Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
húh, na én megnéztem a futamot videón, mert strandon voltam az utolsó nyári napon.
Hazajöttem, megnéztem, király futam volt. A végén is tényleg felnyitott rostéllyal harcoltak, nagyon látványos volt. Mindketten kiadták magukból a maximumot. És ez lett az eredmény.
Én a látványos futamokat szeretem megkaptam elégedett voltam.
Aztán most reggel látom azt újságban, hogy bünti miatt csak harmadik Hami. Aztán megnéztem mi miatt kapta a büntetést és én mint magamat objektívnak tartó én egyet értek.
Ugyanis az OK, hogy a sikán levágása után kissé maga elé engedte Kimi-t, de lehetett látni, hogy már veszettül nyomja és ahogy elhagyták a célvonalat nem is kímélte Kimi-t. Ami rendben is lenne, de a lendületet nem túl sportszerűen szerezte. Bár inkább az idevágó szabélyt kellene vizslatni, mert lehet azzal viszont nem ütközött...
Szóval a boxáthalytásos büntetéssel, a 25 mp talán ennyinek felel meg nem? Én egyet értek. Bár sok kis sportszerűtlenség volt már ami felett szemet húnytak szóval nem ragaszkodtam volna a büntetéshez.
na mind1, szerintem jó futam volt.