182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
igazad van, az elsuhant, nem hívták ki hamiltont aki akkorra már a semmin közlekedett és sok lett. -
G_ArchAngel #69784 nem kell komolyen venni, F1-gyel kapcsolatban evek ota nincs ertelmes kommentje... -
meg azelőtti defektes manőver
amúgy már megint tök értelmetlen beszélgetés, kimi lett a vb aztán kész:) -
hamilton+maclaren duo egyszer hibázott. pont amikor nem kellett volna. évadzáró. csumi -
ugyan mondd már el hogy miről beszélsz?!
tavaly az európa nagydíjon kiesett. és a hungaroringre így érkeztek: hamilton 70 pont, alonso 68, massa 59, kimi 52.
hungaroring: 3/2 lett épphogy lemaradva hamiltontól+ leggyorsabb kör.
törökország: 3/2 lett+ leggyorsabb kör.
olaszország: szombaton összetörte magát délelőtt, délután nagy nehezen 5 időt autózta, másnap 3. lett!
Belgium: 1/1 közelébe sem értek.
Japán: 3/3
Kína: 2/1
Brazília: 3/1 + leggyorsabb kör
közben eltűnt a 18 pontos hátrány. hol voltak a többiek??!! -
nem magától, hanem hamiltontól, vagy a mclarentől, ez már részlet kérdés:) -
na látod ezzel pont így vagyok én is
bár jobban örülök ha ő nyer, mint bárki más (Kimin kívűl), de én sem tudom úgy kezelni mint egy vb pilótát -
Jól van, akkor nem indult be, te világ istene! A 17 pont az magától lett egál.
Eddig próbáltam normális lenni, 1x nem írtam be neked semmi baromságot amikor a jónép már melegebb éghajlatra küldött, de menthetetlen vagy.
Sajnállak és részvétem a családodnak! -
lehet meg leszek kövezve, de kit érdekel...nem első és nem az utolsó alkalom lenne ;)
számomra ez a massa gyerek akárhogy teljesít, örök másodpilóta lesz. akárhogyan is alakul a vb, számomra akkor sem lesz több annál mint amiért a ferrarihoz került annak idején. nem tudom miért váltja ki belőlem az a név, ez a személy ezt az érzést. számomra nem egy vb pilóta. természetesen még véletlenül sem azért gondolom ezt mert bánt hogy idén kiminél sokkal jobban teljesít...már akkor kialakult a vélemény mikor a ferrarihoz került.
-
de remélem nem hagyja abba még egy ideig, jó lenne még versenyezni látni -
Igen? tavaly sem indult be ha jól emlékszem, hanem Hamilton és a McLaren hibáit illetve Massa segítségét véve lett Vb első... Hamilton stabil igy nehéz ledolgozni hiába indul akárhova is, de ha stabilan Hami előtt végez akkor lehet esélye, de én több esélyt látok Massában, mert akar és mindent metesz érte, ha nem Hamilton akkor ő lesz a vb és az idei teljesítményét ezeket a nagyszerű futásait elnézve tökéletes megérdemli... -
Szerintem várja a 17 pont különbséget, hogy beindulhasson :D -
Vsz nincs szerződése, Massának meg van. Két nagydíj múlva kiderül. -
hát én is remélem, hogy valahogyan összekapja magát,
sokkal izgalmasabb lenne egy harcos, versenyeket nyerő Kimivel a bajnokság -
ez semmit nem jelent -
ha nincs mult nincs jelen. -
nem...nem hogy nem sokat, hanem semmit. ez a teljesítmény erősen nulla ahhoz képest hogy mit tud.
