• BaLeeX
    "Jo hát álmodjál te tovább,sumit szarrá verné alonso meg ilyenek,vicc ez a duma..."
    Te egy álomvilágban élsz. Mit gondolsz miért nem engedte sumák, hogy egy nevesebb vagy nagyobb tehetségnek mondott emberke kerüljön mellé a csapatba? Azért mert neki meg a ferrarinak is csak egy másodhegedüs kellett mellé aki megbízhatóan elvezetgeti a kocsiját és ha kell segíti.
    Nem attól lesz valaki nagy pilóta, meg fasza gyerek, hogy aláraknak egy jó autót mögé egy segítőtársat aki elengedi célvonal előtt meg ha balhé van akkor összekaparnak neki még pár pontot zöldasztal mellett aztán ő a király. Hát maximum az ilyenek szemében az, mint te...

Ha jóltudom a.carkey felsorolta itt régebben, hogy pár régebbi valóban nagy pilóta simán engedte, hogy tehetséges csapattársat hozzanak mellé és ment az igazi verseny, én most csak hirtelen a Prost - Senna vagy a Mika - Coulthard párosra tudok visszagondolni, akik annyira kapartak, hogy még egymást is kilökték versenyen mert nem tudták eldönteni melyik a jobb (jó mondjuk Coulthard tehetsége messze elmarad Mikáétól de ez megtörtént), mostmeg ha azon múlna barika keresztbeállna a pályán a többiek előtt csakhogy sumáké legyen az első hely.

Hidd el nekem, a jelenlegi mezőnyből is már jópáran elvernék sumákot egy ugyanolyan kocsiban. Én megmondtam már elég régen ha egy Alonso féle tehetséget odavisznek mellé és akkor is Ő lesz a jobb akkor megemelem előtte a kalapom, addig meg szememben egy kis sztárolt pilóta marad lehet akár 10vb címe is, aki összeügyeskedett magának 5 VB győzelmet néha nem a legtisztább ezközökkel de igazi ellenfele a csapatnam sosem volt.
    Idén sumák már nagyon nem azt a teljesítményt nyújtotta amit pár évvel ezelőtt ezt csak az nem vette észre aki nem akarta és ezért mondtam hogy ha kapna egy erősebb csapattársat egy ugyanolyan kocsival akkor simán visszacsúszna másodhegedűsnek pontjai alapján.

Ja és nem hinném, hogy Kimivel bármiféle előszerződést kötöttek volna mert szerintem arról tudnék, mert olvastam volna róla de arról már rengetegszer hallottam, hogy Alonsoval viszont kötöttek ilyen előszerződést vagy ha nem is kötöttek akkor is ő fog odakerülni ha sumák befejezi.
    És mégegyszer mondom, a ferrari nem fog két ilyen tehetséget egymás mellé rakni egy csapatba mert Alonsot és Kimit se úgy ismerem, hogy ha megmondják nekik, hogy "Fiam, most te vagy a második számú pilóta mert mi úgy döntöttünk." akkor azt csak szó nélkül tűrnék.
    Bár a pénz az nagy úr ebben az esetben is szóval akármi megtörténhet...

De ha végre az MP-19 egy jól eltalált konstrukció lesz akkor Kimi már most VB lesz és nem kell neki majd a ferrari ajánlata mert jó helyen lesz ő itt.