• Harry Seldon
    Aha, értem. Bár egy kicsit fogyatékos vagyok, nyilvánvalóan azért nem fogok egyetérteni veled...

Ezzel tehát kijelented, hogy pl. Raikkonen nem kiemelkedő versenyző. Vagy pl. Massa sem az. Csak Hamilton, csak Alonso, csak Kubica... - Vagyis az kiemelkedő, akit te kedvelsz, és annak mondasz otthonról. :D

Szóval adott egy Hamilton, Alonso, Kubica trió, akik bizony kiemelkedő versenyzők, a többiek viszont alattuk egy kategória all in one. Ez szép volt. Kár, hogy ez sosem látszik meg a mezőnyön. Kár, hogy a kiemelkedő versenyződet egy kiemelkedő autóban a rajtnál szarrá alázta egy nem kiemelkedő versenyző. Emlékszel még?

De bizonyára jön az érvelés, hogy nem volt elég jó a meki, és az autó győzte le Hamiltont, nem Massa. (De akkor hogy is volt az időmérőkön és az edzéseken?) Hol van Hamiltontól legalább egy kiemelkedő köridő? Olyan, amilyet sorban futott meg a nem kiemlkedő Kimi a verseny utolsó harmadában?

Enyhén szólva szubjektív amiket írsz, és mint minden túlerősített szubjektivítás, ez is ostobaság.

És egy tipp: Nálam nem sokra mész ezekkel a "szövegértelmezéses" dumákkal. Tisztában vagyok az értelmi képességeimmel, mondhatni, igen magabiztos vagyok ez ügyben. Ergo leszel szives nem szinten alul fórumozni, máskülönben kénytelen leszek melléd bukni a szarba, hogy tudjunk beszélgetni...