csak és kizárólag ő tudja hogy mi ennek az oka. hiába mond itt bárki bármit is, alaptalan találgatás csupán. mi kívülállók mindent csak utólag tudunk meg...ha egyáltalán megtudunk. lesz ami lesz, remélem rendeződnek sorai. -
Ez a mult, most a jelen van. -
de sajnos most nem sokat mutat, futamok óta -
...szerintem pedig még van egy jópár futam hátra és még csak megsaccolni sem lehet ki lesz a vb...picit korai még más pilótákat ültetni kimi helyére, attól függetlenül hogy milyen képességein jócskán aluli eredményeket produlált az elmúlt futamokon.
azt azért nem kellene elfelejteni hogy ez a srác még mindig ugyanaz aki élete első F1 versenyén a 6. helyen ért célba! aki 2,5 év leforgása alatt gokartból F1-es autóba ült!!!! vagy aki a japán nagydíjat a 17. helyről rajtolva nyerte meg és alázta le a mezőnyt... és had ne soroljam tovább. -
Ettől függetlenül Vettel jó választás lenne.
Egyfelől kellően gyors, fiatal, és német...MS is elismerően nyilatkozott róla (már anno a RoC után is, nem most elsőnek)
-Heidfeld-nél nálam egyértelműen 'éhesebb'..jobb befektetés (kedvelem Heidfeld-t).
-Glock már sötét ló...én amcsi versenyei alatt nagyon bírtam, írtam már régen is,..viszont Vettel 5 évvel fiatalabb, kettejük között nehezen döntenék (az ziher hogy Trulli mellett nagyot teljesít Glock, pláne futamon...pedig ez Alonso-nak sem ment igazán).
-Webber nagyon ász, de egy lehetséges született vesztes..mint Waldmann volt a MotoGp-ben..vagy Mamola.
nagyon benne van a sansz, de mindig történik vele valami :(
- Kubica...ő jó versenyző, kerek személyiség és karakter..tökös is, talán ő lenne a jó választás..én valhogy mégsem hiszem.
Szal Vettel nálam is nagy sansszal ülne Ferkába. :) -
G_ArchAngel #69764 Tehat akkor az altalam felsoroltakbol Webbernel es Glocknal semmivel sem mutatott tobbet?
Sot ha Heidfeldhez merjuk Kubicat, akkor hozza sem - kitudja mennyire gyenge a BMW es mennyit ad ehhez a lengyel...
Semmi bajom Vettellel, de rajta kivul van meg 3-4 pilota aki jobban megerdemelne aa Ferrari ulest, es lassuk be Kubicanak es Alonsonak nagyobb is az eselye ra... -
Szar kocsival nemeleht igy menni... nemrossz ez a Toro Rosso, és Vettel is jó pilóta. -
Te aóebbe ha a favorit raikönenetek vagy a Massa ülne akkorse tudná dobogós helyre behozni...
Azt azér elitsemrhetnéd h lényegesen szarabb az a kocsi...
Az meg csak egy nagy kamu hogy a gyári ferrari motor van benn...
Esetleg valami legyengített nemtökéletesen összejött verziója -
"egy 50-70 lóerővel gyengébb autót behozni időmérőn 6. helyre és versenyen már TÖBBEDSZER pontszerző helyre az fenomenális"
56-60 lóeró az tudod te hogy mennyi?:) Ferrari motor van benne olyan mint Massa vagy Kimi autójában... és habár később kapták meg az idei autót, a Red Bull révén rendelkezésre álltak adatok már, valamennyire kiffortt volt, szóval nem volt hátrány ez nekik. -
egy 50-70 lóerővel gyengébb autót behozni időmérőn 6. helyre és versenyen már TÖBBEDSZER pontszerző helyre az fenomenális
Ugyanis amint feltűnt lehet hogy nemtűnt fel neked, de az a mezőn yegyik leggyengébb, legszarabb és legutoljára átadott kocsija. Ráadásul a tavalyi redbull ami rönó motorhoz lett optimalizálva és ebbe meg ferrari van...
