182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem te ülj le.
k.vára nem kell ide az azonos motor.
így is épp elég baj az amerre halad az F1 szabályozások terén.
szánalmas...lassan fagylaltos kocsikkal fognak versenyezni. -
Na ja, de azért a lesjnált Hill és az ő Arrowsa második lett? Senki sem hitte volna. :D
Viszont ez valami oltári hülyeség amit leírtak:
"A 2008-as Olasz Nagydíjnál izgalmasabb versenyt elképzelni is nehéz"
:) -
jah, az be szép is volt, de ha emléxel, ott Schumi feltartotta mögötte a mezőnyt, persze az elismerést megérdemli, mert ő áthámozta magát rajta, és a félig szétesett autót is behozta végül ;)
Szerintem meg Vettel eredménye teljes értékűnek mondható. Kova lenyomta volna ha tényleg olyan szar lett volna Vettel és mázlival jutott Pole-ba, szóval ebben nem értek veled egyet. -
De ez is egy "aranyos" állítás:
"Aki egy Kimi Räikkönent képes megnevettetni - figyelem: nem halványan megmosolyogatni, hanem őszintén, szívből megnevettetni! - az már rossz ember nem lehet." :D
-
Oké, igaz, de ...
1. Nem volt normális start.
2. Érdekes körülmények között szerezte meg Vettel a pole-t.
Ennek ellenére zseniális amit tett. Remélem még sokszor megismétli!
Ha ugyanezt száraz körülmények között csinálja, még szebb a dolog. Kb, mint amikor Hill az Arrowsal a Ringen majdnem nyert. -
A múlt és a jövő ;)
-
coulthard007 #71738 világító gumik Szingapúrra:D -
G_ArchAngel #71737 -
Amúgy ez minek nekünk? Azért fenntartani a F1et és balanceolni, hogy a Renault azt hihesse, hogy az autói ugyanolyan gyorsak lehetnek, mint mondjuk egy Ferrari? Ezért? Az, hogy a Honda most itt tart, tuti összefügg a sok szar megszorítással. Mert mire behozzák egy helyen a lemaradásukat, lemaradnak más helyeken. Korábban az volt, hogy valaki valamit kitalált (pl. turbó), és használni kezdte. Tudott próbálkozni a cég. Most mi van?
-Stefano, Ron, ezt lehet és ilyen körülmények között.
-Jó, legyen, de jó ez nekünk?
-Megbízhatóak lesztek.
- Mindenki az lesz. Jó ez nekünk?
Nincs is verseny ...
Szóval, ha kell, bukjon ez a szar, és jöjjön vissza a régi, füstöljenek a motorok, de legyen sebességbeli különbség az autók között, persze aktívan odafigyelve a biztonságra.
A Williams meg azért tart ott, ahol, mert 1997 óta, ahogy kiszállt tőlük a Renault, még nem találtak egy jó motort, ami versenyképes. Szóval nem a pénzhiány vagy a fejlesztések miatt. -
G_ArchAngel #71735 vagy Punker otletenek kellene helyet adni es locsolofejeket elhelyezni a palya szelen:-) -
Szerintem jó lenne ha ezt eröltetné, mert nem menne át és hátha végre ezeken az alapokon mozogva kicsit magától megreformálódna a F1. Ráférne, mert így magától megy tönkre, pontosabban verseny, az nem lesz. -
"Köszi hogy szoltál ezekröl a hibákrol és már javitotam és ha tudni akarod akkor nézd meg megint és a trágár szövegeket melözük."
Szerinted ebben az átlagos mondatban ,mennyi hiba van?
De... (muszájból ne reklámozd már)
Engem nem érdekel kurvára a te hülye oldalad,de szerintem mást sem...szállj le a témáról! -
Jaja,azért írtam,hogy voltak,mert már feljöttek majdnem 3. csapatnak,vagy 4.Rönyóval kb egy szinten vannak szerintem. -
Nincs tapasztalatuk, nincs meg az a plusz ami a két élcsapatnál megvan vagy ami a Rönónál néha, de ahhoz képest jó az a Toyota, próbálkoznak jövőre bárki feljöhet a nagyok mellé. -
És a Toyota?Annyi pénzük van mint a nyúlszar,Ferrari kifejleszt egy évi költségvetésükből 2 autót,de ők meg mégse voltak sehol. -
Ha erről szólna és nem lennének korlátozások akkor mégjobban szét szakadna... ma már pénzel sok mindent el lehet érni, a Ferrari, McLaren, BMW annyit költ amennyit akar, de nézd meg a Williamsot, nincs pénzük fejleszteni totál lemaradtak, 0a a teljesítményük... pedig szakemberek vannak ott, autót tudnak építeni, neves csapatról van szó. -
madmanic #71728 Ezért:
"Néhány csapat nemrég jelezte, hogy azonos szintre akarják hozni a motorfejlesztéseket, hogy az elkövetkezendő esztendőben egyik gyártó se legyen előnyben. Flavio Briatore arra panaszkodott, hogy egyesek megbízhatósági problémákra hivatkozva tisztességtelen előnyre tettek szert.
