• BaliBoy
    gordon24:
    Mióta a nascarban van azóta csak az F1 irányában tett nyilatkozatait ismerem. Szóval elképzelhető, hogy azóta visszavett.

b type free: Negatív kritikának, véleménynek miért ne lehetne hangot adni? Az, hogy neked rosszul esik, hát sorry érte. Anno nekem sem estt jól amikor pl. Schumit szapulták. Pedig ő sokkal többet és dúrvábbakat. És Ő is meg én is túléltük. Szerintem te is túl teszed rajta magad, hogy nekem egyáltalán nem szimpi Monty. Szóval kár rajta berágnod.

Harry Seldon:
    Nem kell a szavakon lovegaolni. Elég ha mögé látsz, hogy mit is akarok mondani. Legszívesebben más szót használnék csak nem szeretnék miatta büntit kapni mert nem éri meg.

"Nagyon jó móka, amikor egy - jobb esetben - középszer leidiótáz olyan embereket, akik nála sokkal de sokkal többre vitték és van mit felmutatniuk az életben. Mármint komolyabb dolgokat, nem sztárocskákra gondolok..."

Ez legfeljebb csak részben igaz. Biztos találnánk akár több dolgot is amiben lazán lemosnám tudásban, ahogy ő is engem autóvezetésben.