Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Fernando Alonso a negyedik helyen ért célba az Ausztrál Nagydíjon, míg Piquet nem tudta befejezni a versenyt. A kétszeres bajnok nem sokkal a befutó előtt vette vissza a pozícióját Kovalainentől, aki véletlenül megnyomta a sebességkorlátozó gombot. Briatore ekkora egy pillantást vetett Ron Dennisre. "Nagyon tetszett Ron arckifejezése."
"A kivetítőn láttam, hogy a McLaren hogyan reagált arra, hogy Heikki megelőzött. Miután sikeresen visszaelőztem, újra figyeltem a reakciókat. Kihasználtam a lehetőséget. A McLaren gyorsabb nálunk, így nagyon boldog vagyok, hogy sikerült." – idézi az AS a spanyol pilótát.
"Nagyon örülök, mert mindenki a hetedik-nyolcadik helyre várta a csapatunkat. De nem várhatunk mindig hasonló eredményeket. Lehet, hogy Malajziában nem tudunk pontokat szerezni, ha a McLaren, a Ferrari és a BMW versenyzői is célba érnek. Az időmérő teljesítményünkön javítani kell. Más körülmények mellett nem tudtunk volna ilyen jó eredményt elérni."
Ez egy vadállat hogy ha a kivetítőt nézte egyenesbe:D