FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a Williams miert is szavazhat a 2008-as szabalyokrol?Talan mert 91 es 97 között 5 csapat VB cimet nyertek.Egyedül a benetton szakitotta meg ezt a sorozatot 95 ben.
ezek hol vették a jogsit?<#idiota><#banplz><#vigyor2>...meg aztán nagyon lámik lehetnek,ha ilyen körülmények közt versenyeznek..persze,hogy hullanak az emberek, mint a legyek..biztonság nuku<#rolleyes>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

oneal1
azta de durva!!😞

!Forza Ferrari!

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

gordon 24
Fu!!! Az IRL(champ car) vagy F1-nél az a pali kicsit szétszakadt.

Szörnyû!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

b-type
Azok, többet láttam már részletesebben is, tényleg elég gázos felvételek, és komolyan megzavarhatják az ember hangulatát, de hozzátartozik, pl. én sûrûn megdöbbenek hogy emberek milyen felelõtlenül bánnak a versenysebességgel.
Iszonyatos energiák vannak, sokan fel sem fogják. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kirol
Bammeg. Ezek ha tényleg valódiak, igen durvák!

oooh, piros 18+...

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Hát ezeknél nem nagyon maradtak meg sajnos.

Elég szörnyû felvételek, de hozzátartoznak a sporthoz, illetve a gyorsasághoz.
Intõ példának nem rossz, hlgy egy futamon hova ne álljunk pl..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Idei évben már törtek pár kocsit, ez a statisztikájuk biztosan javult.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"autójának jobb fele olyannyira leamortizálódott, hogy azt a csapat a nap folyamán már képtelen volt helyreállítani."

csokker Ferrari, Sato kell oda berepülõpilótának, megtanulnak gyorsan karosszéria-munkázni...😊

Istencsászár
Luca Badoer csúnyán összetörte autóját a délutáni tréningen, így számára már korábban véget ért a munka.

Az olasz versenyzõ a hármas kanyarban vesztette el autója felett az uralmát, melynek hátulja kitört, ráhajtott a fûre, majd a kavicságyon átszáguldva hatalmas sebességnél a gumifalba csapódott. Badoer szerencsére nem sérült meg, ám autójának jobb fele olyannyira leamortizálódott, hogy azt a csapat a nap folyamán már képtelen volt helyreállítani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

semmi baja nem lett a Ferrari tesztpilótájának...

Punker
már sokszor elmondtam én azt a balesetet szeretem ami után kiszáll a pilóta és elkezd autogrammot osztani (ahogy Takagi csinálta) ez nem úgy néz ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mondja az, akinek könnycsepp gyûlik össze a szeme sarkában minden balesetnél...

palfordulas.exe running?

mi?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Punker
ez nagyon rossz vicc.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az szép...micsinált?ittasan vezetett?<#idiota><#vigyor2>

Istencsászár

Luca Badoer NCAP töréstesztet hajtott végre?

Oldalirányú védelem: ***
Frontális ütközés: ****
Gyalogosvédelem: *

Megbukott...

Istencsászár
Ferrari..... vót...

Valentino (Rossi) alairt egy uj szerzodest a Yamaha val 2007re, es NEM FOG versenyezni a Forma 1 ben.

itt van a link: http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=36126

Adott Indokot is, ami erdekes modon a Fernando Alfonzo’t is befoglalja.
"Valencia tesben volt mikor eldontottem hogy a Forma 1 es versenyzo az semmi a Forma 1 ben. Ahogy en vezettem, a mernokok minden masodpercben a radion voltak es mondtak nekem hogy en mit, es mit nem tudok csinalni. Ettol a perctol fogva rajottem hogy F1 nem nekem valo"

Szinten, igaz hogy Bernie nagyon akarta az olaszt a F1 ben, azert is hogy egy kicsit felvilagositsa a ‘szurke F1 paddok ot, the az olasz versenyzo ugy erezte, hogy nem volt szivesen latva. Foleg Fernando Alonso, es az o fonoke, Flavio Briatore volt ellene legjobban.
Alonso beszolt egy parszor valami olyasmint, hogy o nem tudja elkepzelni azt hogy a MOTO GP champion eredmenyeket erjen el az F1 ben, es azt is mondta hogy a Valencia testen hogy: “en nagyon orulok annak hogy Ferrari elvesztett nagyon ertekes idot azzal hogy ok az autot allitottak be Rossinak.”

