182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
eső lez vagy nem lesz? -
azt olvastások massa autójába motorcsere volt? -
de utálom a 2 ütemű környezetszennyező fosokat 

főleg mikor biciklitúrára megyünk -
jobb klik/tulajdonságok aztán majd meglátjuk :))
http://s2.trabinevelde.hu -
repassy #71221 KLIKK IDE!!!
Nézd meg nembánod meg!!!!!!!!!! -
Legyen már esős verseny :D -
Most épp nem esik az eső monzába:) Porsche szuperkupa megy eurosporton épp. -
akk hami direkt nem akarta megverni? -
DJ BP #71217 Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD
És a futam elején? 1-1, maradjunk annyiban... -
Kimi lenyomta Hamit? Nem mindegy mennyire esett ha q1et is néznéd látnád hogy kovival azonos időt ment szinte, szerriontem ha nem próbálja intermidiettel ott lenne első sorban -
Kovalainen lehet hogy full 2. számú versenyző, de védeni nem tudja Hamilton-t. A full 2. számú versenyzőnek akkor van értelme ha pontokat tudna rabolni..erőből a Ferrari versenyzőktől, és persze nem ezt tenni Hamilton-nal szemben.
Erről eddig sajnos nincs szó...amíg a 4 erőből ált. 4. addig ezt nem 2. számú versenyzőnek hívják, hanem lassú versenyzésnek sajnos.
Azért sajnos, mert a McLaren egyébként számítana rá..
Az a helyzet, jelen pillanatban, hogy ha a FErrari összedolgozna, akkor Hamilton egyedül marad...mert Kovalainen nem tud vele menni. -
Dehogy, csak volt nála jobb. -
Raikönen nem tudja feldolgozni Hamilton szavait!

-
nemkell messzemenő következtetéseket levonni az esős időmérő miatt.
legalább izgalmasasbb a verseny mert az első öt már nem nagyon szól bele az egyéni vb címbe...max kova-kövi a csapatvb címbe -
nah kiderült? -
Prost is béna volt esőben :) -
"Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD"
"A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ..."
"Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ...."
Ezekre reagáltam. Próbáld te is értelmezni a szöveget. Nem rokonod a Nyakó? ...
Persze, minden vébét csak elveszíteni lehet ..., ilyen alapon megnyerni nem. A tizenegyest sem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. Ha a kedvenced nyeri a vébét, akkor megnyerte, ha nem a kedvenced, akkor valakik elveszíthetik. Az, hogy Hamilton és Massa ott van az élen, ahhoz Kimi betlizése is kellett. De ha valaki szar valamikor, az ugyanúgy szar a szezon elején, mintha a végén lenne szar.
Prost több pontot szerezve veszített Senna ellen 1988ban és bár végig jó volt 1984ben, mégis Lauda nyert, mert Prost rosszul döntött Monacoban és a győzelemre ment, nem a pontokra. Így pont az a fél (másfé) pont hiányzott neki, mint amit megszerezhetett volna, ha 1984ben csak 2. de 6 pontot kap, nem pedig 1. és 4.5et mert ott ordítozott, hogy állítsák le a futamot az eső miatt ... -
Tudod értelmezni a magyar szöveget ? :DDDD
Hol írtam , hogy lassú, vagy elfelejtett vezetni ....?
Kimi idén nem tud vb-t nyerni az tuti, legfeljebb valaki(k) elveszíthetik . -
Lenyomta mint a szartra reagáltam.
Hamilton 0
Kimi 1
Előbb lesz női alelnöke az USAnak, mint fekete F1es világbajnoka a F1nek ... -
Persze, persze, majd ha megnyeri, akkor szólj, pls! -
Én igen.
Kimi pár éve állandóan +10 hely hátrányból indult a szar Merci motor miatt. Valahogy ált. dobogóra került. Biztos azért, mert lassú volt és mindig ilyen körülményekre vágyott. Idén valami megváltozott a Ferrarinál, vagy Kimi szarta le jobban az egészet, nem tudom, de nehogy már azt hidd, hogy Kimi elfelejtett vezetni! -
A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ...
