• b-type
    kemény győzelem volt, ..és volt benne előzés is az első helyért, ami ritka sajnos a boxtaktikás világban.
    Az elengedést tök jól magyarázta Webber,...Czollner-t nem is értettem..Clio kupában pont lenyilatkozta futam után, hogy sokszor nincs értelme harcolni a sokkal gyorsabbal, mert annyi időt veszít körönként a védekezéssel, hogy feljönnek rá is hátulról.
    ...úgy néz ki ez akkor elfogadható volt, most nem.
    Sztem teljesen logikus, Piquet másfél másodpercet bukott abban a körben mikor Lewis mögé ért.
    Kova' detto...a nagy csatában mindketten bukják a köridőket, és feljönnek rájuk azok akik tisztán tudnak menni.
    Egyszerű versenyzői intelligencia valóban,..felmérem a lehetőségeimet és a legtöbbet hozom ki belöle, ha van sansza a végső pozíciótartásra akkor viszont harc.
    Nagyon kemény futam volt Hamilton-tól,...sajnos Glock elszállt, pedig az a srác nagyokat lép Trulli mellett aki már Alonso-t is megszorongatta csapattársként.
    A balesetnél a két Toyo' egy képen volt,..ami a dögnehéz autó és Trulli pozícióját nézve nem gyenge.
    Szal azt sajnáltam nagyon.
    Piquet meg nagyot autózott, szépen bírta a terhelést az utolsó 10 körben.
    Kova'...áá semmilyen volt,
    Alonso pedig próbálkozott se a mai nap nem az övé volt.