Es mikor Rossi publicusan eloadta a donteset hogy nem fog versenyezni F1 ben, akkor Alonso monta: “ Es Jo. Legalabb igy nem fogunk tobbet beszelni rolla. Negy honap mulva, lehet hogy ez az utolso kerdes amire valaszolnom kell rola. (Rossirol)

Hogy en fair legyek, azt is hozza kell tennem hogy Valentio nak nem nagyon tetszett a Ferrari csapat sem, mert nem akartak adni neki csak 3.vezeto sztatuszt.

sferrari
A hírhez tartozik 😊

Schumacher 1:13.471-es idõvel állt az élre csütörtökön Barcelonában, mellyel megdöntötte a nem hivatalos pályacsúcsot (1:13.552), amit még 2005-ben a Honda Racing brit versenyzõje, Jenson Button állított fel a katalán ringen.

http://f1ferrari.hu

Marki
Akkor jó! 😊 <#eljen>

KoЯn

Istencsászár
Teszteredmények - Barcelona - Csütörtök:

01. - M.Schumacher - Ferrari (😎 1:13.471 - 82 kör
02. - Kovalainen - Renault (M) 1:14.174 - 120 kör
03. - Zonta - Toyota (😎 1:14.696 - 106 kör
04. - Rosberg - Williams-Cosworth (😎 1:14.731 - 87 kör
05. - Fisichella - Renault (M) 1:14.854 - 112 kör
06. - Trulli - Toyota (😎 1:15.131 - 102 kör
07. - de la Rosa - McLaren-Mercedes (M) 1:15.238 - 84 kör
08. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:15.526 - 111 kör
09. - Button - Honda (M) 1:15.590 - 109 kör
10. - Badoer - Ferrari (😎 1:15.637 - 27 kör
11. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:15.652 - 61 kör
12. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:15.783 - 125 kör
13. - Barrichello - Honda (M) 1:15.826 - 96 kör
14. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:15.871 - 65 kör
15. - Doornbos - Red Bull-Ferrari (M) 1:17.018 - 115 kör
16. - Wurz - Williams-Cosworth (😎 1:17.188 - 83 kör
17. - Jani - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:17.224 - 92 kör

sferrari
van realitás alapja több helyen irták már és remélem ezzel a Hungaroring helye biztosítva van az f1-be 😄

http://f1ferrari.hu

Marki
Normál eset ben örülnék a hírnek, de tekintve, hogy Indexes, kevés a realitási alapja..

Mellesleg minden attól hangos, hogy a McLaren és a Toyota nem került be.. Országonként 1 csapat kerülhet be.. Ha a Williams és a Honda nem került volna be, ugyan ekkorát szólt volna..

KoЯn

jahh,yo...én nem fikáztam senkit és csak ebbe a fórumba írtam F-1 témával kapcsolatban<#hehe>

X-Men-t énm azé néztem meg,mer régebben láttam a meséket Jetixen vagy hol<#hehe> és bejött..elsõ két részrõl vagy hányról,ami eddig volt moziba lecsúsztam sajna,de majd bepótolom..nekem bejött a mozi film..de a témába nemvok annyira jártas,csak így felületesen vágom

Istencsászár
Mondom, nem rátok írtam😊 te hol fikáztál sehol, leglább is itt nem...

(( xmen 1 szar, az elõzõ részeket is csak Patrick Stewart miatt néztem meg, ezt is max miatta fogom 😛 ))

sry...<#vigyor2>...mellesleg még mindig nem válaszoltál lentebb uccsó kérdésemre😛:

engem melyik táborba sorolsz?

off: megnéztem ma X-Men-t<#eljen>...nagyon állat volt,nézzétek meg ti is,ha csak1picit is érdeklõdést mutattok iránta

Punker
ha megteszed köszönjük.

Istencsászár
A monacói futam (Monaco: The Race of Kings)

A legújabb kor változást hozott a Monacói Hercegség történetében: az egykor csak kaszinójáról híres kis állam élete évente egyszer jónéhány napra gyökerestõl megváltozik. A Forma 1 világa elképzel- Þhetetlen a monacói futam nélkül. A sportág királyait koronázzák itt. A legjobbak, leghíresebbek - Fangio, Senna, Lauda, Prost, Schumacher, Räikkönen - minden más gyõzelem és trófea ellenére akkor igazán elégedettek, ha övék a Monaco Grand Prix Mindez ..1929 óta így van, amikor elsõ alkalommal adták át a Nagydíjat. Mi a titka. A pilóták, akik világszerte számos pályán küzdenek kocsijukkal, kilométerekkel, másodpercekkel...és egymással, miért tartják mindennél többre a monacói futamot?

