FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palik és a humor még nem járt egy utcában...😊

http://gaborszantai.co.uk/

amugy nem tartom jófejnek vagy valmi mert nem ért a dolgához és nem is a jujujuj idegesitõ hanem amikor DADOG na az a kiakasztó!...szememben Palik a legjobb nem mintha õ sokkal többet értene magához a technikai részhez de tényleg van tapasztalata visszi a mûsort és ért a komentátorkodáshoz melette a humoroa is 5ös <#vigyor3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ugyanugy kiminek is szurkol csak õt nem ismeri úgy

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Nem tüntek el ne aggódj...
Várjuk meg a versenyt,ez egy igen furi idõmérõ volt,itt már a gumikkal is taktikáznak,nem csak a benyával..
Sztem a mekinek van a legjobb taktikája a helyzetükhöz,én úgy látom õk kemény gumival kezdenek és sok benzinnel,nálam alonso abszolúlt favorit a versenyre...
Ettõl perze még nerhet Kimi is,de kellemes csalódást okozna,ha végre felnõne a feledathoz...
És hogy mennyire is kell odafigyelni a szabadedzésekre,mint ahogy korábban is írtam 3 csapt és pilótái fognak uralkodni,legalább is kezdetben...Ferka BMW,Meki

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kas123
😄D😄😄: megértem õket =), ez 1 nagyon szép teljesítmény volt =). Remélem tudják tartani magukat majd a futamon is =)

Istencsászár
😊), milesz ha holnap netán pontot szereznek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Állítólag az egész Aguri csapatot ugy kellett nyugtatni,hogy ne rendezzenek egyböl fiestát az idömérö után ugy örültek.
Firerock
hát
sztem még ebbõl az 1 idõmérõbõl semmit nem lehet kiszûrni
én bezzeg megmondtam.....+stb
majd 2-3 verseny után
nnekem ez a véleményem
de a Super Agurinak én is Örülnék

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

allock
ok, kössz 😄

#hhwnd

Kit--Kat
Ha már Satonál tartunk, nem tudom láttátokk-e boxba bejövet az idõmérõ végénél, majdnem megint karambolt okozottXD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
3:30 Stúdió

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

kas123
nézzük =)

ForzaInter
4

Yo, Bitch!

allock
a futam 4kor vagy 5kor lesz?

#hhwnd

Istencsászár
Jól mondod, lehet fikázni õt, voltak idétlen húzásai ( kinek nem ), de jó pilóta, F1ben a helye mint egyedüli Japó, mert megérdemli.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Nem védi hanem bálványozza😄 Mér kéne védeni?😮 Attó hogy GYULA enniyre ajnározza ugyanugy utálni fogják akik utálják , sõt még jobban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szerintem aért mert sezmélyesen is ismeri a clio kupa miatt de legaább 1 ember élõ adásban védi alonsot<#eljen><#duma>

Count Adyn
Õk elvannak egymással😄 a verseny mellékes.D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mflex
Csak néha az a baj velük, mintha nem is azt néznék,ami éppen történik..

Vagy éppen fázis kiesésük van? <#hehe><#zavart1>

What about the forests?

desigo
Remélhetõleg nemsokára hallhatjuk😊
Count Adyn
Igazából 2 en együtt a jók, mikor Palik szivatja GYULA-t😄

INeedspeed
Osztom a véleményt!Palik mindig úgy kommentálta az f1-et h valósággal élveztem de komolyan!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ForzaInter
Énis így vagyok vele.

Yo, Bitch!

Én szeretem Palikot, sokkal jobb azt hallgatni, hogy ordibál, mint Gyulának a hujujujujujj-át 😄
ForzaInter
😄DDDD Van benne vmi😛

Yo, Bitch!

Punker
Sato tud jól is menni, lésd pl uccsó Jordan-es futama, aszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
és õ mindig megússza😄😄😄😄
Satoooo lool

de csak azért 8dik mert mindenkit küt 😄

REAL MADRID

Shenlong
Még jó, hogy senkinek sem szurkol<#ravasz1>

http://gamer-planet.freeblog.hu

mflex
Az már igaz 😊

What about the forests?

