• ÁjjLe BoBBi
    Bárhogy is matekozok, nem tudok rájönni, hogy vajon kimi miért csinálja ezt kb barcelona óta. Egész futam alatt köze nem volt a versenyzéshez. Ott mérgelődtem a tv előtt, végeredményben teljesen lemondtam róla.
    Erre megint megcsinálja azt amit monacoban is hogy a futam kb 90%án magához képest erősen nulla alatt teljesít, az utolsó pár körben meg körről körre hozza a legjobb időket, megy mint egy elmebeteg, és a szart is kitapossa az autóból. Ha a végén tud, akkor az elején is és az egész futam alatt tudnia kellene.
    Masszát sajnálom, a végén kiesni szánalmas dolog. Akkor inkább pergett volna ki az elején, de egy ilyen teljesítmény után, pár körre a leintés előtt kiszállni a versenyből mert leég alatt a ferrari...hát :\
    Kubika meg ahogy bekezdett idén, most úgy esik vissza. A győzelme után azt várta az ember hogy majd beindul és mindig ott lesz az elején, versenyben a dobogóért. De sajnos egyre inkább az látszik hogy szürkül bele a középmezőnybe. Pedig állítólag a csapat minden támogatást megad neki. Bár az is igaz hogy ha a maximum is csak egy gyenge 2es akkor abból ő sem tud 5öst csinálni...