FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De jó gáre van a bannerban!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát de lökött vagy, már bocs. Legalább 2x leírta szájbarágósan, hogy nem szándékos egyik eset se, csak egyiket büntették másikat nem...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
igen,én montoya-t se nagyon szerettem,de alonso-hoz képest imádtam 😛
õt szinte sajnálom hogy elment...
Pffff ez nevetséges... Közel sem volt ugyanaz a helyzet! Aki meg azt hiszi hogy Kimi szándékosan ment le a pályáról, az szerintem kezelésre szorul. Kizárt dolog hogy megkockáztassa hogy azon a rázós terepen vegye be a kanyart, elég lett volna egy apró rossz mozdulat és törik az autó... Lásd Scott Speed esetét. Szóval nem kellene hülye összeesküvés elméleteket gyártani...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát a verseny..,szurkolok Kiminek,hogy dobogóra kerüljön,de nála van 1+ box,ami nem biztos,hogy jó taktika,fõleg sztem csak nála lesz ultra light gumi...
Az viszont eléggé elgondolkodtató,hogy vajon tényleg ekkora elõny volt e a rönonál ez a menetstabos gátló,de ez is kifog derülni...............
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ez a mutogatós dolog is ilyen minden versenyen mutogat örjöng. A mezõnyben van 4 szar autó ezeket kerülgetni kell miért csak Alonsonak olyan nehéz ugy ez? A tüöbbieknek miért nem? Rajta kivül mondj még egy embert aki minden versenyen mutogat és örjön ha van valaki elötte? De nem akarok veled vitázni az Alonso egy unszimpatikus ember. Nekem más embernek a sumi vagy kimi vagy mitomén ki az.
De azért te is biztos tudsz olyan dolgot mondani ami nem tetszet.. A poló kérdés: azt nem láttam hogy rajta volt-e ilyen. A dijkioszton nem volt az biztos. De a csapaton volt és a csapat elsõ enbere Alonso és emiatt tök mindegy hogy rajta volt-e.
Ha egy politikai párt piros az elnökük nem piros, attól még egy irányba mennek.
Downhill!!
Épp erre irtam, más ország más temperamentum, Finnek ilyenek... ezen nincs mit csodálkozni NEM LEHETNEK EGYFORMÁK.
Alonso vette fel azt a pólót? én rajta nem láttam, de ha felvette adj képet!
Nem a kinézete miatt nem csípem, egyszerûen nem szimpatikus. Van ilyen, nem? Lehet ilyen véleményem? Vagy már ez is fikázásnak minõsül nálad?
És kijavítlak: hivatalosan talán az a legjobb, aki elõzõ évben világbajnok lett, de nem hivatalosan már nem feltétlenül van így... De ne menjünk bele ebbe a vitába, inkább "legjobb" helyett mond azt, hogy "világbajnok"...
Soroljam a dolgokat? Ha érdekel felsorolom mind Montoya és mind Alonso esetében. Nekem legfõképpen az nem tetszik hogy Montoya és Õ is túl nagy arc.
Alonsonak van oka rá, de PL Kimi egy ugyan olyan pilota mint Alonso ha nem jobb neki miért nincs nagy arca?
Schumacher miért nem vesz fel ki az az Alonso polót? Pedig õ igázán megtehetné a 7 világbajnoki gyõzelmével. De nem teszi egyik sem és nem teszi Ralf Sumi se nem teszi Trulli se nem teszi Button se nem teszi Barichello sem és felsörolhatnám az egész mezõnyt. És azért nem mert õk kulturált normális emberek.
Szerintem aki igy viselkedik nem való egy ilyen helyre.
És még egy kérdés miért lehet vajon az hogy ezt a két embert ennyien nem szeretik?
Downhill!!
Ez nagyon erõs volt... Azért a legjobb mert egyszeres világbajnok és most õ a címvédõ?? Utyanmáhh.. Ráadásul nem õ nyerte meg a világbajnokságot, hanem Kimi vesztette el, Alonsonak mázlija volt, nem is kevés. Nem állítom hogy nem jó pilóta, de biztos hogy nem a legjobb (szerintem). És én sem csípem a pofáját, ez van...
