Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
OFF:
:DDD
Erről az Aston Martin Lagonda, az autógyártás egyik legnagyobb vicce ugrik be :)
..és én nagyon is kedvelem a Defender-t, de nem szabad többnek nézni mint ami és aminek készült, és hogy mióta 'csiszolódik', mert ugye egy 60éves modellről beszélünk..
TotalCar:..egyébként akkor tudjuk le a leggyorsabban az extralistát, ha azt mondjuk, nincs benne semmi.
Pedig egyébként a Defender, az emberarcú Volkswagen, a 2cv, a Mini, a Fiat 500...stb, nagyjából mindegyikben az a közös, hogy bár vannak gyengeségeik, de összeségében barátiak.
Az Olaszok és Franciák valahol megmaradtak ezen az úton, az Angolok is bár ők már inkább csak kisszériában, a németek full más úton járnak.
A japók is emberközelit akarnak sokszor, de az ahogy ők akarják az elég bizarr.
Amcsik...ők jelenleg lököttek, bár nekem is az van és jó.
Én az olasz autót kedvelem, mert a megbízhatóságon akár még javíthatok is, vagy betudom és kész,....de ha valami unalmas vagy semmilyen, arra aggathat az ember plüskormánytól kezdve alulneont és fényszemöldököt az akkor is csak nem annyira unalmas, nem annyira semmilyen lesz.
ON: