182274
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    RÖVIDHÍR- A BMW Sauber technikai igazgatója, Willy Rampf egy svájci lapnak elárulta, a csapat néhány nap múlva a hinwili szélcsatornában teszteli a Ferrariéhoz hasonló nyitott orrkúpot. A maranellói csapatnak kettős győzelmet hozott az innováció legutóbb Spanyolországban, így valószínűleg több istálló is megvizsgálja majd az elemet.

ADATBANK:
    BMW Sauber

Az új orrkúppal természetesen elégedettek voltak a Ferrarinál, ám Stefano Domenicali csapatfőnök azt mondta, még nem született döntés arról, hogy minden futamon bevetik-e az elemet.

Rampf ettől függetlenül a svájci Motorsport Aktuellnek megerősítette, az alakulat hamarosan egy hasonló koncepciót tesztel majd, ám egyelőre még nem a pályán: "Majdnem biztos vagyok abban, hogy a többi autó közül néhányon is működni fog ez az elem, ezért meg fogjuk vizsgálni."
  • Bandee1987
    Én mondom, rossz idők jönnek szegény kockafejre :DDDD
  • Kit--Kat
    Voltak ennél sokkal durvábbak, amikor Von Tripis letarolta a nézőket Monzában 61ben pl.
  • zolo
    Fiatal vagyok még, Senna balesetét még nem láttam így, majdnem megkönnyeztem :O
    Imola, 94, egy hétvégén két versenyző?:OO :( ;((((
  • bardocz
    'Na jó, egyezzünk ki 2000 euróban, és akkor kápéban fizetek."
  • Kit--Kat
    Arc:DDDD
  • G_ArchAngel #63852
    nekem ez tetszett:

"Akkor megkértem Alan Donnellyt (az FIA megfigyelőjét), hogy fordítsa le nekik, amit mondtam, mert angolul viccesen hangzik. De ő erre azt mondta, csak skótul hangzik viccesen...""
  • DJ BP
    "Szóltam Karennek, hogy nincs több vásárolgatás, és a jövő héten nem eszünk!"

Ekkore stresszt nem kívánok senkinek :D
  • desigo
    "Ezt a 4000 eurót a gyerekeim örökségéből veszi el"

mekkora szánalom xDDDDDDDDDD
  • MaSzKa
    amugy jön monaco nem sokára ott van dc-nak jactja

oda szokta levinni a csajait megringatni :P
  • bordy
    ezt a figurát eddig minden versenyen betalálták valamelyik kanyarban. vagy ő valakit.
  • G_ArchAngel #63847
    DC megpróbálta kidumálni a büntetését
  • WNW
    Unisex nap van.. Es mindenki menstrual.. Ennyi..
  • G_ArchAngel #63845
    6 evesek gokartjaval miert ne mehetne?:)
  • a.carkey
    Ez aranyos, de mi van akkor ha Jürgen csak 39 kilo vasággyal együtt és fel van mentve tornából? Ő is versenyezni fog, vagy neki kitalálnak valami mást?
  • a.carkey
    Meg egy szarvas ...
  • MaSzKa
    Tippelj és nyerj a BMW-vel! A BMW-Sauber istálló hivatalos honlapján bárki nyerhet, aki regisztrál és részt vesz a tipp-játékban.

A bejelentkezés után Nick Heidfeld és Robert Kubica eredményeit kell megtippelni. (3. szabadedzés, időmérő, verseny, boxkiállások száma, hányadik lesz a leggyorsabb körök tabelláján).

A nyertes a BMW versenyzői iskolájában testközelből is megismerkedhet az autósporttal.
  • G_ArchAngel #63841
    gondolom most csak a pilotakkal foglalkoztak, mert nem csak nezok, hanem palyamunkas, tuzolto es szerelok is haltak meg...
  • G_ArchAngel #63840
    Japan GP 2005 - 15 reszben:)
  • MaSzKa
    Az F1 történetében eddig 43 halálos baleset történt, 15 pilóta halt meg az ötvenes években, 12 a hatvanas években, tíz a hetvenes években, négy versenyző a nyolcvanasokban, és végül Ratzenberger és Senna a kilencvenes években.

én úgy tudtam hogy nézők viszont meghaltak többször is ezenkívűl

pl leszakadt kerék miatt
  • G_ArchAngel #63838
    Nelsinho melyinterju
  • Mersant

ma valahogy minden topikban csak egymas fikazasa megy, na nem mintha ez maskor olyan ritka lenne, de ma lehet valami a levegoben, vagy senki ne mfer mar a borebe a hosszu hetvege elott :)
  • G_ArchAngel #63836
    szerintem kezdo lepeskent mindenki kapja be a masiket es flame OFF:)
  • mflex #63835
    Ezt tudtad kipréselni magadból?
    grat

• Istencsászár
    neked valami nincs rendben otthon...
  • mflex #63833
    Igen legjobb tudomásom szerint értelmes vagyok, a faszfej neked szólt a vén fax meg a pilótákra (olvasd át inkább többször mielőtt írsz) és az idiótaságokat te fosod állandóan és ahogy észrevettem egyre több embernek van tele a hócipője az általad kitalált "ki ha én nem mint tudok az f1-ről" belégrögződőtt ovódás kényszerképzeteiddel.

Nekem ez a véleményem, hogy nincs ott keresni valójuk,neked más és ezt én el is elfogadom, de az arcodból guríts már vissza.
  • Istencsászár
    Hát de bazzeg, lefaxfejezi DC-t Barit, irom neki h nem kellene, erre elkezdi fosni az idiótaságait, értelmes ember az ember ilyen? francokat... tudom én egy idióta vagyok, no mind1.
  • DJ BP
    Ennyi erővel idén Alonsot veri meg Kimi?
  • G_ArchAngel #63830
    F1: Valakinek meg kell halnia
  • G_ArchAngel #63829
    Teged mindenki megtalal...
    Majd megszoknak, vagy megszoknek:)
  • BaliBoy
    Te is!
  • pauly
  • Istencsászár
    Jesszus... szállj le a magas lóról.
  • mflex #63825
    Éppen eleget tudok róluk attól, hogy ritkán szoktam ideírni 3 színvonalas külföldi fórumon is aktív tag vagyok és ott van egy pár "hozzáértő" is.

Nem pont veled fogok eszmecserét folytatni ,hogy kiről tudok érdemben nyilatkozni és kiről nem, és attól, hogy egy fos játékban formula 1 "szimulátort ??" játszogatsz, nem jelenti azt, hogy osztogosd azt észt állandóan olyan dolgokról ,amiről fingod sincs,másnak oszthatod az agyvelőgyulladásos elméletetidet amig meg nem unják engem viszont nem érdekel ,milyen teóriákat állítasz fel ,amik szinte a nevetségesség határait surolják.

És igen nincs miről beszélnünk, tehát nem reagálj semelyik kommentemre és én viszont nem fogom tenni,sőt eddig sem reagáltam.

Üdv
  • Kit--Kat
    Ez arra utalt, hogy Alonso 2005-ben nem Schu,mibal harcolt a VB-ért, hanem Kimivel, nem verte meg Schumit, mert Schumi csak pontokat tudott gyüjtögetni.

Sainz sem Palikot verte meg a Közép Európa Rallyn, hanem Peterhanselt.
  • bardocz
    2007-ben nem a csapat miatt vesztette el a vb cymet hamilton 7 pontos előnyel,hanem a saját balfaszsága miatt
  • MaSzKa
    MaSzKa 2008 BAN :(
  • Count Adyn
    2008 ban Ferrari balfasz->Kimi VB:DDD