182274
  • Hirk
    most 2mp-el szarabbat ment... beállításfüggő...
  • lac coo
    Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD

amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem előzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fűig tolta .....
  • Kit--Kat
    Érdekes Hamiltonon kívül minden aktív pilóta egyből tudta, hogy szabálytalan, és nem azért mert nem várt egy kanyart, azért mert azt az előnyt amit szerzett a kanyarlevágással visszaengedés után nem tette hozzá, 1ből előzött, ezt próbáld végre felfogni.

És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal.
  • bardocz
    Fúú,köszi,azt hittem csak 7kor ismétlik.
  • HUmanHunter
    sportklub 22:00 kor adja
  • bardocz
    Akkor nem hiszem,hogy látni fogom az időmérőt^^
  • Punker
    torrent
  • bardocz
    Időmérőt még most valahol visszanézhetem?
  • Peppus
    Nálam állt meg a lemez? :) Folyamatosan Hamilton elleni pofázás megy.
    Én csak próbálom egyensúlyba hozni a dolgokat :)
  • primavis
    olvasd el: http://www.vezess.hu/forma1/f1_tisztaztak_elozest/15643/
  • Firerock
    ez nagyon korrekt volt
  • Firerock
    tudod mit!menny és nyald ki a kis barátod seggét.
    most úgy is olaszországban vannak,ha most elindulsz még odaérsz
  • madmanic
    fordított rajtsorrend?
  • mflex #71172
    Én meg arra vagyok kiváncsi, hogy a szabályok meg Hamilton-Kimi faszságokon kivül mást is tudsz-e érdemben prezentálni, vagy itt megállt nálad a "lemez"?

nagyon unalmas már...
  • passatgt
    te miről beszélsz?

már az előző hozzászólásodat sem értettem:)
  • MaSzKa
    Robert Kubica: "Egy kicsit pechesek voltunk, mert kevéssel csúsztunk le a harmadik etapról. A második időmérő elején egy szett gumit kaptam, és úgy terveztük, hogy nem cseréljük le. Túl sok idő felmelegíteni a gumikat. A pálya elkezdett felszáradni, majd újra jobban esett. Emiatt nem tudtam javítani. Szeretnék gratulálni Sebastian Vettelnek és a Toro Rossonak az első rajtkockához."
  • a.carkey
    A Toro Rosso már piros, a fél Ferrari csapat gyorsan száradó festékkel festette át, és Massát nem lehet belőle kirángatni az istenért sem. :D
  • Peppus
    Kíváncsi vagyok holnap milyen új szabályok fognak kiderülni, ha nem nyer valamelyik Ferrari. Lehet van a szabálykönyvekben is apróbetűs rész :D
  • primavis
    linket rá...
  • lac coo
    Azt a modosítást, hogy egy kanyart kell várni a belga balhé után hozták ...
  • primavis
    ugyan, csak tisztázták a sok majommal, hogy mi is áll a szabálykönyvben! sokan elfelejtik elolvasni a végéig...ahogy Puhl is tette az Eb-n!
  • lac coo
    Ezt a szabályt most hozták , pontosították szal ne zavartasd magad ... :DDD
  • primavis
    http://www.f1hirek.hu/hir/Az_FIA_tisztazta__mi_minosul_szabalyosnak_sikanlevagas_utan_200809140956
  • primavis
    nos, Dávid olvtárs, lauda kartács, mekisek és más hamilton rajongók! tehát , hogy is szól a szabály a sikán átvágás utáni előzésnél?
    meg kell várni vele a következő kanyart! egyszerű és nagyszerű! ma magyarázták meg az okosoknak is....
  • Máté94
    Fogadj rá és veszíteni fogsz:D
  • Dark Angel 666
    nagyon=nagyobb
  • Dark Angel 666
    Holnap Massa fog nyerni , erre akár nagyon összegben is fogadnék
  • norbi56
    áá Kubicát sajnálom nagyon:(
  • desigo
    Szép lesz holnap
    jó ez a kavarodás
    most meg lehet mutatni hátulról,hogy ki a pro...
  • lac coo
    Így így ...
  • b-type
    Ezt most megmondom kereken nem tudom, de gondolom Massa ebben a helyzetben nem ment a pole-ra...az legyen másé, sztem ő inkább a futamban gondolkodik.
    Mivel Kimi-nek és Hamilton-nak is állítási lehetősége van a tankolásra, valszeg Massa már a futamra gondolva vágott neki a Q3-nak.
  • Gabor_(HSF)
    Ez azért nem egészen van igy..
    igaz 6 alapvető változtatásra van szükség és ebből csak 1 amihez egyátalán nem nyulhatnak az pedig az áttétel..
    De a kerékdőlésen,a szárnyakon,a keréknyomáson,futómű lágyitása biztosan,amiben nem vagyok biztos a nyomtáv,mivel esőben az elejét szélesiteni,a hátulját szükiteni,szárazon pedig forditva,hogy ezt csak részben vagy egészében lehet e módósitani...
    Ennek ellenére szenzációs volt Vettel,cinikusan mondhatnám,"már nagyon érett neki"
  • a.carkey
    Olyan vagy mint Gyurcsányi: neked semmi sem jó!
  • lac coo
    Most jöhet a sor mikor nevetségesen lassú volt egy Ferrarival :DDDD
  • a.carkey
    Van/volt egy ilyen Raikkonenről is, de már rég láttam, szerintem már nem létezik vagy elvándorolt.
  • Máté94
    Kurva anyját az ilyennek!
  • MaSzKa
    :D
  • a.carkey
  • a.carkey
    Jó ez az oldal. :D
  • a.carkey
    Barcelona, Montreal, Paul Richard, Silverstone ...