Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
massa, sztem ez is korrekt
"Nagyon sok felúszást lehetett tapasztalni, ezért nem tudtam egyenesben maradni. Sok hibát követtem el, amit nehéz megmagyarázni"- idézte az ITV nyilatkozó Massát az autosport.com.
"Csak az utolsó bokszkiállás után javultak a dolgok egy kicsit, de akkorra már messze hátul voltam. Jó munkát kell végeznünk az előttünk álló hockenheimi teszten, hogy annyira jól felkészüljünk a Német Nagydíjra, amennyire csak lehet, hiszen azt ugyanazon a pályán rendezik"- mondta a brazil már a Ferrari által kiadott versenyértékelésben.
Massa nem volt túlságosan szerencsés a szigetországi hétvégén, és végül pont nélkül távozhatott. A brazil listavezetőként érkezett Silverstone-ba, a tabellán azonban csapattársa, Kimi Räikkönen és a Brit Nagydíjon diadalmaskodó mclarenes Lewis Hamilton is beérte.
"Már a hétvége is nagyon nehezen indult. Pénteken összetört az autóm, szombaton pedig a kvalifikáción volt problémám a bokszkiálláskor, majd ma egy ilyen versenyen vagyok túl. Az biztos, hogy ez nem az én hétvégém volt"- ismerte el a ferraris.
"A bajnokság nyílt, a következő versenyre kell gondolnunk, és el kell felejtenünk, ami ma történt.