182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért Mansell vb címének örültem, pedig az is a szezon felénél volt. -
Kimi fan ... :D
Nem "lehetett" világbajnok Hamilton ... :D
Megjegyzem, ha elveszik a versenyzők pontjait, nincs verseny a végén amit Kimi "szerencsével" megnyerhetett volna, és nincs a Hamilton "mítosz".
Amúgy te szürkében és feketében látod a futamokat. Főleg feketében ... -
ennél még az is jobb:D -
madmanic #69823 fenét..
csak nem ferrari fun..
jut eszembe Maszka nyaral? Napok óta egy árva BMW képet nem láttunk
-
Én abszolút nem vagyok de Kimi fan, de sztem megérdemelte. Szerencse (vagy a másik szerencsétlensége) mindig kell egy VB-hez.
Baromira nem élveztem azokat az éveket, amikor a szezon felénél már Schumacher világbajnok volt... -
G_ArchAngel #69821 ebben a forumban siman anti-Kimis a drukkolok 51%-a... -
Ja persze, ha Kimi fan szemmel nézzük a múlt szezont minden szép és jó.
Meg mondjuk itt a rajongók 99%-a Ferrari drukker. És nem gondolta senki tuti, hogy valami baszottul nem stimmel a szezon vége fele.
A McLaren botrány miatt tuti nemlehett Hamilton a világbajnok.
Furcsa, hogy a csapat pontjait elvették, a versenyzők meg megtarthatták. Valószínű azzal a feltétellel, hogy nem nyerhetik meg a VB címet. Persze én biztos egy hülye Hamilton drukker vagyok, és nemértek az F1-hez.
És nemlátom vörösben és Kimi csodálatban a futamokat. -
igen
nála Hamilton az Atyaisten,senki más nemlétezik -
madmanic #69818 pc t minden elmebetegnek.... 
-
írtam modi topikba -
ez a hétvégi max mosley bulin készült? :D -
DJ BP #69815 adjatok egy bant a betegnek :) -
#69808 képbe simán beleillesz.
ez a tipikus bármit, bárhogyan csinált volna akkor is egy szerencsés f1 szégyene vb címet szerzett volna.
ezzel és hasonló beírásokkal simán pályázhatsz a topic szégyene de még talán az sg szégyene címre is. gl!
-
DJ BP #69812 sztem meg baromi jó szezon volt, 3-as holtverseny sokáig, Alonso-Hamilton harc, stb...
De az F1 szégyene volt, mert az addig mindig szerencsétlen Kiminek egyszer szerencséje volt, más hibája IS kellett a győzelemhez, igen. Gratulálok... -
Jaja. Nevetséges volt, hogy nem szezon közepén nyerte meg ahogy 1x már végre kellett volna neki, mint anno Mansellnek. -
Semmi extra. -
A Tavalyi Kimi VB cím nevetséges volt.. A F1 szégyene volt a múlt szezon.
-
szokás szerint fárasztó és bicskanyitogató vagy -
HUmanHunter #69807 egyébként meg Alonsonak kellett hogy a mclaren mindig elbaszódjon, most az ő hibája volt hogy folyton behalt a kasztanijuk? a renaultnak sikerült összerakni egy vb esélyes autót ami nem áll meg minden 3-4. versenyen. a mclarennek gyorsra sikerült viszont megbízhatatlanra. -
DJ BP #69806 akkor mi a fenének kellett ezt szóba hozni? Akkor ez csak üres szövegelés, hogy kell-e vagy sem a baki -
Kellett, amugy nem Alonsoról volt szó, de ha már szóna hoztad, igen kellett. -
G_ArchAngel #69804 kellett Alonso VB-hez a McLaren folyamatos bakija?
kellett...
akkor vegulis senki nem erdemli meg a VB cimet a Forma-1 tortenelmeben, mert csak azert tudtak megszerezni, mert az ellenfelek bakiztak...
