182274
  • coulthard007
    Nem mos tanról beszélek... Hamilton akkor még csak Tv-be nézte az F1-et. Jó pár éve... kb 5! És érdekes módon, utána rögtön büntetés lett, vagy nem tolták vissza! Pedig járt a motor, majd megnézem ki volt az... most nem ugrik be
  • madmanic
    akkor ha jól tudom az volt a szabály, hogy ha a motor jár, akkor visszatérhetett a versenybe.. de nem vok biztos
  • M@TriX
    Az MS sztori is meg lett magyarázva talán járt a motor vagy mi.

Meg talán olyan magyarázat volt valamelyik ilyen esetnél, hogy a pályabírókra van bízva, hogy a legyorsabban hárítsák el a problémát, ahogy akarják...
  • b-type
    a darus eset egyébként tök rendben volt, mivel félbeszakították a versenyt, így nem a versenybe emelték vissza hanem valóban csak a pályára.

Sztem Montoya lehetett aki hasonlóképpen járt mint MS anno, de az ő esetében nem tolták vissza, hanem ki kellett szállnia.....nem emlékszem már a részletekre, de úgy rémlik ő volt az.
  • M@TriX
    Hamilton-t meg emelődaruval pakolták vissza a pályára, szóval...
    Ki volt az a valaki akit büntettek?
  • a.carkey
    :) kb.
  • coulthard007
    Emlékezzetek vissza, amikor Schumit anno visszatolták! Semmi nem történt! Utána valakit megpróbáltak és bünti lett a vége! Ferrari diktál, de Mclaren sem kispályás
  • G_ArchAngel #70938
    Mit szoktal mondani, arra, ha Raikkonen-nel tortenik valami?
    Ezek csak kifogasok, csak a bizonyitvany megmagyarazasa, stb...
  • WNW
    Nahat, nahat.. Mondtam, hogy Massa kimelo allasban volt SP-ban...:

Hol a fordulatszam, meg a kabelek..?
  • a.carkey
    "Mellesleg Rosberget is elmarasztaltam volna, mert ahogy begurult a pályára, az egyenesen életveszélyes volt."

Ezt pont írtam kb. 4 nappal ezelőtt, hogy ez a másik szemétség, amit komolyan - akár kizárással is - szankcionálni kéne, mert hamarosan ebből lesz kurva nagy baleset. Anno, ha faszinger kicsúszott, akkor megnézte, hogy vissza tud-e jönni úgy, hogy nem hátráltat másokat, nem veszélyes-e ha visszajön. Most meg? Mint a faszok, ha kicsúsznak, már jönnek is vissza ahogy esik, úgy puffan alapon.

A cikk jó, a Massa sírás már megint tulspilázott, de tény, hogy Kimi is mindent megtett, hogy nyerjen. Vesztére kiesett ...
  • coulthard007
    fiitball szabályokat akarnak az f1-be