Ez sem én vagyok. Mikor szidtam, sõt én szoktm védeni, amikor azzal vádolják itt sokan, hogy tavaly csak mázlija volt. Én meg mondtam mindig, hogy õ tud. Nagyon is tudom, hogy kiváló pilóta. De azért had köthessek már bele ezért, mert nagyon nem tetszik. Versenyben ha feltartja egy lekörözött, had integessen, én is dühös lennék, de ebben az esetben semmi értelme...
ugyanez volt ez a helyzet is. Szabálytalan volt? NEM, Összementek? NEM. Verseny volt? Még csak az sem. Mi a gond? A többit meg ne nekem címezd, csak a mutogatása zavar, de mondtam egy szóval is, hogy ettõl szarházi, béna? Egyszerûen csak nem szimpi ez a fajta megnyilvánulás. Nem csak õ van a pályán, ezt meg kell érteni
Tehát, ezek a versenyzõk a világ minden tájáról, földrészérõl, országából jöttek. Más-más kultúra, temperamentum. Elnézve a rajnogói táborokat manapság aki kirivó dolgat tesz kicsit robbanékonyabb az már béna, beképzelt, nem való ide, ékes példa a többség álltal elkönyvelt "bunkó" Monty, habár soha nem csinált olyat ami maitt ezt kiérdemelte, de a szurkolók sem tudták megmondani miért, mer rávágtak "csak".
Alonsora kanyarodva, jelenleg õ a legjobb F1es pilóta, õ a világbajnok és õ a címvédõ. Van mire vernie, márha veri, mer én a nyilatkozatai között ezeket nem tudom kiolvasni mint a sok-sok fikázó. Ha valami kirívó dolgot tesz pl örömében az autóra állva mutatja h milyen boldog, a verseny után nem azt lehet látni/olvasni h megérdemelte, hanem micsoda paraszt beképzelt szarházi stb...
Az sc mögötti repülõ rajtot õ csinálja a legjobban, és szabályosan, mindekinek igy kéne, õ is csak azt teszi mint bárki más h a lehetõ leg többet hozza ki a hekyzetbõl... neki ment valainek igy? NEM! , de mivel ez már a Alonso fikázó tábornál rettentõ agrasszív és elitélendõ dolog igy egy emberként fikzázzák.
És a végén a mutogatások... ideges? persze, elitélendõ? nem, õ ilyen vérmérsékletû ezekben a helyzetekben. Sumi nem szólalt volna meg vagy nem intett volna neki h ha ugy robban be elé h majdnem összemennek? dehogynem, ettõl bárki felkapja a vizet, nem Alonso ez egyetlen aki mutogat, de ez hozzá tartozik, az indulatokat igy tudják csak egyással közölni a pályán...
Szóval nem kell ennyire lesûllyedni 1 szintre, mindekinek megvan a kedvence akinek szurkol, de hogy rendszeresen mindebe a rosszat látni és ennek hangot adni kivétel nélkül ez már szánalmas... Valaki mindig a rossz most Alonso az... de miért? mer VB? mer Brios? mer Rönó? ...
Nézetek a DTMet ott gondolkodás nélül kiteszik egymást a pályáról, akkor mindeki rossz mer agresszív? hát nem errõl szól a verseny ?
Downhill!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Feltéve ha nem megy tönkre alatta a szekér és ha nem cseszik el az idejét a boxban.
😄DDDDDD
Onnan? Áhhh. Fel foják tartani, meg amúgyis, anehéz autóját le fogják hagyni, és az bõven elég lesz a pillanatnyi elsõ háromnak, hogy akár +1 kiállás is elegendõ legyen, ha mindez igaz, hogy jóval nehezebb, de ez egy öngyilkos taktika lenne...
Egyébként szép volt Kimi és Go Sumi.......
Downhill!!