-
Fú mi megy itt gyerekek. -
Fogalmam sincs mire fel vagy kiakadva meg mire akarsz rávilágítani. Meklárenes időszakában nem Kimin múlott, nem mindig a vereség, tavaly kellett hozzá a szerencse hogy megszerezze a Vbt, hozzá is pártolt meg is lett, idén meg az van ami... -
Te már megint miről beszélsz?! Mi az hogy nem erről van szó?! Ha mindazokkal tisztában vagy amiket írtam akkor miért okoskodsz?!!!!!!!!!?
Az hogy Kimit többször verte a sors keze mint az összes többi közvetlen vetélytársat összesen az elmúlt években az tény és ne akarjál ebből versenyt rendezni vagy esetleg megkérdőjelezni.
Ha benne van a baki vagy bármi más hiba, akkor miért emlegeted úgy hogy Kimi szerencsésen megszerzett vb címe? Hogyan is képzeled ezt?
Aki a tényeket írja az bárki más lehet, de te nem. Még véletlenül sem.
Most is mint mindig, jössz a szaroddal, az eszetlen baromságoddal. Az a röhej hogy emellett a sok röhejes patkányság mellett te stabilan pozíciót is fogtál. Gratulálok!
Egyébként elnézést kell kérjek tudatlanságom miatt és meg kell kérdezzem, mit jelent az hogy "altári"?
...Valamint, én is megkértelek arra hogy NE válaszolj, tehát kusé van.
-
Butaságokat irkálsz nem erről van szó, amugy nem irsz ujdonságot, és igazán tudhatnád hogy nem a McLarennek drukkolok és nem is Kimi ellen, de a tények tények... technikai baki ugyan ugy hártáltatta Hamit is meg bárki mást, ha Kimit többször az az ő baja, ez bennevan... attól még ottvolt pontokban és kellett is hogy első legyen mert kihasználta a másik fél hibáját... és kérlek ezt az altári stílust fejezd be. -
Erről beszéltem...
Pedig csak olvasni és emlékezni kellene. Feltételezem te nem ugyanazt az F1-et nézed mint mi. Ha egyáltalán nézed. Nálad az a sztár aki a Wokingi csapatnál szerepel, vagy Hamilton.
Viszont kérdések merülnek fel bennem mikor az agyatlan szarodat közzéteszed. Hol voltál, mit néztél te éveken keresztül, mikor Rai ilyen tényezők miatt vesztett el futamokat vagy esetleg vb címeket?!
Vagy mered e tagadni hogy a srácot éveken keresztül ezek a dolgok fosztottak meg mindentől?! Ami egyik oldalon szerencse a másikon lehet hogy szerencsétlenség?! Van neked agyad amit gondolkodásra használsz, vagy csak a segged törlöd vele? Az elmúlt években Kimivel történt szerencsétlenségek lehet hogy másnak mondjuk VB címet hoztak?!
Ehhez a sporthoz szerencse is kell és ezt csak azért írom mert számodra ez még nem világos. Ja és persze ez a csapattárs dolog...
Lehetséges e az a tény miszerint egy jó csapatban a versenyzők valamilyen szinten segítik egymást?!(TISZTUL A KÉP KOMÁM?!)
Massa a tavalyi szezonzáró előtt kijelentette hogy minden segítséget megad Kiminek amit csak kell vagy kér a csapat, hogy hozzá segítse a vb címhez. Az általad favorizált oly nagy mértékben favorizált élcsapat két pilótája ezzel szemben csak egymást akadályozták, sőt köztudottan hatalmas ellentétek voltak közöttük. Mindezek után hogy mered egy pillanatra is megkérdőjelezni azt a teljesítményt ami emögött a vb cím megszerzése mögött állt?!
Osztom az igét?
Olvasd már el azt amit írtam te szerencsétlen gyökér. Ott van feketén fehéren az utolsó 6 futama, és az hogy hogyan nyerte meg.
Igen! Hamilton és a merci bakija is kellett hozzá hogy a végeredmény így alakuljon.