van benne valami
  • G_ArchAngel #70934
  • Peppus
    Én így látom a dolgokat, szerencsére különbözőek vagyunk. Sajnálom, hogy nekem az igazi verseny a lényeg, nem az hogy Kimi vagy a Ferrari nyerjen. Legszívesebben valamelyik "kis" csapat győzelmét látnám, de mivel erre nem sok esély van, ezért próbálok annak drukkolni aki a legtöbbet mutatja a versenyen. Nemtudom sajnálni az olyat aki 10 futam óta képtelen normális teljesítményt nyújtani egy olyan autóval, amivel más szarrá alázná a mezőnyt. Jajj nem fekszik neki a Ferrari, meg jajj most éppen nemtudja eldönteni hogy tetszik-e neki az egész F1. Húzzon Rallyzni a hóba, más szívesen megmutatná mit is tud egy ilyen gépből kihozni. Nem sírni kell, hanem teljesíteni.
  • solo
    Vannak fura megmozdulásai.
  • Kit--Kat
    Csak nem bírom, ha valaki szánalmaskodik mint egy másodikos.
  • Peppus
    Már megint velem baszakodsz? :D Legközelebb kikérem a véleményedet minden egyes hozzászólásom előtt jó? :D
  • Kit--Kat
    még mindig fogalmatlan vagy, sajnálom:/
  • b-type
    Miért ne tisztelné...amennyire tudom teljesen jóban van pl. Rosberg-l Kubica-val, pedig vetélytársak voltak, de pl. Massa-val is egész jó a kapcsolatuk.
    A fönőkével sem hinném hogy nagy bajok lennének, legalábbis a díjkiosztón nem ez jött le, ahogy egymást ölelgették. :)
  • Peppus
    Alonso sokkal ocsmányabb minden tekintetben, de ő és Hamilton az aki tényleg tud is valamit ma a Forma1-ben.
  • primavis
    háát pont azon megy a mese, hogy nem tudja! illetve, amit elront, azt is vitatja...
    lehet, hogy az én hibám, de jellemtelen versenyzőnek tartom....s ez bármekkora tehetség mellett is randa...aki nem tiszteli a versenytársait, saját főnökét sem, az nyerhet bármit és bármennyit, nem érdemel tiszteletet..részemről...
  • Istencsászár
    Hamit nemkell félteni, akinek nemtetszik az agresszivitása az nézzen más sportot:) GP2ben csodákat művel, szinte egyforma autók amit a mérnökök lőnek be jobban vagy rosszabul, minden más a versenyzőn múlik... igen emlékezetes versenye volt Törökben Hamilton GP2
  • b-type
    Nem értem mitől félsz...Hamilton-nak nem gyenge autóversenyzői múltja van, biztos lehetsz benne, hogy tudja kezelni a szitukat.
    Itt az F1-ben kicsit másként van minden, mások a szabályok...és igyekeznek mindent szabályozás alá vonni...ebből adódóan sok a többértélmű szabály.
    Hozteszem én Sato-t is csíptem..nem tehetek rólva, volt egyszer egy zseniális külső íves előzése ami miatt nagyon megkedveltem. Ettől eltekintve is egy kiváló képességű versenyző, általában mindig megállta a helyét a csapattársaival szemben..még Davidson-nal szemben is, pedig akkor sokan elkapálták Sato-t.
    Na ezeken is túltekintve..lehet hogy a polcon az F1 nagyságrendekkel magasabban áll mint akár a GP2 akár a WTCC, de az egyikben leendő F1-s versenyzők csatáznak, a másikban pedig sok esetben volt F1-s versenyzők.
    Tarquini húzása sztem sem volt kerek, ráadásul nem is az első...de ez egy másik topik témája.
    Hamilton pedig top csapatban top versenyző, és ezt már az első versenytől tudni lehetett, hozta az eredményeket amit az autótól el lehett várni, több esetben jobban mint a csapattársa.
  • primavis
    te mit olvastál? azt irtam, hogy mig a forma 1 =boxmeccs, addig a többi meg más. De ne akarjátok elvárni, hogy ami ott szabad, azt itt is meg kellene engedni. nehogy már egy roncsderbi szabályait várd el!
  • Istencsászár
    Túlparázod a dolgokat:)) amig a Motogpben két keréken, 320al repesztenek, esnek kellnek és KÜZDENEK ( akár fájó, repedt csontokkal ) addig az F1ről nem beszélj ugy mintha olyan veszélyes lenne azért mert van néha 1-1 manőver...
  • joe14
    narancsbőrös picsát le a bannerből
  • primavis
    no ez olyan mintha egy box mérközést egy K1-sel, vagy még inkább egy ketreces gladiátor küzdelemmel hasonlitanál össze!Mások a szabályok!
    Örülök, hogy Sato rövid pályafutása alatt nem nyomoritott meg senkit. Ő is egy kiválóan udvarias, inteligens pasi a pályán kivül, csak akkor gurul be amikor a kocsiban űl! De akkor nagyon! Hamilton szupermannek képzeli magát (persze ha telebeszélik vele a fejét!)és elkezdett úgy is viselkedni. Remélem csak ő fázik rá s nem lesz más is áldozata ennek.
  • Istencsászár
    Unfair volt.
  • chalezlopez
    Off:

Múltkor láttam Tarquini-t, ahogy kiforgatott egy versenyzőt akit előzni készült. Semmi fékezés nélkül addig tolta maga előtt a kiforgatott versenyzőtársát, amíg lecsúszott előle a pályáról... Egy tipikus féreg megmozdulás volt.

