Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #65632 A Super Aguri egykori versenyzője és a Renault jelenlegi tesztpilótája Sakon Yamamoto új oldaláról mutatkozott be Monacóban: a péntek esti bulin ő volt a DJ Vijay Mallya jachtján, az Indian Empress-en.
A japán pilóta már Isztambulban felhívta magára a figyelmet, amikor egy rövid ideig ő szolgáltatta a zenét Mallya hajó-buliján. A Force India csapatfőnöke ezért a monacói bulira is meghívta fellépni - és óriási sikert aratott.
Sakon 17 éves kora óta foglalkozik komolyabban a dance műfajjal.
„A sanghaji Amber Lounge-ban volt először, hogy DJ-t játszottam Forma-1-es emberek előtt és azt mondták, hogy szeretik a zenémet. Aztán megkértek, hogy játsszak Isztambulban és azt mondtam, hogy nem probléma. Játszottam és jó voltam, így megint megkértek. Ha a Forma-1-es emberek boldogok, én is az vagyok."
Míg Sakon Isztambulban még csak 20 percet kapott, Monacóban már két órát játszhatott. Sokan azon viccelődtek, hogy Yamamoto jobb DJ, mint amilyen Forma-1-es pilóta, de a japán nem gondolkodik a pályamódosításon.
„Szeretek zenélni, de ha túl komolyan venném, akkor talán már nem élvezném. A nyomás nőne és ezáltal nehezebb lenne. De majd meglátjuk. Egész életemben együtt éltem a zenével, az biztos és ha valaki akar a következő partijára, szívesen játszom." - mondta.
Azert felhivnam a figyelmet, hogy a magyar F1 bulvar eddig egy szoval nem emlitette az indaiaibulihajtot:)))
Egy kicsit bosszanto, hogy a Ferrari/Red Bull/McLaren/Renault/BMW bulikrol cikkeznek, de ami ennel lejjebb van, az mar nem erdekli oket...