Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez az utolsó postom a témában mert egy olyan valakiről megy a diszkurzus aki szerencsére már nincs is az F1-ben.
Ott hibádzik az elméleted, hogy bizony a beszélgetés része lehet az is, hogy én kifejtem azt az álláspontomat, hogy szerintem Montoya idiótán viselkedett. Ha ezt nem érted meg az szintén nem az én bajom.
Továbbá sem aggresszív, sem kultúrálatlan nem voltam. Nem fenyegettem senkit semmivel, nem használtam vulgáris kifejezéseket, nem anyáztam stb... A postom tökéletesen korrekt volt. Hogy én idiótának tartom még tökéletesen belefér ezen fórum keretei közé. Egy-egy futam alatt sokkal dúrvább jelzőkkel illetnek pilótákat. Szóval kár bele erőltetned a dolgot mert nem fog menni. Az offolás része viszont kezd igaz lenni.
"leírhatod a véleményed, de az idiótázás az csak egy sértés"
Ha nem tudod megérteni, hogy ez a saját szubjektív véleményem akkor csak sajnálni tudlak. Én is kérdezhetem tőled, hogy tudod-e, hogy mit jelent az a szó, hogy szubjektív. Ha igen, akkor tudod, hogy nincs szükségem rá, hogy papírt lássak Montoya elme állapotáról. Biztos te soha senkit nem szoktál még csak lehülyézni sem amíg nem látsz róla papírt..
Ugyanezeket leírhatnád az itt lévők nagy részének. Csak nézz vissza, hogy hányan és milyen módon minősítettek aktív F1-es versenyzőket csak ezen szezon kezdete óta. Pl. Massa.