusco
    egyetértek, ferrari fan vagyok de massa sem túl szimpatikus. remélem kimi jövőre magára talál, ha jó az autója ember nincs aki megállítsa.
  • Kit--Kat
    Amúgy Massa is 1 akkora ostoba, pont ezt vártam tőle Hamilton indigója. hát ekkora hülyeséget elkövetni, de tudtam nem fogja tudni feldolgozni, hogy Hahmilton leelőzi de azért kicsit felülmúlta a képzeletem. Komolyan amekkora ideggyengék ezek ketten, Kubica nyeri a VB-t.
  • desigo
    Kimi ha nem figyel már az első kanyarban ripityára tört volna a kocsija.

Nem érdemli meg azt a VB címet se Hamilton se Massa.
    Nevetnék ha összehoznák Kubicának ...
  • Narusco
    kiminek rá kellett volna húznia a kormányt. ha ezt megcsinálja senki nem szólhat, kiesnek mind2-en, és massa elmegy. de kimi nem ilyen ember, sajnos, most megérdemelte volna hamilton. pofátlanul bunkó egy pilóta.
  • Kit--Kat
    Katasztrófa az elfogultságod.

Ja szegény Hamilton CSAK magával cseszett ki, sajnáljuk!!! Az a rohadék alvós Kimi meg még volt akkora tahó állat, hogy amikor kiszorították a pályáról a bukótérben nem ment ki a gumifalhoz és neki is ment Kovanak. Nem tudom elhinni, hogy ezt te komolyan is gondolod.

Aki áldozat volt az Kimi, sokadjára játszotta el Hamilton, a pofátlan takarodj előlem szituációt amikor csak a másikon múlik, hogy karambol lesz-e.

De ez jellemző, már sokadik nagydíját teszi tönkre Kiminek, lehet, hogy ez az 1ik hobbija.