De az alá a srác alá bevágnak valami normális autót tarolni fog... -
G_ArchAngel #69759 picit bosszant ez az allando "Vettelezes", mivel mutatott tobbet ez a nemet kisgyerek, mint Webber, Kubica, Glock, (anno) Button vagy Alonso?
lehet az en TV-m nem mutatja az O fenomenalis akcioit? -
Azhát majd ha vettel lesz a ferrariba:D
-
HUmanHunter #69757 nemtudom mindenki úgy elvan szállva egy top pilótától pl mikor 15. helyről feljön 4-5 re, ez a minimum tőlük amikor az autójuk 1,1-5 másodperccel gyorsabb mint a középmezőnyé [!] -
Hát..., az tényleg nem semmi volt ! ;) -
Ez a pálya nagy csalódás volt nekem is, jobbat vártam.
Kimi halovány volt, de ne feledjük futamok óta sokkal nehezebb autóval kell mennie az időmérő 3. körében. Ezt nem értem miért mindig neki van leosztva a nehezebb időmérő nem csoda, hogy mindig hátul van.
Aki pedig Kimit szidta előzés ügyileg az nézze vissza azokat a pályákat ahol lehet előzni pl. Nürburgring vagy Silverstone(szokásos csapat szopatás 2. ról a 14. helyre) ott mit művelt Kimi, szégyelje el magát és kussé, állítom idén Kimi előzött a legtöbbet az élmezőnyből.
Amúgy nekem is csalódás Kimi mostanában de nem pártolok el tőle, nem vagyok divat, ugyan úgy zseninek tartom mint tavaly, vagy előtte.
Azért az nem semmi volt, hogy egy 2mp-s hátrányt 0ára csinált Heikivel szemben egy boxbementel alatt. -
jobbulást kivánt neki. -
"amivel elvileg harmadik"
Maradjunk a számára reális ötről,ha nem esik ki egyik élcsapatban lévő pilóta sem. -
Nick Heidfeld (9. helyezés):
"Ez életem egyik legrosszabb versenye volt. Kilencedikként végezni egy olyan autóval, amivel elvileg harmadik lehetne az ember, kész katasztrófa. Az időmérő után magabiztos voltam, de a futamon komoly gondjaim voltak a lágy gumikkal az első két szakaszban, az utolsó etapban a szuperlágy keverékkel javult valamit a helyzet. A rajt után egy helyet veszítettem, és később nem tudtam előre keveredni, nem volt meg a kellő sebességünk."
Mario Theissen (Csapatfőnök):
"Először is nagy elismerés jár a szervezőknek, amiért ilyen jól lebonyolították az első versenyüket. A város hangulata nagyszerű, és a kikötőben kanyargó pálya egyszerűen fantasztikus. Mostantól fogva Valencia a szezon egyik csúcspontja lesz. Ez volt Robert 5. dobogója idén, nagyon jól versenyez. Nyolcadik helyről rajtolni nem volt túl ideális Nick számára. Reméltük, hogy a futam során előre tud lépni egy-két pozíciót, ehelyett azonban visszaesett egyet."
ez a Nick nincs helyzet magaslatán :( -
Szerintem nem is látta. -
sztetek kért bocsánatot? -
A lassító incidenst Kubica a következőképp írta le: "Láttam, hogy repül felém egy szatyor, de már nem tudtam elkerülni. Az autó alá került, és két kanyarban hirtelen képtelen voltam kormányozni az autót. Rendkívül veszélyes volt, ilyen szituációba még nem keveredtem korábban."
Amint a nagysebességű kanyarban elfújta a szél a szemetet, a BMW-s pilóta, aki 4. helyen áll a bajnokságban ekkor jól láthatóan felgyorsult, de addigra állítása szerint elvesztett 3 másodpercet. -
egyetértek:D:D:D -
legalább lesz hely B.Sennának vagy Pantanónak xD -
HUmanHunter #69746 piké se hiszem hogy maradni fog a renaultnál, nem sokminden volt az amit produkált ma.