182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pont ő az aki nem szokott a levegőbe beszélni és kifgásokat keresni... -
Tuti kamuzott! istenem... :DDD -
Igy szemre hibátlan... -
Ennyit az összeesküvés elméletről. :)) -
Nem tűnik töröttnek Kimi első szárnya ami a rajtnál megsérült és nem tudott nyerni..
Grat Barichello!
-
Maradjunk annyiban, hogy ott maradt:) -
madmanic #64293 ha nem b@ssza el a rajtot.... -
muhahahaha
Kovalainen nyerhetett volna, véli Whitmarsh -
Csak az időmérőt ne kúrta volna el -
DJ BP #64290 ez valami Heidfeld-BMW combo, észrevehetetlenül eredményesen versenyezni :) -
ahha, úgy meglehet, + a boxban is kevesebbet volt jóval -
DJ BP #64288 Itt alul a táblázat
Alonso 15. körben állt ki, Webber 18.-ban, Heidfeld a 21.-ben. +6 kört volt kinn Alonsohoz képest, sztem +1,2mp-et simán adhatott körönként üres tankkal -
Sztem csak kerékcsere volt nála, és fullra tankolva indult, de még így is "túl" gyors volt a kiállása! Végén kijött mégegyszer akkor meg lágyon ment kevés nyállal. -
DJ BP #64286 attól függ, Heidfel ha mittudomén 4-5 körrel tovább maradt kinn, mint Alonso, simán megelőzhette -

sztem sok tortát evett :D -
Valaki azt magyarázza már el nekem, hgy Heidfeld hogy tudta megelőzni Alonsot és Webbert mikor az elsőkiállásoknál Webbertől volt kb. 3-4mp hátránya Alonsotól meg kb. 8mp. Az első kiállások után meg simán bejött eléjük. ?? Ők meg nem hibázhattak mert a távolság kicsivel lett kevesebb köztük... 
-
hehe xD -
Mondjuk ha nem lenne ott Massa neje még lett volna egy tippem ... :D -
-
lool:D -
olümpfos :D -
G_ArchAngel #64278 volt hirekben, hogy a Ferrari fotosa (az Olympus embere) atigazolt a McLarenhez, tehat valakinek ezt is megkell csinalnia... -
Tsizat privi.hu,májvip,iwiw,nem ismerik az időzítőt:D -
:D -
G_ArchAngel #64275 Kimi fotozott. -
DJ BP #64274 ott van Kimi díja is, meg Domenicali -
madmanic #64273 ez csak Massa csapata szerintem... -
Nehogy Alonso szindróma legyen... -
SzocsA #64271 kimi elment piálni!
persze fel lehet tartani gyorsabb kocsit!
kovi sem tudott az utolsó helyekről oly egyszerűen előrejönni!
a torro rosso vagy a spyker megelőzte aztán visszaelőzött!
-
Elment egy kocsmába azt' berúgott mert nem lett meg a 2. hely :D -
Motto:
Kimi Raikkonen:
"It was a difficult weekend for me, but six points are definitely better than nothing. At the start, I was almost alongside Heikki but then he slowed and I had to brake too to avoid a heavy crash. We touched just enough to damage the end-plate of the front wing on my car – it was not a very serious problem, but it definitely didn't help my race
."
Pár dolora reagálva amit itt leírtatok:
-Miért ne tudná valaki feltartani széles pályán is a mögötte lévő gyorsabb autót? (ls. anno Verstappen Hakkinent Malajziában)
-Ma már Monaco kivételével nincs olyan pálya, hogy "keskeny" (bár Massa talán ott is elengedte volna Hamiltont ...).
-Palikot (pláne Zollnert) ne idézzetek soha többé, milyen okosságokat mond, amikor az a pasi olyan hülye, hogy a rózsafüzért is kulcsnak nézi ...
-Első helyen lévő pilóta miért ne lehetne tekintettel a csapattársára is? (ls. Barichello ill. Irvine működését, de nyugodtan idevehetjük a Berger-Alesi párost is)
-A versenyen, a pályán, igazából csak Hamilton és Kimi előzött az éllovasok közül és ez elszomorító, mert megint valahogy nem volt igazi a nagydíj ...
-Az is bizti, hogy Kimi versenye az elején ment el, a 2. helye meg Massán.
-Tuti volt valami balhé a Ferrarin belül, mert Kimi tényleg hiányzik a csapatképről, ellentétben a Massa családdal.
-Monte Carloba szerintem az egész Raikkonen család kilátogat majd ... :D
-Massa amúgy 3 pályát tud jól. Kiváncsi leszek hol talál még első helyeket.
Monacoban viszont bármi megtörténhet. Semmi következtetést nem kell mjd utána levonni. Úgyis minden az időmérőn múlik majd (meg ugye a starton). Remélem nem lesz feltartásos balhé, benzinszabotázs meg ilyenek, és nem torpedózza meg senki a másikat "versenybalesetnek" álcázva. -
Ki fog derülni. Az ilyeneket mindig hamar megírják a lapok. Volt már egyébként olyan, hogy Kimi nem maradt ott a fotózáson vmi miatt. Remélem nem kezdik azt el játszani mint tavaj a meklárenesek, mert irgum burgum lesz és akkor mehet mind a kettő a levesbe. -
:( -
Durva, Kimi ott sem maradt fotózásra, valami olyan történt biztos ami nem tetszik neki, Massa akkor is ott marad, ha még pontot sem szerez. Lehet összeveszett Massával, verseny után sem gratulált neki. -
SzocsA #64265 monacoban hami lesz az első időmérőn ultrakönnynű kocsival és rajt cél győzelmet arat mert nehezebben lehet előzni! -
G_ArchAngel #64264 Nekem ugy tunik, hogy MS peldajat koveti Kimi: pontokat szerez, boxban eloz, szamolgat... -
Kiváncsi vagyok mire lesz elég az F2008 Monacoba
-
SzocsA #64262 Schumit nem lehet összehasonlítani senkivel!
kimiben nincs meg a tűz ha nem sikerűl megelőzni valakit elsőre, végigautóz mögötte!
massa meg .. ő sem
hamiról tavaly azthittem talán ő lesz schumi 2 hogy hozza dobogosra az összes futamot! -
jahh mitn az elmúlt években tette, Monacoban kezdi ahol múltkor is nyert, mikor is kétezerrrr.... Aztán kanadában ahol nyert kétezerrr....
Massa előtte a pukaporát a 2 favorit pályájával. Spanyolban sem nyert ahol tavaly is. -
Te ténylg azt hiszed Schumi nem oldotta volna meg?:)
Nem véletlenül volt hátvéd Barichello,erre volt jó csak Schumacherrel szemben.