Viszont afelett sem lehet elsuhanni hogy Kimi spanyolországi kiesése a 10. körben elektronikai hiba miatt valamint az európa nagydíjon történt kiesése vezető pozícióból motor hiba miatt a többiek malmára hajtotta a vizet. NEMDE?!
Massa udvarias segítsége? Nos mint említettem már, Ő ajánlotta fel hogy ha úgy van hozzásegíti Kimit a címhez. Elvégre Massa már rég nem volt versenyben a címért. Jó csapattársi kötelezettség. Vagy számodra az volt a normális amit Hamilton és Alonso művelt egymással?
Egyébként egyáltalán nem volt gyosabb Massa a csapattársánál. Boxban lerendezett szép helycsere történt, mely után nem kellett azon matekozni hogy vajon fel fogja e Kimi tartani a mögötte haladó Massat...még csak közel sem.
Remélem eljutott ebből a pár sorból valami a koponyád alatt rejtőző légüres térbe.
Ja és had kérjelek meg arra hogy ne válaszolj. Nincs kedvem valamit újra leírni többször csak azért mert te túl hülye vagy hogy felfogd. -
Ez testvérek között akár 22 pont különbség és csak idén.
Ne mondd már, hogy tavaly Hamilton "bakija", meg Massa "segítsége" (vert helyzetben, esélye nem volt előrébblépni a tabellán, ugyanazon csapat - az lett volna szép, ha nem "segít"). Mert Kimivel tavaly semmi sem történt, minden versenye tökéletes volt? -
Magyar zászló haj de jó lenne azon a képen:) -
Ahelyett hogy az igét osztod itt, és minősítesni próbálsz árudl el nekem hogy akkor tavaly hogyan nyerte meg... kellett hozzá Hamilton bakija? kellett, kellett Massa udvarias segítsége a Brazil futamon? kellett...
vagy nem kellett és Kimi szerencse nélkül bealázta a mezőnyt... ja nem az Hamiltnnak hívták. -
Szolj hogyha kiélvezted a pillanatot
-
-
lehet ha tavaly ő lett volna a világbajnok, akkor most másképp vélekedek róla, de nem így lett, és még nem nyerte el a bizalmam :D, majd év végén kiderül el fogja-e :) -
Tudja fene mi oka lehet,
Massa 3 versenyt bukott nullára, és 4 versenyt nyert..a 3 bukásból kétszer motorhiba, és ebből egyszer élről.
Jobb mutatókkal bír mint a többiek, ..egyáltalán nem másodhegedűs, valahogy jobban érezni rajta a Ferrari-t.
Hullámhegyek-völgyek vannak, de ha Kimi nem támad akkor Massa még erősebb lesz, jövőre már talán rá lehet rakni a Ferrari-t egyedül is, elbírja a húzóember terhét.
-
tudom, de hiába...nem tudok máshogy hozzáállni,
rengeteget fejlődött, jó pilóta lett, de mégis...ez van -
Pedig a mostani Massa már nem az 1 évvel ezelőtti Massa.Elment Sumi,és vérszemet kapott,hogy most van esélye vb lenni,és utóbbi futamok alapján úgy tűnik,hogy ebben csak a kocsi akadályozhatja meg. -
Jah,biztos 1.5-ös Fait bravo motorokat szállítanak nekik,Sumi is megmondta,hogy jól húz^^ -
Ma már nincsen 1-1.5 sec különbség azért.Régen volt az,hogy volt a Ferrari,és a futottak még,Kimi tudta megszorongatni néha őket,de én másra nagyon nem emlékszek. -
G_ArchAngel #69787 altalaban szeret a szellel szemben p*salni, felhuzott sliccel - teljesen mindegy mi a tema, ha a tobbseg A-t mond, akkor O biztos, hogy B-t...
Istencsaszar a sajat kis buborekkiralysagaban:-) -
persze vágom, meg egyébként is csak az elvakult alaptalan baromságait hangoztatja miközben a tényekre fittyet hány. az a baj hogy valami oknál fogva bemozdulok az ilyen retardált személyek okoskodásaira.