Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem birtam ki,hogy ne szoljak hozzá amiket itt irnak egy páran Kimiről.
Előszőr is. Kimi jol tette hogy Kovát elengedte,mert kova szépen behuzta a mekit a kanyarba,és tuti kimi szivta volna meg ugy hogy kiesett volna és akkor még 6 pontot sem szerzett volna. Igazi érett versenyzést mutatott.
Nem tudom mit szapuljátok,mikor egyedül ő képes arra ha kell akkor azonnal olyan időt megy hogy mindenki csak les,főleg a Palik Laci:)!
Kimi sosem hazudozik,vagy mentegetőzik,mindig megmondja ha ő hibázott,mig a kis Massátok meg Alonsotok állandoan vagy mentegetőznek vagy mutogatnak!!!
Ne feledjük már el hogy Kimi már 3-szoros bajnok lenne,ha a kurva meki nem robban le állandóan alatta.Valakiből csak ugy nem lesz BAJNOK!!!
Minden versenyen ő sem nyerhet,mivel ilyen még nem is volt!!!
Neki ma ez jutott,és igen, jo az a 6 pont is,semmi baj nincsen.Igy is vezeti a bajnokságot! (nem véletlenül!)
A kis Massátok meg,a saját malmára tereli a vizet,nem kellett volna ilyen könnyen elengednie Hamit,mert ha tartja maga mögött Hamit,akkor Kimi 2-ik lett volna,Hami meg 3-ik!!! Igazi balfasz a Massa,Kimit sosem előzték volna meg ilyen könnyen!De biztos Massa is ugy gondolta,elengedem inkább,és akkor még Kimitől is elvesz pontokat,igy lehet tényleg világbajnok lehetek ha a csapattársamtol veszek el pontokat!!!
De én nem aggodom,mert,ugy is Kimi lesz 2008-ban a bajnok!
Csak ezt szerettem volna mondani!
Ami meg a szárnyat illeti,az meg ugy is kiderülne ha nem lett volna összetörve,mert verseny után ugy is átvizsgálják mindenkinek a gépét,igy Kimiét is!!! Még ő is megmondta hogy igazábol nem volt probléma hogy a szárny sérült,nem volt attol lassabb!!!!