182273
  • king13
    Tehát - jól értem - hogy elméletileg, egy gyors kerékcserével akár még az első helyre is bejöhetett volna?
  • Máté94
    Nem fogják megbüntetni mert elengedte Raikonnen-t.
  • Minstrel
    Hami 2.36-ot ment, Massa 2.41-et, Nick 2.01-et
  • bordy
    heidfeld az interen 2:00-es időt futott míg elől 2:30-ast mentek.
  • Máté94
    Szép volt HAMI!
  • Norbi1990
    Fél percel volt gyorsabb Hedifeld Hamiéknál.
  • lac coo
    Az igaz, de az hogy valamit vizygálnak még semmit nem jelent .
    Amúgy én nem harsogok, nekem lenne a legjobb ha Hamilltont megbűntetnék, azzal Kimi még hátrányosabb helyzetbe kerülne, végképp eldőlne ki a kettes számú pilóta, miután Massa átveszi a vezetést ;)
  • king13
    Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi történik, ha netán felraknak Massanak a végén egy eső gumit :) Valakinek van infoja arról, hogy mennyivel mentek lassabban az utolsó két körben?
  • Minstrel
    hát igen, azt a kanyart be kellett volna vennie szépen normál tempóban, ehelyett hirtelen akkorát rántott a kormányon balra, mintha ki kellett volna kerülnie egy óvódáscsoportot.
  • gordon 24
    De baszus. Tudod mit nem értek??
    Hiába harsogsz itt, ugyse te vagy mi döntünk.
    Annyit mondhatok, ha a versenybíróság is ugy látta (mert ugy látta hiszen vizsgálják) akkor csak van benne valami..
  • a.carkey
    Tavaly az állás 5 futammal a vége előtt ...

Lewis Hamilton 84
    Fernando Alonso 79
    Felipe Massa 69
    Kimi Räikkonen 68
  • Kit--Kat
    itt fejeztem be veled
  • lac coo
    Valszeg ott helyben mindketten kiesnek, mert ott is neki állt Kimi kakaskodni vert helyzetben ....Semmi szabálytalan nem szól Hamillton ellen, legfeljebb a gyűlölet ...:) Kimi magának köszönheti, esély nem volt , hogy megállítsa Hamilltont, ha neki jobb a kiesés mint a biztos 2. hely, ám legyen ...
  • king13
    Nem. Elbambult és mire észrevette automatikusan abba az irányba ment ahol még volt némi esélye kikerülni őket...
  • Kit--Kat
    Te annyira fogalmatlan vagy, hogy már sajnálkozást keltesz bennem, ha nem vágja le a kanyart, szerinrted hol lett volna Kimihez képest az egyenesben??? Na ehhez próbáld hasonlítani az elengedés mértékét, ha képes vagy rá.
  • petesilver
    ahh, még neki is ment a kis kamikaze? szép egy tötyörgő, lekörözöttől! :(
  • a.carkey
    Semekkora, ezt magyarázom, hogy elbambult és mire kapcsolt már csak a fehér és a piros közül választhatott. A pirosat választotta. Mellesleg én is azt választom, mivel két esélyes piros színű autó van a F1ben.
  • BaliBoy
    2x??? Azért túlzásokba ne essünk. Gyorsabb volt ez tény. De nem 2x. A legnagyobb különbség talán 10 mp volt közöttük. Ez még nem olyan hatalmas.
  • lac coo
    Mikor Haminak ment neki (értelmetlenül) akkor hajlott be az első szárny valszeg az ette meg a gumit ...
  • petesilver
    Pontok, forma alapján van. De meglepődnék, ha össze is jönne neki! Bár Braziloknak járna végre egy új bajnoki cím, régen sűrűbben kaptak! :)
  • king13
    Ebben egy percig nem kételkedtem, csak azt mondom, hogy ugyanezért Massat most mindenki nagyon utálná ;)
  • lac coo
    Lol :))) Én láttam. Mikor kijöttek az egyenesre Hami volt előrébb, elengedte Kimit aki így TELJES AUTÓHOSSZAL ELŐTTE volt... Akkor ott ki ment nagyobb sebességgel ???? :D
  • passatgt
    azért külső ívről nagyobb lendülettel lehet visszajönni, hasonlóan mint a pályakerékpározásban
  • king13

Szerinted mekkora esélye lett volna jobbról megkerülni őket?
  • Dodo55
    Azért volt defekt, mert Nakajima bele ment Kimibe, akkor pördült meg, a defekt meg közvetlenül utána volt. Gondolom megsértette a gumiját, utána meg ment párszáz métert, és akkor durrant el.
  • Kit--Kat
    Simán megelőzte volna így is úgy is, 2x olyan gyors volt ma Kimi, mint Massa.
  • passatgt
    épp annyira vagy elfogult, mint amennyire én nem;)
  • Dodo55
    Ha külső íven megy ki a pályáról, azzal ritkán szerez előnyt, mert hosszabb utat tesz meg. Ha meg belső íven megy ki, magyarul átvágja a kanyart, akkor rövidebb utat is tesz meg, meg nagyobb íven is kanyarodik, tehát kisebb a sebességveszteség.
  • petesilver
    pedig de. Vizes aszfalton elég ha magadra koncentrálsz, nem kéne oda egy töketlen japán is, aki megróbálja tartani a lépést veled. zavaró tényező. De utólag mindegy is, ha meg defekt volt, akkor pláne!
  • SzocsA
    te láttad a versenyt? mert mellette vol kimi palánkhoz közel volt! nem az ideálís íven egymás mellett mentek kimi kicsit előrébb!
  • a.carkey
    Szerintem nincs esélye a vébé címre.
  • BaliBoy
    Teljesen feleslegesen ecseteled neki.
  • king13
    Hehe, nagy igazságot mondtál.
    Még meg is jegyeztem, hogy ha Rai nem a bukótérben fordul abban az egyenesben még biztos nem lett volna elég tempó fölénye megelőzni Massat.
  • a.carkey
    Két autó állt ott előtte. Kikerülni nem tudja őket, sansza sem volt rá. Annyit döntött el, hogy nem fehérbe, hanem a pirosba megy bele ...
  • Kit--Kat
    Teljesen más a kettő, köze nincs a kanyarlevágás vissza engedés kategóriájához.
  • Csuhai G
  • king13
    Massat lehet utálni, ahogy azt sokan teszik, de nagyon igazságtalan lenne azt mondani, hogy idén nem érdemli meg, hogy VB legyen, vagy legalább reális esélye legyen a VB győzelemre!
  • DannyL
    Szerintem semmi extra nem történt. Bezavart az eső, az egyik mexopta a másik megnyerte. Ennyi. Verseny.
  • Narusco
    ember te el vagy szállva, neked csak mesélik az eseményeket ugye? ki cikázott? összeértek. és ki nem szarja le hogy hamilton nem ment tovább kanadában, raikkonentől elvette a pontokat és ez számít
  • petesilver
    Nem mondod? defekt? Bakker, ekkora pechszériával "megáldott" embert, mint Kimi! Hát ez mindent megváltoztat. Akkor a Ferrari csak azért lobbyzik, hogy Hamiltonnak kevesebb előnye legyen Massával szemben, ami ha Monzában jobb lesz a Mc, akkor mit sem ér.