FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Jól mondod, lehet fikázni õt, voltak idétlen húzásai ( kinek nem ), de jó pilóta, F1ben a helye mint egyedüli Japó, mert megérdemli.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Nem védi hanem bálványozza:D Mér kéne védeni?:O Attó hogy GYULA enniyre ajnározza ugyanugy utálni fogják akik utálják , sõt még jobban:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szerintem aért mert sezmélyesen is ismeri a clio kupa miatt de legaább 1 ember élõ adásban védi alonsot<#eljen><#duma>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Count Adyn
Õk elvannak egymással:D a verseny mellékes.D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mflex
Csak néha az a baj velük, mintha nem is azt néznék,ami éppen történik..

Vagy éppen fázis kiesésük van? <#hehe><#zavart1>

What about the forests?

desigo
Remélhetõleg nemsokára hallhatjuk:)
Count Adyn
Igazából 2 en együtt a jók, mikor Palik szivatja GYULA-t:D

INeedspeed
Osztom a véleményt!Palik mindig úgy kommentálta az f1-et h valósággal élveztem de komolyan!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ForzaInter
Énis így vagyok vele.

Yo, Bitch!

Én szeretem Palikot, sokkal jobb azt hallgatni, hogy ordibál, mint Gyulának a hujujujujujj-át :D
ForzaInter
:DDDDD Van benne vmi:P

Yo, Bitch!

Punker
Sato tud jól is menni, lésd pl uccsó Jordan-es futama, aszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bardocz
és õ mindig megússza:D:D:D:D
Satoooo lool

de csak azért 8dik mert mindenkit küt :D

REAL MADRID

Shenlong
Még jó, hogy senkinek sem szurkol<#ravasz1>

http://gamer-planet.freeblog.hu

mflex
Az már igaz :)

What about the forests?

Punker
lehet lesz, elésõ és utolsó futamot mindig magának tartogatja :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mflex
A Palik holnap sem lesz?
Nem mintha oda lennék érte, de mégis értelmesebb mint a Gyula...<#idiota>

What about the forests?

passatgt
a fehér a lágy asszem

Pepsi Twist
mit írtam a sorrendre? #45679 (majdne igazam volt)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
amelyikre mislen van írva nincsen versenyben :D amúgy nem tudom
BaziJoe
A gumi jelzéseket tudja valaki????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Count Adyn
Ja, + hiányzott már GYULA:DDDD
Alonso 1:25,3 as idejénál visitott mint a disznó amit épp leszúrnak:D

bardocz
ez van én is kitartok a mellett akinek szurkolok leszarom ki mit mond róla és ez így helyes
Count Adyn
Na egy kis értékelés :
a Ferrari brutálisan jó, a megbizhatóság lesz kérdéses, ld Massa,
a Meki is nagyon ottvan, sõt a BMW meg a Renault is támadsái pozícióban.
A SA-ra meg mernék fogadni hogy pontot szerez idén:D
Verseny tipp:
1. Kimi
2. Alonso
3. Hamilton
4. Massa
5. Kubica
6. Fisichella
7. Heidfeld
8. Sato <#idiota>

INeedspeed
Én kitartok lonzi mellett nem érdekel az Anti véleményetek rólla....

