Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Khm. Nekem meég most is elég sok verseny megis van. A hetvenes évektől 2000ig. Örülök, hogy jó ismerőseid vannak kint. Ehhez annyit tennék hozzá, a nagyapán ohio-i születésű
1983-tól 1987-ig minden osztrák nagydíjon kint voltam.
Aztán később még jópár más versenyen is. (Nem osztrák, mindenfelé.) Parabola antennához + gratula! Mikor is volt? Nekünk 87-óta volt ....
Dávid Sándort, mint embert bírom. Sőt, nagyon is. A könyvei azonban legtöbbször nem jöttek be. Inkább a Christopher Hilton vonalat erőltettem, mert ő inkább benne volt a F1-be, mint Dávid Sándor, mégha DS elég nagy személyiség is volt hazánkban a F1 terén. A "hőskorszakban" közvetített ugye Vitár, Gulyás, Gyulay és Knézy is F1-et. Dávid mellett itthon publikált Frankl (sőt még Rózsa Gyurka is), majd elszaporodtak az új "tudósítók" könyvei is.
Az MS vitához csak annyit, rajtam kívül - ha nem is itt - sokan gondolkoznak még hasonlóan. Az, hogy mit szajkózik a média, az sajnos nem az igazság róla (sem). Van aki elfogadja, van aki nem. Én vagyok a nem, mert nem vagyok vevő az igénytelen, sokszor pontatlan tájékoztatásra, ahol állandóan egy bizonyos kampányszöveget hallani csak, az élet akármilyen területén, aztán, ha az ember végigsiklik pl. akár MS csapattársain is, akkor rájön, hogy a büdös életbe - kivétel Piquet - nem volt egyenrangú társa, így egyszerűen A KÉPESSÉGEIT NEM LEHET TÉNYLEGESEN FELMÉRNI! Amíg nem kerül mellé egyenrangú fél, akit nem fognak vissza, addig MS számomra egy jó versenyző, semmi több, akit jobban dicsőítenek, mint valójában megérdemelné ...
Részemről is ennyi.