Ha van rá igény és nem látta valaki, akkor feltölthetem majd... ( 50 perc, nyelv: magyar, minõség: kiváló )

Punker

DJ Bee18
Én arra emlékszem,hogy azért ment az anyázás,mert Sumi a szemét aki direkt csinálta...

Én is

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
jó akkor úgy mondom hogy esélyes versenyt szeretnék látni.

már bocs,de ezt megint csak nem értem...hol volt itt anyázás,amiért megbüntették Sumit?
Én arra emlékszem,hogy azért ment az anyázás,mert Sumi a szemét aki direkt csinálta...
De világosits fel légyszives.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
ugyan ugy kellett volna megbüntetni mint Fiscot... akkor is ment volna az anyázás, de az korrekt bünti lett volna...

Punker küzdöttek, de a McLaren hõpajzsa elvette tõled ennyi😊

DJ Bee18
látjátok, ilyen egy igazi szurkoló véleménye... de sajnos nagyon kevesen vagyunk így...
Pl, hogy Alonso miért nem ment gyorsabban, nem tök mindegy, gyõzött és kész

Punker
már bocs de én Alonso-nak szurkolok, csak ettõl függetlenül úgy gondolom hogy nem voltak korrektek Ms-sel + én azt akarom látni hogy küzdenek az elsõ helyért így ezt az élményt elvették tõlem 😞

Igy van..Vilnöv,Sumi Frenzen sorrendben,+0.000 volt,de ide még csak annyit,hogy ezen a verenyen viszont Frenczen tartotta fel Sumit,így jöhetett rá vilnöv....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Maradjunk annyiban hogy tisztelték/tisztelik egymást...

Tevedes ne essek,Mika es Sumi nem utaltak egymast,igaz kebelbaratok sem voltak,de jol el tudtak viccelödni.
CHEAPBOY
Mivan???

En ugy vettem ki amit irt abbol, hogy MS s Mika utaltak egymast...

Pedig dehogy volt igy.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Érdekes,hogy a szavaim között a sértegetést olvasod,lehet nem fogalmazók valami jól,de amiket írok azok általában a tényeken és a saját tapasztalaimon alapszanak,nem pedig kioktatásnak szánom..
Az pedig ,hogy talán egyidõs lehetsz a lányommal,engedtessék meg nekem azt feltételezni,hogy valamivel többet láttam és éltem át mint te..
Ez persze nem azt jelentené,hogy többet is értek hozzá,ilyet én sosem mondtam,bár az is igaz van valami közöm a technikai sportokhoz..
És ha figyelmesen olvasgattad amiket írtam,abból kiderûl sohasem fikáztam senkit,azért mert más a kenvence,sõt ha kell bevédem Alonsot vagy Kimit is,ha olyat olvasok amit sértõnek találok ellenük.............

DJ Bee18
Tényleg most elõször itt volt egy hangyaszarnyi balszerencse, de még ebbõl is kimásztak, sõt még jobban jártak, mégis kik vannak felháborodva?? ... 😄D

DJ Bee18
Mint mindig 😊. Akkor nem is volt érdekes ez a futam sem 😄DDD

DJ Bee18
Mika Hakkinen, akirõl lehet tudni, hogy nem szerették egymást a Schumival mégis azt mondta

Õ szted mit mondott? 😄DD

a lényeg, hogy MS így járt, Kimi így járt, Webber így járt, Alonso jól járt...

több szót nem érdemel Monaco...

DJ Bee18
Meg nem értem, Alonsonak ugye sokszor van mázlija. Most az egyszer tõle független dolgok miatt lassítania kellett (szegény nem elsõ, csak második helyrõl rajtolhat<#rinya>), tehát balszerencséje volt, egybõl mindenki elkezdett nyavajogni meg dühöngeni (pl. Briatore). Szerencsétlen Kiminek meg végig csak balszerencs jutott, közben meg Alonsoék ünnepeltek...

CHEAPBOY
En nem ugy emlekszem hogy Mika s Schumi utaltak egymast.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu