• BaliBoy
    Igen ez igaz. Nem kritika, henam vélemény, és mint vélemény teljesen szabad. Ha tetszik neked, ha nem! Az, hogy te esetleg ezt személyes sértésnek veszed, hát ne haragudj de az már nem az én problémám.
    Egyébként az okfejtésed folyamán haladva akkor itt senkiről sem lehetne beszélni mert tudomásom szerint egyik pilóta sem jár ide. Ami abszurd lenne. (mármint, hogy pilótákról nem lehet beszélgetni csak a jelenlétükben. LOL)

És hidd el bárhol elmondhatom a véleményem. Főleg semleges területen. A Montoya féle véleménymet sem a Montoya fan topikban tettem, hanem egy semleges topikban. És itt megint csak ismételni tudom magam, ha te személyes sértésnek veszed amit Montoyára tettem az a te bajod, ha te ilyen véresen komolyan veszed a rajongást. Egy nyílvános helyen sem az fogja zavarni a jelenlévőket, hogy Montoyáról fejtem ki a véleményem vagy esetleg Szandiról hanem az, hogy kántálok. Erre mérget vehetsz. De mivel ez még mindíg egy semleges F1-es topik és nem egy Montoya rajongói topik, senki nem fog kirakni miatta. Max azért mert ez már kezd nagyon OFF-ba menni. Jah és ha az érveimet nem találtad meg akkor javaslom olvasd át megint a hozzászólásokat mert biza már leírtam őket. Az lehet, hogy te nem fogsz velük egyetérteni (ami szíved joga) de én megindokoltam. Úgyhogy a továbbiakban nem kívánok ezen témán tovább lovagolni mert kezd unalmas lenni, hogy megszabod azt, hogy nem írhatom le a saját véleményem mert csípi a szemed!