• gordon 24
    Na most én nem akarom ezt a vitát folytatni mert teljesen hülyeség.

Az hogy az F1 unalmas az többször bebizonyosodott már, ugyan akkor nem az az unalmas benne ahogy az autokat terelgetik az emberek, hanem az, hogy tudlajdonképpen a szabályozás miatt nem merik beválalni a harcot egymással. Ezért pit taktikán fogyasztáson stb-n döl el egy egy futam..
    Nekem ez az unalmas.

A NASCAR.. Na most akkor a lényeget veszem amit mondasz Hogy tualjdonképpen bárki tudna vezetni egy ilyen autót sőt ekkora tempoval stb..
    Akkor a dicső Montoya aki 7x-es f1-es futam gyöztes miért nem veri szét a mezőnyt? Miért van az, hogy ha 15-dik örül?
    Azért mert nagyon nehéz. Két Road versenyük van. Mind2 110-120 körös futam, tehát kb a duplája az f1-es távnak. Nem 20 autó hanem 43 indul ezeken a futamokon.
    Több pilóta közülük 24 orás versenyeken szerepel stb..
    Én azt mondom ha a kisujjaban annyi tehetség lenne mint ezen emberek közül a tök utolsónak a seggemet verném a földhöz..

A balest téma.. Maszkanak a multkor leirtam ezek szerint nem figyelt.

Dale Earnhardt baleseténél semmilyen müszaki hiba nem volt. Egyszerüen a Hans hiánya miatt halt meg. Azóta ezek a dolgok kötelezőek..
    Ralf Schmi balesetét hozod fel.. Indybe ennél sokkal durvább esések vannak sőt NASCArban is. Egy évben nem 1 mint f1-ben hanem szinte minden verseny van 1.. Szóval ........

Jahh és ezt tessék megnézni kiváncsi lennék túl élné e egy f1-es versenyző ezt!

Jah a srác saját lábán ment el!.

link