182273
  • w77d
    köszi.

dúrva eset volt, hál istennek nem lett nagyon komoly baja..
  • Zóanagyvarázsló
    De amikor 2005-ben Imolában Schumacher tudta tartani Alonso tempóját, akkor azon örömködtek. Akkor pedig biztos a Ferrarinak szurkoltak átmenetileg.
  • Istencsászár
    Kovalainen bukása - Videó
  • zsakosfrodo2
    Nekem is ez a véleményem, régebben mikor LoLonzo volt az élen, akkor ő volt a sztár meg a menő. Most sem csípi a Ferrarit, régebben sem csípte.
  • w77d
    Kovalainen balesetéről nincs véletlen videó? sajnos kihagytam ezt a futamot :(
  • passatgt

01 Kimi Räikkönen 29
    02 Lewis Hamilton 20
    03 Robert Kubica 19
    04 Felipe Massa 18
    05 Nick Heidfeld 16
    06 Heikki Kovalainen 14
    07 Jarno Trulli 9
    08 Mark Webber 8
    09 Nico Rosberg 7
    10 Fernando Alonso 6

Kubika a 3.:)
  • G_ArchAngel #63733
    Vegigolvasva a formula.hu-n megjelent nyilatkozatokat, 3 pilota emlitette meg Kovalainen-t: Kimi, Lewis, Robert Kubica...
    Azert kicsit tobbet vartam volna a sracoktol...

Persze Robertben meg benne lehet a tavalyi eses, Lewis csapattars, Kimi finn, de azert illett volna egy-ket jo szot elejteni...
  • G_ArchAngel #63732
    Schumacher szerint szorosabb is lehetett volna
  • gercse
    nem, nekem is ez jött le kb.,
    meg a safety car-os rész mintha nem is lett volna..., úgy beszélt, hogy mennyire szoros...
  • Bandee1987
    Nemtom, akkor ezek szerint csak nekem jött le így a dolog.
  • Zóanagyvarázsló
    Inkább legyen kétszer ennyire Ferrari-ellenes, de nézze is a futamot miközben közvetít, mert a "hozzáértésével" és elbambulásaival az ember agyára tud menni.
  • Count Adyn
    Meg azért hozzá lett téve, hogy habár a Ferrarinak csökkent a tengelytávja, ugyhogy Monacoba se lesznek feltétlenül hátrányba :)
  • Istencsászár
    Akkor nézd a német adot, valahogy annyira nemtud izgatni, ezen lovagolni meg örjöngeni... tavaly a McLaren lekörözte a 3/4ed mezőnyt, urambocsá had mondja már azt hogy a Meki jobb lehet ott mint a többiek... van némi alapja, de majd kiderül.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezzel nem feltétlenül drukkerkedni próbál, hanem azt sugallni, hogy mennyire hihetetlen szoros és izgalmas lesz a szezon, továbbra is nézzük az RTL Klubon. Ezer éve ezt csinálják.
  • Bandee1987
    Nem azzal van a bajom, hogy ott megmutatják e vagy sem, hanem hogy ennyire ferrari-ellenes a Gyula és ez már elég régóta látszik rajta.
  • Istencsászár
    Miért? nem mutathatják meg? lehet hogy ott jobbak lesznek.
  • Bandee1987
    Kimi, Massa grat, szép verseny volt, ez az új orrmegoldás tényleg használ :)
    Kovának jobbulást.

Gyulát meg mostmár bassza fejbe valaki, hihetetlen, hogy egy kommentátor ennyire anti-ferrari drukker legyen, tisztán látszik az olyan beszólásainál, hogy "A Ferrari vezet, de csak egy nagyon picit, de MAJD A MCLAREN jön, oszt majd Monte-Carloban megmutatják"
  • desigo
    A Toyota tévedésből hívta a boxba Trullit
  • DjDano
    Ezt nem kétlem, pontosan ezért "támadják" őket...
  • Istencsászár
    Hát a formula.hu az egyik ha nem a leg népszerűbb f1es oldal.
  • bardocz
    ha fikázza valaki az a baj,ha nem az a baj,na ezért szánalmas amit csinálsz,örüljél neki,hogy egy rosz szót nem szólnak rá
  • bardocz
    hát tényleg,ha előrébből rajtol valaki,akkor annak keveseb benzin fogy!
  • DjDano
    Közlemény a Formula.hu-n:

Elnézést kérünk az utóbbi időben történt sok lassulásért, de az egyik konkurens lap szerveréről időnként nagy mennyiségű lehívás érkezik, mely sokszor megbénítja a lapunkat.

Az időnként bekővetkező hatalmas mennyiségű lehívás következtében a szervermemóriánk megtelik, ami után sokszor nem elérhető a lap.

A konkurens oldal szerveréről jött lehívások mértéke olyan fokú, hogy bár csak időközönként bombázza lapunkat, mégis a nap legtöbb lehívását generálja.

Az probléma elhárításáról a szakembereink később intézkednek!

Milyen mocskos emberek vannak förtelem.... Mondjuk kiváncsi lennék melyik oldalról van szó a5 vagy f1hirek
  • oneal1
    szép volt Ferrari!
  • desigo
    de egy elborult reklám ez ...
  • Kit--Kat
    Kössz, komoly:D
  • MaSzKa
    szétrobbanak a nők????? 1 vitz 1 rqklám
  • G_ArchAngel #63712
    tessek a Lynx-es valtozatot nem talaltam, de majdnem ugyanez...
  • MaSzKa
    sajnos nem ment vele sokra
  • Kit--Kat
    És sokkal több benzin volt benne.
  • MaSzKa
    itt az ideje Heifeldnek összeszedni magát Mario is így gondolja
  • Count Adyn
    ÉS akkor mi lett volna?:D Még dühösebb lehetett volna hogy pont akkora esik a benzinének elfogyása amikor zárva a box?
  • MaSzKa
    azért mert a 10 helyre rakta be magát!!!

Kubica 4.dik volt illet volna legalább 5.nek lennie az időmérőn akkor nme fordultvolna ez elő
  • Kit--Kat
    Mer mért, hogy rosszak a szabályok??? Vagy nem tud benzint termelni???
  • MaSzKa
    sztem most nicket üti theissen
  • Kit--Kat
    linkeld a reklámot pls
  • Kit--Kat
    Igen, ezért fogtam a fejem, hogy ennek ellenére ott örültek maguknak, hogy milyen szoros volt.

A másik meg amit nem vettek észre, hogy Kimi a tankolás után még 2 másodpercet állt a boxban, mert elkellett engednie a boxba jövőket.
    Pont ezzel a 2 másodpercel került közelebb Massa Kimihez.
  • passatgt
    azért mert 2. helyen végzett az időmérőn
  • BaliBoy
    Jaja. Arra gondoltam. Akkor csak jól láttam. :)
  • G_ArchAngel #63700
    Lynx (azaz Axe) - mikor egymasnak rohannak a nok? Az Budapesten lett forgatva...

Amugy ITV bek*phatja: leadtak Hamilton nyilatkozatat es kesz, elso es masodik helyezet levan sz*rva...?