Max Mosley támogatásáról biztosította a panaszosokat, de a költségcsökkentést továbbra is előtérbe helyezi. Az FIA elnöke azt javasolja, hogy a csapatok azonos, egységes motorral álljanak rajthoz a Formula-1-ben.
A L’Equipe című lapnak elmondta, hogy ezzel jelentősen csökkenteni lehetne a költségeket. Azzal ugyanakkor nem számolt, hogy a nagy gyártók ebbe nem egyeznek bele. De amennyiben a csapatok október 3-ig nem készülnek el a tervekkel, Mosley dönt, figyelmen kívül hagyva a csapatok akaratát.
A FOTA munkacsoportjai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megegyezés szülessen, és ne Mosley döntsön a szabályokról."
-
köszönjük,leülhetsz -
Nézzél indycart,ha neked az kell,hogy ugyan olyan kocsik menyjenek.A F1 nem erről szól,hanem a gyártók közötti versenyről. -
te nagyon hülye vagy
mózli csak "szóvívő" -
Mert mózli akarja bevezetni ezt a faszságot,meg azok,akik nem tudják hogyan gyártsanak F1-es motort. -
mert ők valamelyik élcsapatot szeretik és jó ez így nekik hogy 2csapat van harcban a vb-címért
mennyivel izgalmasabb lenne ha majdnem minden futamon más nyerne -
G_ArchAngel #71722 Néhány csapat nemrég jelezte, hogy azonos szintre akarják hozni a motorfejlesztéseket, hogy az elkövetkezendő esztendőben egyik gyártó se legyen előnyben. Flavio Briatore arra panaszkodott, hogy egyesek megbízhatósági problémákra hivatkozva tisztességtelen előnyre tettek szert.
Miert is Mosley-t kell ez miatt is fikazni??? -
G_ArchAngel #71721 Most is van ketto ilyen a futamokon:-) -
Hát jah.Nevetséges ez a vén fasz. -
madmanic #71719 Vagy megnéznék egy "ferrarit" mercedes motorral..
betegre röhögném magam.. -
Tóth Jozsef #71718 Köszi hogy szoltál ezekröl a hibákrol és már javitotam és ha tudni akarod akkor nézd meg megint és a trágár szövegeket melözük. -
És eleve,a Ferrari kiadna a Torro Rosson,és Force Indián bárki másnak is saját fejlesztésű motort? -
madmanic #71716 Van ilyen széria, úgy hívják indycar...
Kettő motor, kettő kasztni azt' hadd szóljon.. -
madmanic #71715 És ha mosley papa azt találja ki, hogy csak ferrari motor lesz, akkor marad 2 azaz kettő csapat összesen..
Gondolod, hogy egy McLAren, egy Toyota, egy Honda vagy a Renault marad az F1 ben, mint kasztnigyártó???
AGYRÉM!!! -
Tényleg kurva jó lenne
-
miabaj ezzel?
naggyon jó dolog lenne
így a pilóták és persze a jó autóépítők jönnének ki -
Idióta vén fasz,remélem elküldik végre már a picsába.Inkább legyen egységes kasztni,mint motor faszom,erről kéne szólnia az egésznek,csak mert hülyefasz,már a motor le van szerva,mert hát nem is tehetnek vele mást,és karácsonyfákat építenek.A kibaszott rönyó meg ne sírjon,tanuljanak meg autót építeni.Legjobb az lenne,ha mindenki olyan fordulaton menne amin akar,V10,meg nem tudom hány liter volt régen,és kockásabb autók.Hátulra baszott széles,és nagy átmérőjű gumik,mint régen,aztán meg lejet nézni ki tudja jobban kezelni az 1200 lovat.Ha pár éve voltak kb 1000 lovasak V10 idején,most tuti meglenne 1200,hiába mondják,hogy elérték a határt,mindig lesz valami új.Mózlinak meg a kurva anyját-.- -
madmanic #71711 Mosley megőrült.. Ez kész... Nem hiszem el!
MIért nem zavarják már el ezt az elmebeteget a vérbe??
Tényleg tönkre akarja tenni az F1 et?? -
ezdegáz:D -
ne lámázz mert arra alergiás vagyok -
Megnéztem az oldalad...tele van hibával, de aki még azt a szót sem bírja helyesen írni, hogy JELENTKEZÉSEK..JELENTKEZZETEK..az mi a fasz akar?
-
BAN! -
Getting ready for the Singapore Grand Prix!
-
Kezdesz unalmas lenni a reklámoddal...