182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
liza005 #69305 Nem a lányom, hanem az unoka hugom volt az akihez Hamilton visszajött. -
lányod volt? -
liza005 #69303 SZIASZTOK!
SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI. VASÁRNAP DÉLELÖTT AMIKOR HAMILTON MENT A RINGRE A FŐBEJÁRATNÁL FEHÉR MERCÉDESSZEL MEGÁLLT ÉS EGY KISLÁNYNAK AUTOGRAMMOT ADOTT. AKINEK EZ MEGVAN VIDEÓN VAGY LEFÉNYKEPEZTE KÉREM JELENTKEZZEN.
Üdv:Liza!!! -
GranTurismo iszonyat durva egy gép
amikor élőben látom mindig tágra nyílt szemekkel bámulom
-
DJ BP #69301 pl. Peugeot 406 coupé is Pininfarina, utóbbi idők legszebb Pug-ja volt anno :(
nyugodjon békében -
Meg ehhez hasonlók ... .( -
oh még csak 51 volt
nyugodjon békében :/
Ferrari Dino és Testarossa, az Alfa Romeo illetve a Ford Focus tervezése fűződik a nevéhez... -
[URL=http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/08/07/obit.pininfarina.ap/index.html]Óh, szegény ... "Motorbalesetben" meghalt Andrea Pininfarina. :([/URL] -
hajrá renault! :) -
dav1d #69296 nagy 0-lák év elején még sikerült valamit felmutatni de évad közepén (mint minden évben) megállnak a fejlesztésekkel ellenben a renault legalább akar valamit fejleszteni és megy is a szekér egyre jobban,... -
Inkább subaruhoz menyjen :-) Még egy gyári versenyző,nem váltana senkit.De jó is lenne,ha normális időben közvetítenék rallyt a jurón,és tudnám nézni... -
DJ BP #69294 hagyjuk...
más, állítólag Raikkonen-t rally tesztre hívta a Ford, kíváncsi vagyok elmegy-e -
És még a halálból/banból is visszajött :D -
Mondj témát,ahol nem faszságokat mond... -
DJ BP #69291 az a vicc, hogy téged csak a képek izgatnak, témában egy értelmes hsz-ed sem volt, te csak maradnál csendben most -
coulthard007 #69290 Ezt nézzétek:D http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3067&Itemid=1
Ralf nagyon megkapta:D KO -
szerintem is lezárhatnánk már ezt a témát.
-
azért jó,hogy a képberakásból is csak vita van
-
OFF:
Jó veszek, végül is sokkal egyszerűbb nekem kiadni a pénzt mint neked linkelni beillsztés helyett.
(Azt meg tudhatnád hogy 1 évet turistavízummal nem lehet kint lenni, tehát ez nem pénzkérdése)
Az egymásrafigyelés mennyire megy ebben az országban...többek között ezért is jó innen kicsit elmenni.
ON: -
ja, mert hogy te ú zélandra mész és nem tudsz netezni normálisan biciklizés közbe
és ezért a 400kb-os képek tehetők felelőssé
nem semmi ez kéremszépen :D
annyi pénzed ven vegyél 1 normális netet -
Az alapvető netikettel sincsenek tisztában.. Sötét banda...
-
Akkor találjad már érdekesnek meg lolozzál, én befejeztem...eleve leégne a bőr a képemről amikor egy ilyen profi fejléc alá berakok egy 400kb-s képet...
De igazad van szarjál csak le...én egy évre megyek bringázni új zélandra, ..majd nem járok ide, vagy telepítek lefedettséget..nehogy véletlenül linkelned kelljen a 400kb-s képeidet.
Én befejeztem.
-
A leintés előtt motorhiba áldozatául eső brazil kiemelte: csapata két gyengébb futam után a Hungaroringen ismét fel tudta venni a versenyt a McLarennel, és az összetettben is csak 8 pont a hátránya Lewis Hamilton mögött.
"Egy kézen meg lehetne számolni, hány körben volt Lewis gyorsabb nálam" - jelentette ki Massa a Ferrari honlapjának adott nyilatkozatában.
"Akkor is nyugodt maradhatok, ha a tabellára nézek, hiszen legalább Lewis nem nyert, igaz, akkor sem dobhatunk el így pontokat. Most tízet vesztettünk, de pozitívum, hogy megmutattuk, erősek vagyunk. A csapat az egész hétvégén nagyszerű munkát végzett, mind a stratégia terén, mind azzal, hogy megoldotta az Angliában és Németországban jelentkező problémákat."
Azért ha így olvasod kicsit mindjárt más a dolog...fél mondatokat bármilyen interjúból ki lehet emelni úgy, hogy sárdobálásnak tűnjön. -
DJ BP #69282 biztos boldogabb a lelkük :) -
"Egy kézen meg lehetne számolni, hány körben volt Lewis gyorsabb nálam" - jelentette ki Massa a Ferrari honlapjának adott nyilatkozatában.
Akkor is nyugodt maradhatok, ha a tabellára nézek, hiszen legalább Lewis nem nyert,
Jóak ezek a sárdobálások az, hogy itt forumon lassan megölitek egymást már meg sem lepödök, de hogy képtelen lenyilatkozni vmit úgy egy pilota hogy a riválist nem szidja vagy ne utaljon annak pehjére...
Persze oké, hogy belül mit érez, de nem biztos hogy ezt kifelé is tolmácsolni kell, ezek után a nyilatkozatok után midíg felemás szájizzel állok fel a gép elől, mert nem az számít,hogy én csináltam(kivétel ha jól csináltam mert akkor párszor elnyomom, hogy én voltam/vagyok a király) hanem hogy mit rontott a másik...
De pesze ez nem Massanak van címezve, sok ilyen megnyilvánulás van talán Kimi nem szokott csak magáról és a tényekről valamint a lehetőségekről beszélni, meg pár kevésbé refrektor fényben uszó pilota... persze szvsz... -
http://www.a5.hu/cikkek/53/27676.shtml -
DJ BP #69279 akkor megéri kicsit szerkesztgetni őket
más
Massa úgy érzi, a Ferrari kimászott a gödörből
Furcsa pont tőle hallani ezt :D -
inkább képek, mint az offolás... -
G_ArchAngel #69277 legalabb a kepek ertelmesebbek, mint a kommentek - mobilrol netezek lassan egy honapja es semmi baj nincs vele, 3G-n teljesen hasznalhato sebesseggel tolt az oldal... -
DJ BP #69276 szóval kuss, és tömjük képekkel a topicot, oké -
DJ BP #69275 van egy ésszerű határ, amit te rendszeresen átlépsz -
ezzel egyet kell, hogy értsek :)
Az F1-ről már rég nem írtatok semmit... -
lol, hát a képeknek több köze volt az f1-hez mint az utóbbi nem is tudom hány hsz-nek... -
madmanic #69272 1 megás nettel.. -
én is csóringer vok :( -
és ezt ki találta ki?
elég régóta vannak képek az sg-n
pont ezért jobb, mint a zöbbi -
madmanic #69269 akkor rakd b+... legyen igazad 
ne is törődj a sok csóringerrel...
-
Harry Seldon #69268 Van ám a neten ötmillió galéria, ahová feltöltöd az egyébként mindenki által könnyen beszerezhető képeket és a galéria linkjét rakod be ide.
Máskülönben csak spammolsz és ezzel idegesíted a többieket. Kábé vírus-mentalitás, amit levágsz. -
sztem itt is elfér simán -
Nyisson valaki egy F1 képes topikot és oda jöhetnek a képsorozatok... és minden bódog lesz. :)