182279
  • MaSzKa
    az nekünk csak jó :D

BWM M-Power
  • b-type
    dehogy is :))
    Nagyon félrenézel valamit. Én egyvalamit nézek,..hogy hogy megy a pályán. A többi nem érdekel, az hogy olyan dolgokon vagyok kénytelen néha vitázni, az azért van mert másokat viszont igen.
    Ez természetes..ha az időmbe belefér vitázok.
    Én ugye (vagy nem ugye, mindegy) tavaly Monaco óta csípem...ahogy tette az autót pusztán azért. ...és ez azóta sem változott.
    Kevés versenyző vezetése tetszik enyire...talán Alonso stílusa közelíti meg...egyébként ez a stílus nem feltétlen eredményes, de nálam nem ezen múlik. Tetszik amit látok.
    A bőrszínével élből nem foglalkozom, a myílatkozatokkal meg megint csak nem....a média mozgatása jóval összetettebb annál, hogy én az alapján ítéljek meg valakit. Szal én úgy gondolom, hogy a bőrszinével való foglalkozás a saját korlátaimmal, a médiaval való foglalkozás pedig a manipuláció lehetőségével szembesít.
    Egyikre sincs szükségem.....ahogy az emberek zömének a 70'-s években sem volt...volt tv meg autó-motor.
  • Gabor_(HSF)
    Azaz igazság,hogy igaza van,még annak ellenére is,hogy szinte soha nem értek 1et Sanyoval,de amit a Ferkáról írt az rendben van..
    Azt hiszem 1.5 éve írhattam ide,hogy a 3 ember hiánya elöbb-utobb vissza zülleszti a Ferrarit a 90' év elejének szinjére..Nos már nem kell sok hozzá
  • Gabor_(HSF)
    Az tény amit korábban írtál,hogy Hami tavaly került az F1 be..
    Nos hogy robbant volna,azt már vitatom,mint ahogy azt is,hogy szavaiddal élva,"mint nagyon kevesen"
    ad1, azt nem vitatom,hogy egy nagyon jó pilóta,de csak 1 a sok közül.
    Vilnöv is ülhetett kezdésből a legjobb verdába,a képességeit ismerjük,mint ahogy azt is mit ért el..
    Számtalan példa van még,amit felesleges felsorolni.
    Viszont az is biztos,hogy a legjobb autóban kezdte,(mint nagyon kevesek)és Alfonz által a legjobban beállitottba is..
    Nos eddig ez még rendben is volna,de mint oly sokszor leírtam már,az ellenszenvet azzal váltotta ki(és itt jön a vére,olyan mint a cigányé)ahelyett,hogy alázattal beállt volna a sorba,mint a többiek,elkezdett visitozni mint egy rossz qurva,Nos ha rajtam múlt volna,már akkor a helyszinen fejbe löttem volna,az idétlen apjával együtt..
    És ha mégis vb lesz idén,azt se magának köszönheti
  • Peppus
    remélem a metróvezető kapott egy stop and go büntit :)
    Lehet Massa lámpája is miatta váltott előbb zöldre :)
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/David_Sandor_rovata__Alonso_a__mazlista__kiraly__200810021651
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/a-szingapuri-metrojarat-akadalyozta-webbert-a--sikerben-c23104.html ultralol
  • Peppus
    Ezt persze szabad. Hamiltonról ilyen okádék módon írni az természetes. Sok kis pöcs 10 éves meg felvan háborodva, ha Kimiről rosszat merek írni. Ennek van értelme mi? Amúgy meg talán végre valaki örülni fog, ha megnyeri a VB-t és nem áll bamba fasz módon, és motyog valamit az orra alatt mint valami fogyatékos. "Gondolom mindenki tudja kire gondolok"
  • Kit--Kat
    Ez a veszély nem fenyegeti.
  • Gabor_(HSF)
    HOFI szegény ha élne még,ne félj megmondaná a frankót erre is..
    "jé! ez beszél"
  • Magic Boy
    Még Massa is nyerhet, hiszen csak 7 pont a hátránya.

a félő az, hogy sportpolitikailag kell egy szinesbőrű világbajnok az F1-nek.
  • Gabor_(HSF)
    Azt hiszem megfejtettem,mit eszel ezen a "majmon"
    Gondolom csak az lehet,mivel már mindenki undorodik tőle,neked ezért már erkelülhetettlen,hogy a szárnyaid alá vedd...
  • Máté94
    Tudjátok
    "Fiatalság bolondság"
  • Kit--Kat
    Ezért lesz nagy fájdalom az idei világbajnok, kár hogy Kimi meg a csapat elcseszte.

