Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nick Heidfeld (9. helyezés):
"Ez életem egyik legrosszabb versenye volt. Kilencedikként végezni egy olyan autóval, amivel elvileg harmadik lehetne az ember, kész katasztrófa. Az időmérő után magabiztos voltam, de a futamon komoly gondjaim voltak a lágy gumikkal az első két szakaszban, az utolsó etapban a szuperlágy keverékkel javult valamit a helyzet. A rajt után egy helyet veszítettem, és később nem tudtam előre keveredni, nem volt meg a kellő sebességünk."
Mario Theissen (Csapatfőnök):
"Először is nagy elismerés jár a szervezőknek, amiért ilyen jól lebonyolították az első versenyüket. A város hangulata nagyszerű, és a kikötőben kanyargó pálya egyszerűen fantasztikus. Mostantól fogva Valencia a szezon egyik csúcspontja lesz. Ez volt Robert 5. dobogója idén, nagyon jól versenyez. Nyolcadik helyről rajtolni nem volt túl ideális Nick számára. Reméltük, hogy a futam során előre tud lépni egy-két pozíciót, ehelyett azonban visszaesett egyet."
ez a Nick nincs helyzet magaslatán :(