• ladarevolution
    Na akkor reagálnék dav1d reakcióira:)

"Egyáltalán nem adott hirtelen gázt."
    -ha te mondod biztos nem...

Én a videót néztem és hallgattam, az alapján nem adott.

"Az előző jobbos után 10 méterrel kezdett gázt adni folyamatosan."
    -ami nem zárja ki hogy a kanyar kijáratánál nagyobb gázfröcsöt adott a kocsinak.

Szintén a videón hallható h nem adott.
    (itt már felvetődik a költői kérdés h Te megnézted és meghallgattad-e?:)

"Gondolom nem sok hátsókerekes autót vezettél még, egyenletes tapadású útfelületen fokozatosan gázt adva fordulás közben így sosem tör ki az autó hátulja," -számomra az év mondata mert jobban tudod mint massa saját maga hogy mennyi gázt adott...

A reakciódnak köze nincs a mondatomhoz. Én egy megállapítást tettem h szerintem így nem tör ki az autó hátulja a videón látható választott ív és hallható fordulatszám alapján tippelt gázreakciók mellett.

"szépen megfogható kis ellenkormányzással (akár még úgy is h a kormáynt is csak tartod) """ha ugyan úgy állsz a gázon.""" -ez itt csubakka , miért beszélek én csubakkáról??? mert ennek nincs értelme!

Ha nincs, akkor javaslom menny ki pl egy biztonságtechnikai pályára és próbáld ki büntetlenül.

"Massa meg nyomott egy 180 fokos ellenkormányzást és még azzal sem tudta megfogni... szerintem nem az ő hibája volt. "
    ha egy F1esnek durván elindul a hátulja akkor igen csak nehéz megfogni...mivel magyarázod ausztráliát ott mi hibásodott meg???

Ez így van nehéz megfogni, ausztárliát meg leszarom, nem arról folyt a beszélgetés.

UI.: minden hozzászólásomnál ott volt h 'szerintem'. Ami annyit tesz h Én így gondolom, de ettől még mindenki azt hisz meg azt képzel amit akar valóságalaptól függetlenül.