Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #69237 Mielőtt orraesnél attól a rengeteg észtől amivel meglettél áldva,még mindig csak tapiskolsz...
Mivel te még "friss" vagy itt,igy nem tudhatod,hogy Sumi óta nincs kedvencem..amit elmondhatok esetleg az az,hogy Massanak drukkolok,de neki is elsősorban azért,mert nem esett térdre a nagy "STAR" érkezésétől és nem adta meg magát,SŐT! rendre pofozza is...
Ami pedig Hamit illeti..nos ha finom jelzőt kell keresnem rá.hát egyszerüen csak rühellem,Alonso..ő is messze azoktól,akiket még kicsit is kedvelnék..
Kubica már egy más tészta,de még mindig inkább Vettel...
Nos ennyit rólam és mielőtt dobálózól a szépen megfogalmazott nagy szavakkal,vissza kellene térned az alap témánkhoz,miszerint értelmezni az általam leírtakat..
De én mint egyszerű kis alulmüvelt,annyival tudok ebben segiteni..
Nálam (és biztos nem vagyok vele egyedül)az tartozik kiemelkedő pilotának,aki csapattól,autotól függetlenül fényévekre jár a csapattársától és versenyről versenyre kimagasló teljesitményt nyujt..
Ezzel én természetesen nem vonom kétségbe a jelenlegi mezőnyben versenyzők zsenialitását,csak arra reagáltam,akik folyton magyarázzák,most Kimi mekkora ász volt,de most csak azért nem birt el Massaval..mert azé..
És itt jön a lényeg!! van jelenleg 8-10 hasonló kvalitásu nagyon jó versenyző,DE NINCS ZSENI A ZSENIK KÖZÖTT!! ez az amit igyekszem magyarázni és ami ellen te rugkapálsz mit egy kisgyerek,pedig ez igy van,még ha ezen a fórumon egyedül is vagyok ezen véleményemmel...
És ha kicsit is ismered a F1 történelmét,akkor fejben könnyedén végiglapozhatod,miről is beszélek...
"2"
Az pedig hogy ki ült már 4kereküben a homokozó óta érdekes felvetés,igaz nem várt megjegyzés volt valakitől..
De akkor én azzal cifráznám,ki ült,vagy ül jelenleg is ilyen-olyan versenytechnikában,mert beszélgethetünk erről is.....