Punker
lehet lesz, elésõ és utolsó futamot mindig magának tartogatja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mflex
A Palik holnap sem lesz?
Nem mintha oda lennék érte, de mégis értelmesebb mint a Gyula...<#idiota>

What about the forests?

passatgt
a fehér a lágy asszem

Pepsi Twist
mit írtam a sorrendre? #45679 (majdne igazam volt)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
amelyikre mislen van írva nincsen versenyben 😄 amúgy nem tudom
BaziJoe
A gumi jelzéseket tudja valaki????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Count Adyn
Ja, + hiányzott már GYULA😄DDD
Alonso 1:25,3 as idejénál visitott mint a disznó amit épp leszúrnak😄

bardocz
ez van én is kitartok a mellett akinek szurkolok leszarom ki mit mond róla és ez így helyes
Count Adyn
Na egy kis értékelés :
a Ferrari brutálisan jó, a megbizhatóság lesz kérdéses, ld Massa,
a Meki is nagyon ottvan, sõt a BMW meg a Renault is támadsái pozícióban.
A SA-ra meg mernék fogadni hogy pontot szerez idén😄
Verseny tipp:
1. Kimi
2. Alonso
3. Hamilton
4. Massa
5. Kubica
6. Fisichella
7. Heidfeld
8. Sato <#idiota>

INeedspeed
Én kitartok lonzi mellett nem érdekel az Anti véleményetek rólla....

bardocz
az nem érdekel anyira mindenki le szokott csapni a pályából egy kicsit és épp elég büntetés az amit kaphat érte +hogy szétcseszi a kocsit,egyszer volt idegesítõ monte carloban amikor 2x is szándékosan levágta a pályát
Na,ez volt az amire vártam.
Egy igazi fantasztikus idömérö,bár az már csak telhetetlenség a részemröl,hogy a végére még vártam egy kis tüzijátékot,egy nagy csattanoval,de tökéletes igy is.
Az már önmagában jo volt,hogy a Q2-be nem lehetett bejutni másodpercen kivüli idövel,de hogy az elsö hat 0,1-en belül volt mind a két elö kvalifikácioba,az fantasztikus.
Ha van is valamennyi elönye a Ferrarinak,az nem több egy-két tizednél.
A Ferrari,McLarn,BMW,Renault pilotái közül bárki nyerhet holnap,(na jo massa,Kova azért annyira nem).
Az ujjoncok üditö szinfoltok lettek,egyedül talán Kovalainen teljesitménye nagy csalodás.
Az Agurihoz hozzá sem tudok szolni,ha ez a tavalyi Honda,akkor a gyári csapat jobban teszi,ha ök is elöveszik a tavaly lezsirozott autokat,és azzal mennek,ha meg nem,akkor kirugnám az összes mérnököt,és leigazolnám az Aguri gárdáját.
Talán még a Williams teljesitménye csalodás egy kissé,a tegnapi nap,és a tesztek után,de ök is az a fajta csapat,akik hosszu távon tudnak konstans eredményt elérni.
A Spaykeres Sutil teljesitménye figyelemre mélto még,az összes edzésen másodpercekkel volt gyorsabb mint a csapattársa,és alig maradt el az STR-töl,ami RB3 ide,RB3 oda,nagyon gyenge.
Hogy aztán a biroság majd mit fog itélni az Aguri-STR ügyben számomra nem lehet kétséges,betü szerint szabályosak az autok,a két csapat joindulatán mulik elfogadja e,berni áthidalo javaslatát,hogy nem kapnak csapatpontokat,(mellesleg igy TV-s jogdijjakat sem)

Hogy mennyire szoros a dolog a három szektor leggyorsabbja :Alonso,Heidfeld,Kimi.
djfuge
Most kérdem én,hová tünt az a sok ember aki leiirta Kimit.Én megmondtam már télen,Kimi a legjobb és a teszt soha nem számit.Most megmutatta mindenkinek hogy mekkora pilóta!😊

a kanyarlevágásairól nem is szólva...

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
Mondta czollner is h új a gumija raikkonennek viszon alonsoék nem kaptak szal szerintem holnap ToTTi-t emlegetve kimi 3 cserén lesz, ha meg nem akkor fantasztikus idõt ment!

bardocz
alonso a nyalonzó meg csalonzó nevet azért kapta mert amikor kicsúszot a ferka volt a hibás amikor szétment alatta a kocsi nem akaja a csapata hogy vb legyen<#banplz>
INeedspeed
alonso nem kap új gumit viszont tankolnak bõven

passatgt
😊

INeedspeed
érdemes megnézni h mennyit ül kimi a boxban valamit milyen gumit kap

1, F1
2, 80-as évek zenéi.
3, Gran Turismo,nálam annyira a T.D.U. nem jött be.