Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A brit győzelmét követően Dennist arról faggatták, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle versenyzője sikere, és mit mondott Hamiltonnak a leintést követően.
"Csak néhány szót, amelyekről azt gondoltam, kifejezik a gárda irányába mutatott elkötelezettségét. Én tudom, ő is és mindenki más is, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként mellette állunk, és ezt fejezték ki a szavak"- idézi a csapatfőnököt az autosport.com. "A nehéz idők vagy összehozzák vagy elválasztják egy alakulat tagjait, mi azonban még szorosabban összetartottunk."
Dennis hozzátette ugyanakkor azt is, hogy már egyáltalán nem foglalkoznak a tavaly történtekkel, csakis a jövőre, és leginkább az előttük álló Maláj Nagydíjra koncentrálnak.
"Előretekintünk, ez az üzenet, amit igyekszünk mindenki felé közvetíteni. Nem szánunk több időt a múltra, főleg nem akkor, amikor versenyek vannak. Az embernek mindenből tanulnia kell, amit az életben tapasztal. Előretekintünk, és nem pazarolunk több energiát arra, hogy mi történt"- szögezte le a csapatfőnök, aki maga nem lesz ott a hétvégén a szepangi versenyen.