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

bardocz
az nem érdekel anyira mindenki le szokott csapni a pályából egy kicsit és épp elég büntetés az amit kaphat érte +hogy szétcseszi a kocsit,egyszer volt idegesítõ monte carloban amikor 2x is szándékosan levágta a pályát
Na,ez volt az amire vártam.
Egy igazi fantasztikus idömérö,bár az már csak telhetetlenség a részemröl,hogy a végére még vártam egy kis tüzijátékot,egy nagy csattanoval,de tökéletes igy is.
Az már önmagában jo volt,hogy a Q2-be nem lehetett bejutni másodpercen kivüli idövel,de hogy az elsö hat 0,1-en belül volt mind a két elö kvalifikácioba,az fantasztikus.
Ha van is valamennyi elönye a Ferrarinak,az nem több egy-két tizednél.
A Ferrari,McLarn,BMW,Renault pilotái közül bárki nyerhet holnap,(na jo massa,Kova azért annyira nem).
Az ujjoncok üditö szinfoltok lettek,egyedül talán Kovalainen teljesitménye nagy csalodás.
Az Agurihoz hozzá sem tudok szolni,ha ez a tavalyi Honda,akkor a gyári csapat jobban teszi,ha ök is elöveszik a tavaly lezsirozott autokat,és azzal mennek,ha meg nem,akkor kirugnám az összes mérnököt,és leigazolnám az Aguri gárdáját.
Talán még a Williams teljesitménye csalodás egy kissé,a tegnapi nap,és a tesztek után,de ök is az a fajta csapat,akik hosszu távon tudnak konstans eredményt elérni.
A Spaykeres Sutil teljesitménye figyelemre mélto még,az összes edzésen másodpercekkel volt gyorsabb mint a csapattársa,és alig maradt el az STR-töl,ami RB3 ide,RB3 oda,nagyon gyenge.
Hogy aztán a biroság majd mit fog itélni az Aguri-STR ügyben számomra nem lehet kétséges,betü szerint szabályosak az autok,a két csapat joindulatán mulik elfogadja e,berni áthidalo javaslatát,hogy nem kapnak csapatpontokat,(mellesleg igy TV-s jogdijjakat sem)

Hogy mennyire szoros a dolog a három szektor leggyorsabbja :Alonso,Heidfeld,Kimi.
djfuge
Most kérdem én,hová tünt az a sok ember aki leiirta Kimit.Én megmondtam már télen,Kimi a legjobb és a teszt soha nem számit.Most megmutatta mindenkinek hogy mekkora pilóta!:)

a kanyarlevágásairól nem is szólva...

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
Mondta czollner is h új a gumija raikkonennek viszon alonsoék nem kaptak szal szerintem holnap ToTTi-t emlegetve kimi 3 cserén lesz, ha meg nem akkor fantasztikus idõt ment!

bardocz
alonso a nyalonzó meg csalonzó nevet azért kapta mert amikor kicsúszot a ferka volt a hibás amikor szétment alatta a kocsi nem akaja a csapata hogy vb legyen<#banplz>
INeedspeed
alonso nem kap új gumit viszont tankolnak bõven

passatgt
:)

INeedspeed
érdemes megnézni h mennyit ül kimi a boxban valamit milyen gumit kap

1, F1
2, 80-as évek zenéi.
3, Gran Turismo,nálam annyira a T.D.U. nem jött be.
INeedspeed
egész nap ez a sláger? már unom Massa megállt......ez van.

Szegény Massa?
Szeretnék feleolyan szegény lenni:)

Pepsi Twist
Szegény Massa meg a többi aki leált...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RelakS
Épp az ismétlést nézem. Trulli mit mûvelt? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Istencsászár
Odamegy azt elkezd folytogatni:)) már rutinos benne.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jah, a Kocka az Koca ezer éve, nem sértõ szándék miatt... Alonsora meg gúnynevet rámondanak, mer mert nyerni, van különbség. Hívjátok Csalonzónak ha annyira szereti valaki becézgetni vagy mittomén, Sumi is Sumák, pedig rá is lehetne egyéb jelzõket, mint bárki másra...

azért megnézném, mikor boxutcalátogatáson odakiabálsz neki, hogy "hi, Cube":)

desigo
Csak amíg a Kocka nem bántó addig a többi igen...
Kockát azok is Kockának hívják, akik kedvelik Kockát - azért mert az állkapcsa és homlokcsontja miatt Kocka...

ellenben Alonso tényleg nem lófejû, szerintem patkányarca van, bár ugye a patkány is hasznos állat, mert lehet rajta kísérletezni és nem védett:)

Istencsászár
Lehet!

DjDano
Az is egy vélemény. Egyébként Coulthard-ot lehet kockának nevezni? Ez Punker kedvenc szójárása...

passatgt
www.i-tv.hu lehet nézni rtl klubbot

igen tudom de nincs most tv közelbe csak net,azért kérdem

most kezdõdik az RTL Klubon...