Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát énn nem tudom mi volt ma Kimivel aki esőben az első 3ban van, Monacoban meg penge, de ez a futam egy nagy szégyenfolt lesz a karrierjében több évre visszamenőleg is.
NEm tudom mi volt vele az elején, de kb azt hozta Kimi amit Massától vártam, mintha sisakot cseréltek volna: Le a kalappal Massa előtt...
Mondjuk az elején elcseszték neki a versenyét, de piszok lassú volt, egyszerűen nem értem mitől volt ilyen lassú.
Az a baleset csak hab volt a tortán, a végén.
Amellett, hogy kikúrt nagy faszfej volt, ahogy páran elmondták, azért ő összeszedte a kocsit 280annál, Coulthardal ellentétben, csak ott volt Sutil aki szintén kicsúszott, azért szépen összeszedte Kimi csattanásig a Ferrarit, ez tetszett.
Ami még kemény volt, amikor Sutil ott állt a boxban leállított motorral és Kimi elment mellette orrkúp csere után, hát nem lehetett túl kellemes érzés Sutilnak, hogy ráadásul Kimi Ferrarija működőképes maradt.
Nagyons sajnáltam Sutilt, de ez verseny, Kimi meg elszúrta ennyi.
A végén pedig, azok a körrekordok, jobb lett volna, ha Kimi a seggén marad és beáll a boxba, így csak magát égette, hogy a verseny 80%ban meg félgőzzel ment.
Én még arra lettem volna kiváncsi Kimi mennyi benzinnel indult a versenyen és mien beállításokkal.
Hamilton ma nagyot autózott, szép volt, Kubica pedig az eljövendő évek legjobbjai közt lesz, 1 VB-t tuti nyerni fog.