182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi "Burnout":) 

-
2x is belealudtam :D -
Örülj neki! -
Ki is esik. -
Ezt mondom én is. :) -
Nincs bünti ha versenyen száll el. -
Olyan eseteknél amikor a motor tönkremegy a verseny közben! Ha a motor még működőképes de valamilyen oknál fogva mégis kicserélik, vagy a motor nem a verseny folyamán megy tönkre, akkor jár a bünti cserélésért. -
Aham. 3 pontal vezetett Massa előtt a rajtig. :D
-
Jah de most fogom fel,lehet tényleg megússza büntetés nélkül,mert második hétvégés a motor.Jó,erre nem figyeltem,igazad van. -
amúgy is újat kapna. ez 2. versenyes volt. -
Massa sem kapott. -
Milyen ilyen eseteknél?Motorcsere az motorcsere,másodiknak második,tehát jön a büntetés.Ha Massa alatt nem áll le a gép,akkor van esélye vb címre,de szerintem le fog állni.Eleve ez a motorprobléma számomra scifi a Ferraritól. -
Tavaly 17 pontról behozta a vébét. Szerintem nem béna állat. Peches kis geci. Többet bulizik, mint kéne, leszarja az egészet, stb. Ez hiba.
Viszont van rá sansz, hogy pl. nem írták alá a szerződését jövőre, már megvan az utód, sokszor előhúzzák Michaelt, hogy nézd Kimi, itt van a "mester", mikor leszel te ilyen? Kimi meg: Nem leszek ilyen.
Massa meg: Én ilyen leszek! És ő megpróbálja. Ez van. -
Hát ebben most én sem vagyok biztos.. Lehet hogy tényleg bünti lsz .... De nem tudom ... -
Ilyen eseteknél sztem nincs bünti, mivel teljesen tönkrement. Ráadásul amúgy is csere lenne. -
Mivel kettes számú pilóta lett belőle, még jó, hogy ő van tartalék taktikán mindig ! :)))
De amúgy ez nem igaz, nincs "rosszabb" taktikán ... -
És most Kimi büntetést fog kapni...Azt az egy lehetőségét már eljátszotta. -
"És szerinted nem tud rajtolni mert visszaesik?"
Tudtommal előbb van a rajt és utánna a visszaesés. Nem értem ezt a mondatot. De ha arra gondoltál, hogy szerintem nem tud rajtolni és azért esik vissza, akkor a válasz igen. Legalábbis az elmúlt néhány futam óta.
Alonso meg más tészta. Ő ha vissza is esik akkor legalább a pályán próbálkozik. Nem úgy mint Kimi. -
Szar taktikán van. Legalábbis az utóbbi 4-5 versenyen nagyon elbaszták neki. -
Jobb volt ez így neki, valahogy méltóségteljesebb lesz így a kudarc, mint ha csak maga tehetne mindenről :DDDDD Ami teljese mértékben igaz is: rossz időmérő, rossz rajt, és olyan lassú volt sokáig a versenyen, hogy az szégyen egy Ferrari pilótátol ... -
Nem én vagyok a Ferrari csapat. Az előző versenyen Massa motorja szállt el. Korábban sem ment nekik úgy ahogy kellett volna. Nyilván van némi probléma a csapatnál is. Rá kéne koncentrálni a kurva vébére, nem hagyni, hogy vezető pozícióból elszálljon a kipufogó, Massa, majd Kimi motorja. -
Nincsen semmi agreszivitás a rajtjában,így baszhatja a versenyt,mert előzni meg nem tud.Ma is hány előzés volt?Kocka autók kellenek ide,és nem 2 hétvégés motorok,hanem versenyre,meg időmérőre is külön motor. -
Akkor az miért a pálya hibája, hogy az elöl haladónak is van kellő lóerő a gépében?
Hiszen épp ez volt a cél évek óta, hogy ne tapossa két nagy csapat a porba a többieket ....
Érdekes módon akiknek nics mit veszteni a versenyen sorra előzgetik egymást . -
Kimi direkt nyírta ki óvatos vezetéssel a motorját. Persze, csakis ő tehetett róla ... :D -
És szerinted nem tud rajtolni mert visszaesik? Alonso is visszaesik sokszor. Akkor ő sem tud rajtolni? -
Miért,tudott rajtolni?Tizedekkel később indult,mint a többiek.Ez nem megengedhető,ma végképp elúszott a vbcíme,de ha nem esik ki,akkor is baszhatná. -
Volt ott sokszor 1-2 tized is. De mivel kb. egyformán gyorsítottak ki, így cseszhette a tizedeket. -
Massa nem tehetett erről , Kimi meg nagyon is.. Ennyi ... -
Elég csak az elmúlt futamokat nézni. Jópár futam óta mindig visszaesik a rajtnál. -
Massa megúszta, de ugyanúgy neki is mehetett volna Sutilnak. -
...és már vissza is értünk megint az időmérőhöz :DDDDDD
elismerem, ebbena sportban is létezik olyan, hogy szerencse, és hogy valaki ön hibáján kívül kerül hátrányba, de ez most nem az . -
G_ArchAngel #69674 a lampat is ember kapcsolja, nem automatika... -
Honnan kerüljön pozícióba? 1 mpből? 5ből? ne vicceljünk már... -
"a lámpa nem téved mint a nyalókásember"
Akkor mit csinált Massánál? -
Mert szerinted Kimi nem tud rajtolni? Ja, azt mondta a Zollner, akkor nem tud ... -
Na de ő akkor ment mikor szabad utat kapott....Az hogy Kimi bepánikoltés leugrott a kuplungról , az nem a lámpa hibája....
ennyi. Kimit remélem nem sokáig kell a Ferrárinál látnom, csak foglalja a helyet valami ütős pilótától . -
G_ArchAngel #69669 idomeroben igazad van, de a rajtot erdemes lenne megnezned felulrol: az 5 poziciobol indulo sokkal jobb helyzetben van, mint a negyedikrol... -
elaludtam..... -
Mert nem lehet pozícióba kerülni. Van pár pálya ahol ha pozícióban vagy se tudsz előzni. -
G_ArchAngel #69666 en is Kiminek drukkoltam, de felesleges vedeni, meg sem probalja az elozest, vagy tamadasi pozicioba kerulest..., szegyen, amit iden csinal...