Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem azt írtam, hogy jó volt, hanem, hogy mindig jó helyen volt, jó időben. Ha esetlegesen a Williamshez megy 96ban, nem itt tartana. :(
1997-98-99 során az utolsó futamon dölt el a VB és nem sok ponttal ... (Ha 2000ben mika nem szopja be az USAban, 2000ben is az utolsó futamon dölt volna el ...)
Szerintem a Ferrari már 95 végétől már volt olyan jó, pl. ha viszonyítunk, mint a 97es Meki és 97től már a nagyon jó kategóriába sorolnám. (Sosem értem miért, de mindenki ezzel - a Paliktól jött - képtelenséggel jön elő, hozza fel, hogy a Ferrari csak (98 vége)99től volt jó. :) MS már 1997ben is a VB címért küzdött az utolsó futamon ...
(Más kérdés, hogy akkor fel akarta kenni "Zsákot" a falra és beszopta. De már akár akkor VBok lehetett volna ...) 1998ban későn dobták a Goodyeart, ezen buktak el. Ennyi.
A Ferrari 96tól Meki 97es szintű, 97től meg simán egyszinten az akkori Williamsel, majd 98tól a Mekivel. Csak rá kell nézni a z eredméyekre. 98ban a gumi döntött a Meki javára, de ez egyensúlyozva volt a Meki megbizhatatlanságával, szóval 1998-2000 között tök egyforma volt a két csapat teljesítménye. A szerencse döntötte el mindkét esetben a VB címet. Kétszer Mika javára. HI. :)