182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hirk #71185 most 2mp-el szarabbat ment... beállításfüggő... -
Ettől függetlenül lenyomta esőben Kimit , mint a szart :DDDD
amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem előzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fűig tolta ..... -
Érdekes Hamiltonon kívül minden aktív pilóta egyből tudta, hogy szabálytalan, és nem azért mert nem várt egy kanyart, azért mert azt az előnyt amit szerzett a kanyarlevágással visszaengedés után nem tette hozzá, 1ből előzött, ezt próbáld végre felfogni.
És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal. -
Fúú,köszi,azt hittem csak 7kor ismétlik. -
HUmanHunter #71181 sportklub 22:00 kor adja -
Akkor nem hiszem,hogy látni fogom az időmérőt^^ -
torrent -
Időmérőt még most valahol visszanézhetem? -
Nálam állt meg a lemez? :) Folyamatosan Hamilton elleni pofázás megy.
Én csak próbálom egyensúlyba hozni a dolgokat :)
-
primavis #71176 olvasd el: http://www.vezess.hu/forma1/f1_tisztaztak_elozest/15643/ -
ez nagyon korrekt volt -
tudod mit!menny és nyald ki a kis barátod seggét.
most úgy is olaszországban vannak,ha most elindulsz még odaérsz -
madmanic #71173 fordított rajtsorrend?
-
Én meg arra vagyok kiváncsi, hogy a szabályok meg Hamilton-Kimi faszságokon kivül mást is tudsz-e érdemben prezentálni, vagy itt megállt nálad a "lemez"?
nagyon unalmas már... -
te miről beszélsz?
már az előző hozzászólásodat sem értettem:) -
Robert Kubica: "Egy kicsit pechesek voltunk, mert kevéssel csúsztunk le a harmadik etapról. A második időmérő elején egy szett gumit kaptam, és úgy terveztük, hogy nem cseréljük le. Túl sok idő felmelegíteni a gumikat. A pálya elkezdett felszáradni, majd újra jobban esett. Emiatt nem tudtam javítani. Szeretnék gratulálni Sebastian Vettelnek és a Toro Rossonak az első rajtkockához." -
A Toro Rosso már piros, a fél Ferrari csapat gyorsan száradó festékkel festette át, és Massát nem lehet belőle kirángatni az istenért sem. :D -
Kíváncsi vagyok holnap milyen új szabályok fognak kiderülni, ha nem nyer valamelyik Ferrari. Lehet van a szabálykönyvekben is apróbetűs rész :D -
primavis #71167 linket rá... -
Azt a modosítást, hogy egy kanyart kell várni a belga balhé után hozták ... -
primavis #71165 ugyan, csak tisztázták a sok majommal, hogy mi is áll a szabálykönyvben! sokan elfelejtik elolvasni a végéig...ahogy Puhl is tette az Eb-n! -
Ezt a szabályt most hozták , pontosították szal ne zavartasd magad ... :DDD -
primavis #71163 http://www.f1hirek.hu/hir/Az_FIA_tisztazta__mi_minosul_szabalyosnak_sikanlevagas_utan_200809140956 -
primavis #71162 nos, Dávid olvtárs, lauda kartács, mekisek és más hamilton rajongók! tehát , hogy is szól a szabály a sikán átvágás utáni előzésnél?
meg kell várni vele a következő kanyart! egyszerű és nagyszerű! ma magyarázták meg az okosoknak is.... -
Fogadj rá és veszíteni fogsz:D -
nagyon=nagyobb -
Holnap Massa fog nyerni , erre akár nagyon összegben is fogadnék
-
áá Kubicát sajnálom nagyon:( -
Szép lesz holnap
jó ez a kavarodás
most meg lehet mutatni hátulról,hogy ki a pro... -
Így így ...
-
Ezt most megmondom kereken nem tudom, de gondolom Massa ebben a helyzetben nem ment a pole-ra...az legyen másé, sztem ő inkább a futamban gondolkodik.
Mivel Kimi-nek és Hamilton-nak is állítási lehetősége van a tankolásra, valszeg Massa már a futamra gondolva vágott neki a Q3-nak.
-
Gabor_(HSF) #71154 Ez azért nem egészen van igy..
igaz 6 alapvető változtatásra van szükség és ebből csak 1 amihez egyátalán nem nyulhatnak az pedig az áttétel..
De a kerékdőlésen,a szárnyakon,a keréknyomáson,futómű lágyitása biztosan,amiben nem vagyok biztos a nyomtáv,mivel esőben az elejét szélesiteni,a hátulját szükiteni,szárazon pedig forditva,hogy ezt csak részben vagy egészében lehet e módósitani...
Ennek ellenére szenzációs volt Vettel,cinikusan mondhatnám,"már nagyon érett neki" -
Olyan vagy mint Gyurcsányi: neked semmi sem jó! -
Most jöhet a sor mikor nevetségesen lassú volt egy Ferrarival :DDDD -
Van/volt egy ilyen Raikkonenről is, de már rég láttam, szerintem már nem létezik vagy elvándorolt. -
Kurva anyját az ilyennek! -
:D -
-
Jó ez az oldal. :D -
Barcelona, Montreal, Paul Richard, Silverstone ...