Mintha nem tudnád miért vannak most a rajtrács végén ...
Ahoz Mercedesben ülhessen, egyész életében , kicsi kora óta teljesíteni kellett .... -
Vagy Hamillton feketelyukba kerölhetett volna, fejére eshetett volna egy meteorit stb ...
Volna..volna...volna.... -
Miért? Mitől is zseniális ő? Mit ért el eddig? Hülye döntési következtében 17 pontról elvesztette a VBt? Egy újabb hülye döntése miatt 15. helyről indul Monzában? A korábbi barátait (1 max 2 főt) nem számítva a versenyzők közül egyre többen utálják már a második szezonjában a nagyképű pofája miatt? Kovalainen is a "nagy esőmenő" előtt van a rajtrácson? Ha nem a McLarenben ülne, max annyit tudna letenni az asztalra, mint Vettel? Ha Kovalainen nem lenne full 2. számú, volna rá sansz, hogy ő is ott kavarjon elől minden versenyen? Az apjával együtt sorozatosan törik az autókat a közutakon? Rajta kívül csak Button élete változott meg egyik pillanatról a másikra ennél gusztustalanabbul? -
Én ilyenre nem emlékszem !!!
Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ....
Képtelen alkalmazkodni a percről percre változó körülményekhez .Ezzel csak az a baj, hogy egy versenyen nagyon ritkán és kevés ideig 100%-osak a körülmények. Akkor viszont veszett gyors, ezt jelzi is, nagyon sok leggyorsabb köre volt idén .
Csak hát ez édeskevés . -
Jaja. Szar. Majd nézz körül, hogy hányszor volt nem szar! -
Ahogy Massa is megtette pár versennyel korábban, csak Kimi feje nem sírt. Kiminek majdnem annyi a hátránya, mint amennyi pontot Massa Kimi rovására beszerzett. -
Hamilton ugyanúgy csattanhatott volna a Williamsbe pár kanyarral korábban, mint ahogy Kimi a falba. Úgyhogy a "simán" kicsit erős, bár egy anti-Kimi drukkertől semmi extra ... -
1991ben volt egy mondás, amikor a Ferrari bűnlassú volt, Prost szerint: "mint egy megrakott teherautó", na akkor feltettek egy kérdést, hogy mi történne akkor, ha egy Minardi a Ferrari előtt végezne? A válasz: "Átfestenék pirosra ..."
Nos, most egy Toro Rosso a Ferrari előtt végzett ... -
Ha te bármiben ilyen eredményeket érsz el, mint Hamilton , akkor lesz aktuális a kérdés, hogy tiszteled-e vagy sem ! -
Volna ...... -
Nagy01 #71194 Kitérdekel az időmérő? A verseny számít.Egy szóval szar kimi esőben ENNYI. -
időmérőn meg kimi nyomta le hamit esőben ennyi...
az más hogy 15-14. helyen vannak -
Remélem elélveztél mikor Kimi kicsúszott. 
Amúgy meg továbbra is szánalmas vagy, mind2en eldobhatták volna a kocsit 3x. -
és TÉK
-
uupsz
véletlenül nagybetűvel írtam a nevét -
van még egy másik lehetőség is
Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetű,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát: -
Úristen Vettel mit ment,itt nincs kifogás,hogy üres autóval,vagy nem.Remélem holnap is szakadni fog,és Kovával egy jót versenyeznek.Amit meg Kimi és Hamilton művelt,hát nem tudom milyen magyarázat van rá,főleg,ha nézzük a csapattársaikat.Csak holnap is így essen majd,hátha Ferrari kettősgyőzelem lesz,esetleg hármas :-) Jah és Hamilton tuti kiesik holnap,elidegeskedi majd,és elkúrja,Kimit meg megelőzik 3-an a rajtnál,majd utolsó körben ezt mind visszaveszi^^ -
Amúgy Hamilltonnak beérett ez a bünti, tavaly éppen itt, Monzában játszotta ugyanezt el Massával a rajt után :DDD -
mint most az időmérőn :F
nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus