FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nincs ebben valami huncuttság,korábban kellene lennie,nem?
http://www.formula.hu/?lap=cikk&id=9460
(máshogy nem veszi be az oldal.
Szóval ha érdekel még valakit,Monty a 2. az elsõ idöméröedzésén.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Davidson Honda (M) 1:45.349 18
2. Jani Toro Rosso-Cosworth (M) 1:46.138 + 0.789 21
3. Vettel BMW-Sauber (M) 1:46.585 + 1.236 20
4. Ammermuller Red Bull-Ferrari (M) 1:47.162 + 1.813 21
5. Sutil Spyker MF1-Toyota (B) 1:47.773 + 2.424 21
6. Speed Toro Rosso-Cosworth (M) 1:47.814 + 2.465 7
7. Albers Spyker MF1-Toyota (B) 1:47.838 + 2.489 6
8. Montagny Super Aguri-Honda (B) 1:47.918 + 2.569 13
9. Wurz Williams-Cosworth (B) 1:47.919 + 2.570 19
10. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:48.042 + 2.693 11
11. Yamamoto Super Aguri-Honda (B) 1:50.479 + 5.130 9
12. Webber Williams-Cosworth (B) idõ nélkül 1
13. Rosberg Williams-Cosworth (B) idõ nélkül 1
14. Raikkonen McLaren-Mercedes (M) idõ nélkül 1
15. Liuzzi Toro Rosso-Cosworth (M) idõ nélkül 2
16. Doornbos Red Bull-Ferrari (M) idõ nélkül 1
17. Kubica BMW-Sauber (M) idõ nélkül 1
18. Coulthard Red Bull-Ferrari (M) idõ nélkül 1
19. Alonso Renault (M) idõ nélkül 1
20. Heidfeld BMW-Sauber (M) idõ nélkül 1
21. Fisichella Renault (M) idõ nélkül 1
22. Monteiro Spyker MF1-Toyota (B) idõ nélkül 4
23. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) idõ nélkül 1
24. Barrichello Honda (M) idõ nélkül 1
25. Trulli Toyota (B) idõ nélkül 1
26. R.Schumacher Toyota (B) idõ nélkül 1
27. Button Honda (M) idõ nélkül 1
28. M.Schumacher Ferrari (B) idõ nélkül
29. Massa Ferrari (B) idõ nélkül
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Schumacher lassabb mint valaha. Hol volt õ császár?" :P
A levenemberezesrol nem is beszelve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt úgy hívják, hogy segget csinált a szájából? :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
alig merte megelõzni szegény ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
,,"Ha lehetõségem van rá, hogy segítsem, akkor persze megteszem, de nem állíthatom le az autót a pálya szélén, hogy hagyjam elmenni mellettem."
Ez milyen igaz <#eljen>#eljen>
msn:[email protected] bárki felvehet

http://gaborszantai.co.uk/
Pedig régebben IE-el ment, de most már azzal se:(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
érdekes vagy, eddig Alonso mediterrán mentalitásával magyaráztad nekünk mindezt, most meg már azt mondod, ne foglalkozzunk vele, lényeg hogy hogyan vezet... Gondolom azért mondod, mert tényleg elismered, hogy ez nem szimpi?
We are sorry, but we don't have imagery at this zoom level for this region.
Try zooming out for a broader look.
Akkor is, ha bannerból nézem, akkor is ha csak úgy simán, midenhogy.
"A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
ennyi az egész, a többiek jól gondolták, hogy az esõ gumik koptatva sokkal jobban tapadnak ilyen alacsony hõmérségleten, mint a száraz gumik vagy a zsír új esõgumik. Alonsóék ezt elcseszték ennyi, csak magukat okolhatják, a Michelint meg nem nagyon.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Alonso a Michelintõl vár segítséget
2006. október 4. <08:34>08:34>
Fernando Alonso felszólította a Michelint, hogy a szezon utolsó két megmérettetésén minden eddiginél jobb abroncsokkal lássa el a Renault-t, miután a Kínai Nagydíjon a rossz gumiválasztás miatt elvesztette vezetõ helyét a világbajnokságban.
A Kínai Nagydíj szombati idõmérõ edzését követõen szinte biztosra lehetett venni, hogy Renault sikerrel zárult a hétvége. Alonso magabiztosan rajtolt a pole pozícióból, és elsõ kiállásáig fölényesen vezetett a versenyen, ám hirtelen minden megváltozott.
A csapat lecserélte Fernando elsõ abroncsait, ami végzetes húzásnak bizonyult. A spanyol versenyzõ pár kör alatt elvesztette közel húsz másodperces elõnyét, és ezzel a futamgyõzelmet Michael Schumacher kezére játszotta, aki az idei évben elsõ alkalommal átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.
"Hatalmas lehetõséget szalasztottunk el. Az elsõ kiállásom után pár körön keresztül borzalmasan gyengén mentem, és itt úszott el a gyõzelem" - mondta Alonso visszatekintve a Kínai Nagydíjon történtekre. "Jól kaptam el a rajtot, az elsõ tizenöt körben semmi gondom nem volt, majd az elsõ kiállásom alkalmával lecseréltük az elsõ abroncsokat, ami végzetesnek bizonyult. A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
"Azt gondoltam, hogy pár kör elég lesz ahhoz, hogy felmelegítsem õket, de ebbõl nyolc-kilenc kör lett, ami éppen elég volt Giancarlónak és Michaelnek ahhoz, hogy befogjanak."
Bár a júniusban megrendezett Kanadai Nagydíjat követõen Alonsót még huszonöt pont választotta el Schumachertõl, mára ez az elõny elillant. A spanyol pilóta az elsõ kilenc futamból hat alkalommal gyõzött, míg Schumacher a legutóbbi hét versenyen ötször diadalmaskodott, mellyel az idei évben elõször megfordította a világbajnoki pontverseny állását.
Mindezek ellenére Alonso magabiztosan várja a szezon hátralévõ versenyeit, de elmondta, mindenképpen számít a Michelin segítségére. A Renault versenyzõje arra kéri a francia beszállítót, hogy a Japán-, illetve a Brazil Nagydíjra minden eddiginél jobb gumikeverékekkel lássa el csapatát, hogy megvédhesse a tavalyi évben szerzett világbajnoki címét.
"Japánban és Brazíliában hinnünk kell az abroncsainkban" - magyarázta. "Jelen pillanatban a két autó, a Renault és a Ferrari szinten teljesen azonos szinten van, ami a teljesítményüket illeti. Éppen ezért a gumik fognak dönteni ezen a két versenyen, így bízom benne, hogy a Michelin jól felkészült a végjátékra. Optimistán várjuk a folytatást, noha az elmúlt héten komoly lehetõséget buktunk el."
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
jah és mivel apróság így lehet csak a vájt szemûek veszik észre, mozognak a kocsik/sofõrök is minimálisan persze ;)
a googlemap pedig egyenesen a pályát mutatja.
az idõpontok pedig a helyi élõ idõket mutatja