On.
  • a.carkey
    Persze, persze ...

Mennyi ideig ment Kimi előtt majd mellett? Ha valaki el akar engedni valakit egy szabálytalanság után, az szerinted 6.7 km/h-val megy csak lassabban, mint akinek a rovására szabálytalankodott?

""Kimi előtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"

Nevetséges, szóval szenvedjen!

Massa meg nem fog vébét nyerni. Ha nem Kimi, akkor Hamilton nyeri majd meg. Különösen, hogy Raikkonen felébredt ...
  • a.carkey
    Massa egy fasz, de a Ferrarival az élen:
    "A csapat átvállalta a Belga Nagydíjon kiszabott büntetés kifizetését, miután Räikkönen negyed órán belül kétszer túllépte a megengedett sebességet a boxutcában."

"A sebességszabályozó a tankolásánál felmerült probléma miatt nem üzemelt tökéletesen."
  • madmanic
    "Végül Kimi előttem szelte át a célvonalat 6,7 km/h-val gyorsabban."
    Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az időből vagy ismét leselkednek?

ahham..

vagy inkább a vizsgálathoz bekérték a telemetria adatait mindkét féltől..
  • a.carkey
    "hogy meg vannak-e elégedve azzal, ahogy Lewis elengedte Kimit"

Ki van csukva, hogy két körrel a vége előtt így kérdeznek rá "hogy meg vannak-e elégedve azzal" egy ilyen szituban, és ki van csukva, hogy a FIA remeknek ítéli meg, különösen, hogy szinte azonnal kitették a leintés után (az kb. 3 perc), hogy vizsgálják az előzést.

"Kimi előtt jöttem ki a második kanyarból, így visszavettem az egyenesben"
    Ez nem igazán így törpént. Másodpercekig ment előtte. Meg lehet nézni. Ha tényleg el akarta engedni, akkor nem max. sebességre gyorsul, hogy minél kevesebbet veszítsen, miközben Kimi erölködik, hogy legyorsulja, hogy aztán pont elmenjen mellette Kimi és Hamilton azonnal visszaelőzze.

Remélem megmutatják neki, hogy a lekörözött versenyzők hogy csinálják, és ő is mit vár tőlük el. Ezután remélem megérti majd, hogy kb. így kellett volna tennie neki is.

"Sikerült egy kissé elé kerülnöm a fékezési zónában a kanyar első csúcspontjánál."
    Az a kissé a Kiminek több sec erölködés volt, hogy megelőzze.

"Végül Kimi előttem szelte át a célvonalat 6,7 km/h-val gyorsabban."
    Ez kicsit zavaros. 6.7 km/h. Ezt, hogy számolták ki? Az időből vagy ismét leselkednek?
  • MaSzKa
    toro rosso
  • madmanic
    A futam alatt még rendben volt halilton manővere

Ha igaz, akkor a rádióforgalamzást visszahallgatják, és helyreáll a rend..
  • Istencsászár
    Ezeket ugy hívják hogy versenyzők:) minden manőver nem lehet tökéletes, de megpróbálják, én meg ezt élvezem hiszen ezért nézem, nem pedig másért.
  • madmanic
    akit érdekel minden bizonnyal meg fogja nézni, anélkül, hogy minden nap berakod..
  • Tóth Jozsef
    Üdvözlök mindenkit!

Meg szeretnélek beneteket kérni hogy akinek meg van az rfactor f1 2008
    azt kérem, hogy néze meg ezt a holapot és ha tetszi akkor jelenkezen.

Cím: www.f1rftchellenhe.eoldal.hu
  • coulthard007
    végre egy jó hír:D
  • chalezlopez
    Azok nem igazi versenyzők, hanem férgek.
  • Istencsászár
    "GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon" vagy bármi más ami nem F1:), ezeket nem szokták nézni, csak az F1... pedig egy WTCC futamon megy a lökdősődés mindenhonnan, szinte minden versenyen van hogy a nagy versenyben keresztbe állítják a másikat, ez az igazi verseny.