182274
  • MaSzKa
    eső lez vagy nem lesz?
  • MaSzKa
    azt olvastások massa autójába motorcsere volt?
  • MaSzKa
    de utálom a 2 ütemű környezetszennyező fosokat

főleg mikor biciklitúrára megyünk
  • b-type
    jobb klik/tulajdonságok aztán majd meglátjuk :))
    http://s2.trabinevelde.hu
  • repassy
    KLIKK IDE!!!

Nézd meg nembánod meg!!!!!!!!!!
  • gergobaby
    Legyen már esős verseny :D
  • Count Adyn
    Most épp nem esik az eső monzába:) Porsche szuperkupa megy eurosporton épp.
  • kifli
    akk hami direkt nem akarta megverni?
  • DJ BP
    Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD

És a futam elején? 1-1, maradjunk annyiban...
  • Christian88
    Kimi lenyomta Hamit? Nem mindegy mennyire esett ha q1et is néznéd látnád hogy kovival azonos időt ment szinte, szerriontem ha nem próbálja intermidiettel ott lenne első sorban
  • b-type
    Kovalainen lehet hogy full 2. számú versenyző, de védeni nem tudja Hamilton-t. A full 2. számú versenyzőnek akkor van értelme ha pontokat tudna rabolni..erőből a Ferrari versenyzőktől, és persze nem ezt tenni Hamilton-nal szemben.
    Erről eddig sajnos nincs szó...amíg a 4 erőből ált. 4. addig ezt nem 2. számú versenyzőnek hívják, hanem lassú versenyzésnek sajnos.
    Azért sajnos, mert a McLaren egyébként számítana rá..
    Az a helyzet, jelen pillanatban, hogy ha a FErrari összedolgozna, akkor Hamilton egyedül marad...mert Kovalainen nem tud vele menni.
  • a.carkey
    Dehogy, csak volt nála jobb.
  • BaliBoy
    Raikönen nem tudja feldolgozni Hamilton szavait!
  • atee20
    nemkell messzemenő következtetéseket levonni az esős időmérő miatt.
    legalább izgalmasasbb a verseny mert az első öt már nem nagyon szól bele az egyéni vb címbe...max kova-kövi a csapatvb címbe
  • desigo
    nah kiderült?
  • Peppus
    Prost is béna volt esőben :)
  • a.carkey
    "Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD"

"A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ..."

"Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ...."

Ezekre reagáltam. Próbáld te is értelmezni a szöveget. Nem rokonod a Nyakó? ...

Persze, minden vébét csak elveszíteni lehet ..., ilyen alapon megnyerni nem. A tizenegyest sem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. Ha a kedvenced nyeri a vébét, akkor megnyerte, ha nem a kedvenced, akkor valakik elveszíthetik. Az, hogy Hamilton és Massa ott van az élen, ahhoz Kimi betlizése is kellett. De ha valaki szar valamikor, az ugyanúgy szar a szezon elején, mintha a végén lenne szar.

Prost több pontot szerezve veszített Senna ellen 1988ban és bár végig jó volt 1984ben, mégis Lauda nyert, mert Prost rosszul döntött Monacoban és a győzelemre ment, nem a pontokra. Így pont az a fél (másfé) pont hiányzott neki, mint amit megszerezhetett volna, ha 1984ben csak 2. de 6 pontot kap, nem pedig 1. és 4.5et mert ott ordítozott, hogy állítsák le a futamot az eső miatt ...
  • lac coo
    Tudod értelmezni a magyar szöveget ? :DDDD

Hol írtam , hogy lassú, vagy elfelejtett vezetni ....?

Kimi idén nem tud vb-t nyerni az tuti, legfeljebb valaki(k) elveszíthetik .
  • a.carkey
    Lenyomta mint a szartra reagáltam.

Hamilton 0
    Kimi 1

Előbb lesz női alelnöke az USAnak, mint fekete F1es világbajnoka a F1nek ...
  • a.carkey
    Persze, persze, majd ha megnyeri, akkor szólj, pls!
  • a.carkey
    Én igen.

