182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #67612 sokat fizethet ez a TV ami a bannerban van, hogy csakúgy odaugorhat kérdezni néhány szót akárkitől :) -
DJ BP #67611 mennyi víz :D -
aha;
jó verseny lesz, főleg ha massaék félig esős beállítással mennek (: -
GO KIMI!!!!!! -
elég vizes a pálya lsd. online adás ;) -
rééééééjn (: -
Komoly lessz a verseny ha ilyen lesz a pálya F1-en is mint a Porsche Superkupán :).
A felhök nagyon csúnyák :) -
:DD -
madmanic #67604 vagy csak a kamerák látószögén kívül lengették...
ha nem lett volna, már rég írták volna valahol, hogy vizsgálják az esetet.. -
Porsche Supercup van épp és szép kis eső van -
WNW #67602 Sugallata tamadt...:) Vagy sargat, mert elotte allt ki nem sokkal Alonso, es mig tologattak integettek vele... Csikos szinte biztos, hogy nem volt.... -
DJ BP #67601 Glock akkor mit látott? Vagy az Erő láttatott vele zászlót? :D -
WNW #67600 Akkor a nemet kommentetorok is vakok, mert Ok sem lattak, meg a lassitasoknal se... No meg en se.... -
G_ArchAngel #67599 Massa tavaly Kanadaban mar bizonyitotta, hogy nem veszi eszre amit kellene... -
És milyet látott? Az nem derült ki a cikkből. Akár sárgát is láthatott ennyi erővel:) -
madmanic #67597 Glock látta a zászlót -
Nem ezt kellett volna lepötyögni, hanem eleve az "összebarmolta" helyett a "kicsúszott" kifejezést használni. -
WNW #67595 Nem volt csikos zaszlo.. A DSF-en is azon malmoztak a riporterek, hogy miert nem... -
madmanic #67594 gyengébbek kedvévért:
"összebarmolta" = összerörtemertmegcsúszottalonsoolajfolyásánmegmertnemláttaacsíkoszászlót..
lepötyögtem, örülj..
-
"összebarmolta" pff hagyjuk...
A többieknek kössz aki értelmesen válaszolt!
Webbernek meg grat! Remélem jól fog menni holnap! -
-
Pénzt!
-
Basszus, lemaradtam az időmérőről, Webber mit keres a második helyen??
-
Webber!!!
-
kubicának meg hátul valami cucc mintha leszakadt volna, a szerelők ott mozgatták, erre mondja hogy nem indul
-
madmanic #67587 ahogy összebarmolta csoda hogy ennyire összerakták -
állítólag a keréknek az anyacsavarjával volt valami...
nem tudom honnan szedték a tv-ben ezt. -
Nem tudni. 1x volt kint a Q3-ban. -
Massával mi lett? nem láttam az edzsést csak az uccsó 2 percet :S -
-
én nem gyalázkodok a mclaren mindig különc volt és ennyi ez nem gyalázkodás hanem nyílt véleménynyílvánítás -
madmanic #67581 vagy ha összehasonlítod a külömbség és külöNbség szavakat...
ellenbeN nem értem miért kell minden verseny hétvégéjén idejönni és gyalázkodni..?
-
A mclaren a legszánalmasabb csapat, azthiszik ők a minden. ha csak összehasonlítod a mclaren-ferrari vagy mclaren- renault közötti külömbséget. Szerintem szegény szerelők úgy félnek denis a komisztól mint a tűztől. soha nem látom őket hülyülni,vigyorogni. ellnebe a ferrarinal renaultnál mindig van valamai. -
noh, kivi vagyok mennyi van kova verdájában. de neki is kijárna egy rajt cél győzelem már szerintem. -
Én is észrevettem, pedig a saját versenyzője szerezte meg a polet.
De legalább nem erölteti annyira, mint amikor Alonsot "próbálta" ölelgetni ... .D -
Hát majd meglátjuk, el is kell ám menni melette:)
Jó lenne holnap egy finn 1-2 :D -
madmanic #67576 nem fogja.. 0,5 mp el minimum gyorsabb -
G_ArchAngel #67575 koszi, de inkabb COMMAND+R, tulvagyok rajta..., nem valtozott... -
WNW #67574 Hat ahogy nezem Massa kocsija szigeteloszallaggal van osszetakolva.......... -
HEHEHamilton , jaj szegény Denis a komisz majdnem elsírta magát hogy a kis saját mclaren zárádájába nevelt kölke nem lett első.