Hiába tényleg zseni Hamilton, egy akkora tróger büdösparaszt bicskanyitogató ember, hogy ezt nehéz lesz elviselni amit még erre ráfog tenni jövőre.
  • Firerock
    ike
    de nem a sisakkal van bajom:)hanem ami alatt van:)
  • nearo
    de ha nem ismeri a szabályokat, akkor nem is tudja, hogy nem tartja be őket, tehát a mondat második fele hülyeség (vagy legalábbis logikátlan)
  • gordon 24
    Csak tippelek:D Sárga Sisakja van??:D
  • Firerock
    én tudod mit nemértek?
    hogy mit keres egy autóversenybe olyan aki nem ismeri a szabályokat és dacból vagy saját fogyatékossága miatt nem tartja be azok.
    Gondolom mindenki tudja kire gondolok
  • Kit--Kat
    Én meg azt, hogy te mit keresel itt.
  • BaliBoy
    Amúgy sem értem, hogy miből veszi, hogy egy skót elenged egy britet. :))
  • Peppus
    Coulthard inkább összetöri Hamiltont, minthogy elengedje :D
    Jövőre végre nyugdíjba megy, sosem értettem mit keres szegény a Forma1-ben.
  • bardocz
    Lol,bandázson ott a hurok,de nem használják:)
  • zsutyesz
    hát ez kész...
  • JuanG
    hát ha ez így van az eléggé szomorú...
  • b-type
    Valszeg azért mert vezess.hu.
    Elég leütni egy Hamilton-s címet, és már ugrik is rá mindenki.

Mi is a cikk lényege? Vajon Hamilton ujjabb jellemhibáját sikerülhetett leleplezni, esetleg az eddigiek erősödtek?
    Talán csak sikerül összerakni ilyen újsághírek alapján hogy egy versenyző milyen ember is lehet..
  • Bercy #72564
    Miért nem lepődök én meg ezen?
  • bardocz
    Loal.Nem szeretetszolgálat,maximum csapattárstól,és attól is csak kivételes esetben.
  • ladarevolution
    Hamilton:
    http://www.vezess.hu/forma1/hamilton_nem_erti_forma/15854/

xD :D
  • SitatiS
    Moscow Raceway
  • coulthard007
    http://www.motorsport-magazin.com/formel1/news-66895-video-webber-im-boxring-hand-und-fuss.html
  • Mersant
    na ja, ennek a bokkenoje, hogy senki nem akarja szethajtani a kocsit, foleg nem totalkarosra torni a futam elott.
  • a.carkey
    Szerintem egyszerűbb lenne visszahozni (nevetséges, hogy megint értelmetlen volt egyáltalán megváltoztatni) a korábbi pénteki időmérő edzést.
  • a.carkey
    Pénzdíjas verseny, verseny előtt az F-1-ben?
  • a.carkey
    A McLaren prémiumosztó illetékesét? :D
  • Istencsászár
    Kit érdekel hogy ki volt és mi a neve?
  • dav1d
  • coulthard007
    A Ferrari titkolja fekete bárányának a nevét!
  • Istencsászár
    Minden portálon hasonlóan komikus és nagyzoló a megnyilvánulása, de hát ezt már megszokhattuk tőla, ő ilyen.
  • mflex #72551
    Mindjárt megsajnálom:)
  • JuanG
    ez lemaradt:

"Sajnálatos, hogy olyan helyszínen rendeznek Formula-1-es futamot, ahol korábban lóversenyek voltak."

ennek nincs is értelme, hogy lehet ezt értelmezni? Loverseny belvárosban az aszfalton?? Ilyen szinten még ő se mondhat ilyen baromságot...