Kimi pár éve állandóan +10 hely hátrányból indult a szar Merci motor miatt. Valahogy ált. dobogóra került. Biztos azért, mert lassú volt és mindig ilyen körülményekre vágyott. Idén valami megváltozott a Ferrarinál, vagy Kimi szarta le jobban az egészet, nem tudom, de nehogy már azt hidd, hogy Kimi elfelejtett vezetni!
  • lac coo
    A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ...
    Mintha nem tudnád miért vannak most a rajtrács végén ...
    Ahoz Mercedesben ülhessen, egyész életében , kicsi kora óta teljesíteni kellett ....
  • lac coo
    Vagy Hamillton feketelyukba kerölhetett volna, fejére eshetett volna egy meteorit stb ...
    Volna..volna...volna....
  • a.carkey
    Miért? Mitől is zseniális ő? Mit ért el eddig? Hülye döntési következtében 17 pontról elvesztette a VBt? Egy újabb hülye döntése miatt 15. helyről indul Monzában? A korábbi barátait (1 max 2 főt) nem számítva a versenyzők közül egyre többen utálják már a második szezonjában a nagyképű pofája miatt? Kovalainen is a "nagy esőmenő" előtt van a rajtrácson? Ha nem a McLarenben ülne, max annyit tudna letenni az asztalra, mint Vettel? Ha Kovalainen nem lenne full 2. számú, volna rá sansz, hogy ő is ott kavarjon elől minden versenyen? Az apjával együtt sorozatosan törik az autókat a közutakon? Rajta kívül csak Button élete változott meg egyik pillanatról a másikra ennél gusztustalanabbul?
  • lac coo
    Én ilyenre nem emlékszem !!!

Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ....
    Képtelen alkalmazkodni a percről percre változó körülményekhez .Ezzel csak az a baj, hogy egy versenyen nagyon ritkán és kevés ideig 100%-osak a körülmények. Akkor viszont veszett gyors, ezt jelzi is, nagyon sok leggyorsabb köre volt idén .
    Csak hát ez édeskevés .
  • a.carkey
    Jaja. Szar. Majd nézz körül, hogy hányszor volt nem szar!
  • a.carkey
    Ahogy Massa is megtette pár versennyel korábban, csak Kimi feje nem sírt. Kiminek majdnem annyi a hátránya, mint amennyi pontot Massa Kimi rovására beszerzett.
  • a.carkey
    Hamilton ugyanúgy csattanhatott volna a Williamsbe pár kanyarral korábban, mint ahogy Kimi a falba. Úgyhogy a "simán" kicsit erős, bár egy anti-Kimi drukkertől semmi extra ...
  • a.carkey
    1991ben volt egy mondás, amikor a Ferrari bűnlassú volt, Prost szerint: "mint egy megrakott teherautó", na akkor feltettek egy kérdést, hogy mi történne akkor, ha egy Minardi a Ferrari előtt végezne? A válasz: "Átfestenék pirosra ..."

Nos, most egy Toro Rosso a Ferrari előtt végzett ...
  • lac coo
    Ha te bármiben ilyen eredményeket érsz el, mint Hamilton , akkor lesz aktuális a kérdés, hogy tiszteled-e vagy sem !
  • lac coo
    Volna ......
  • Nagy01
    Kitérdekel az időmérő? A verseny számít.Egy szóval szar kimi esőben ENNYI.
  • kifli
    időmérőn meg kimi nyomta le hamit esőben ennyi...
    az más hogy 15-14. helyen vannak
  • Kit--Kat
    Remélem elélveztél mikor Kimi kicsúszott.
    Amúgy meg továbbra is szánalmas vagy, mind2en eldobhatták volna a kocsit 3x.
  • Firerock
    és TÉK
  • Firerock
    uupsz
    véletlenül nagybetűvel írtam a nevét
  • Firerock
    van még egy másik lehetőség is
    Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetű,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát:
  • bardocz
    Úristen Vettel mit ment,itt nincs kifogás,hogy üres autóval,vagy nem.Remélem holnap is szakadni fog,és Kovával egy jót versenyeznek.Amit meg Kimi és Hamilton művelt,hát nem tudom milyen magyarázat van rá,főleg,ha nézzük a csapattársaikat.Csak holnap is így essen majd,hátha Ferrari kettősgyőzelem lesz,esetleg hármas :-) Jah és Hamilton tuti kiesik holnap,elidegeskedi majd,és elkúrja,Kimit meg megelőzik 3-an a rajtnál,majd utolsó körben ezt mind visszaveszi^^
  • lac coo
    Amúgy Hamilltonnak beérett ez a bünti, tavaly éppen itt, Monzában játszotta ugyanezt el Massával a rajt után :DDD
  • nearo
    mint most az időmérőn :F
    nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus