FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Több személyt is detoxikálóba kellett vinni ma hajnalban Sao Paulóban 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gracie Barra
le tudnám szedni, de ha fel raknád nekem vmelyik tárhelyre, akkor jóval gyorsabban jönni, és azt nagyon megköszönném.És legfõképp, köszönöm Schumi, nem tudom elképzelni Nélküled az F1-et :'(
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gracie Barra
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gracie Barra
De mint õs régi SUMI FAN NEKI GRATULÁLOK A LEGJOBBAN!!!! KÖSZÖNÖM, HOGY ANNYI ÖRÖMÖT OKOZOTT NEKEM!!!
Eme futamon is tisztán látszott, hogy nincs még egy olyan tehetséges versenyzõ az F1ben mint Sumi. Ezt senki sem tudja ma utánna csinálni amit ma véghez vitt! Még egyszer gratulálok a gyõzteseknek!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Es grat Alonsonak is, igaz nem szeretem ot nagyon, de remekul vegrehajtotta a feladatat es megerdemelten lett vilagbajnok masodszorra is. GG all - ahogy bf2ben mondanank 😊
Together we'll fly someday...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez az ember miért vonul vissza?????
ennyi versennyel a háta mögött, akárhány évesen...valami bitang módon.
Brutális volt MS ma. komolyan mondom legendás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Grat Massának a hazai sikerért.
Grat Suminak hogy izgalmassá tette eme unalmas versenyt.
Sajna pár hónap stünet 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
7x schumi, idén Alonso, 2007-tõl Kimi!!!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gracie Barra
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ha még buttont meg tudná fogni s elengedné , ah.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gracie Barra
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gracie Barra