182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
köszi.
dúrva eset volt, hál istennek nem lett nagyon komoly baja.. -
Zóanagyvarázsló #63738 De amikor 2005-ben Imolában Schumacher tudta tartani Alonso tempóját, akkor azon örömködtek. Akkor pedig biztos a Ferrarinak szurkoltak átmenetileg. -
Kovalainen bukása - Videó -
Nekem is ez a véleményem, régebben mikor LoLonzo volt az élen, akkor ő volt a sztár meg a menő. Most sem csípi a Ferrarit, régebben sem csípte. -
Kovalainen balesetéről nincs véletlen videó? sajnos kihagytam ezt a futamot :( -
01 Kimi Räikkönen 29
02 Lewis Hamilton 20
03 Robert Kubica 19
04 Felipe Massa 18
05 Nick Heidfeld 16
06 Heikki Kovalainen 14
07 Jarno Trulli 9
08 Mark Webber 8
09 Nico Rosberg 7
10 Fernando Alonso 6
Kubika a 3.:) -
G_ArchAngel #63733 Vegigolvasva a formula.hu-n megjelent nyilatkozatokat, 3 pilota emlitette meg Kovalainen-t: Kimi, Lewis, Robert Kubica...
Azert kicsit tobbet vartam volna a sracoktol...
Persze Robertben meg benne lehet a tavalyi eses, Lewis csapattars, Kimi finn, de azert illett volna egy-ket jo szot elejteni... -
G_ArchAngel #63732 Schumacher szerint szorosabb is lehetett volna -
nem, nekem is ez jött le kb.,
meg a safety car-os rész mintha nem is lett volna..., úgy beszélt, hogy mennyire szoros... -
Nemtom, akkor ezek szerint csak nekem jött le így a dolog. -
Zóanagyvarázsló #63729 Inkább legyen kétszer ennyire Ferrari-ellenes, de nézze is a futamot miközben közvetít, mert a "hozzáértésével" és elbambulásaival az ember agyára tud menni. -
Meg azért hozzá lett téve, hogy habár a Ferrarinak csökkent a tengelytávja, ugyhogy Monacoba se lesznek feltétlenül hátrányba :) -
Akkor nézd a német adot, valahogy annyira nemtud izgatni, ezen lovagolni meg örjöngeni... tavaly a McLaren lekörözte a 3/4ed mezőnyt, urambocsá had mondja már azt hogy a Meki jobb lehet ott mint a többiek... van némi alapja, de majd kiderül. -
Zóanagyvarázsló #63726 Ezzel nem feltétlenül drukkerkedni próbál, hanem azt sugallni, hogy mennyire hihetetlen szoros és izgalmas lesz a szezon, továbbra is nézzük az RTL Klubon. Ezer éve ezt csinálják. -
Nem azzal van a bajom, hogy ott megmutatják e vagy sem, hanem hogy ennyire ferrari-ellenes a Gyula és ez már elég régóta látszik rajta. -
Miért? nem mutathatják meg? lehet hogy ott jobbak lesznek. -
Kimi, Massa grat, szép verseny volt, ez az új orrmegoldás tényleg használ :) 
Kovának jobbulást.
Gyulát meg mostmár bassza fejbe valaki, hihetetlen, hogy egy kommentátor ennyire anti-ferrari drukker legyen, tisztán látszik az olyan beszólásainál, hogy "A Ferrari vezet, de csak egy nagyon picit, de MAJD A MCLAREN jön, oszt majd Monte-Carloban megmutatják" -
A Toyota tévedésből hívta a boxba Trullit -
Ezt nem kétlem, pontosan ezért "támadják" őket... -
Hát a formula.hu az egyik ha nem a leg népszerűbb f1es oldal. -
ha fikázza valaki az a baj,ha nem az a baj,na ezért szánalmas amit csinálsz,örüljél neki,hogy egy rosz szót nem szólnak rá -
hát tényleg,ha előrébből rajtol valaki,akkor annak keveseb benzin fogy! -
Közlemény a Formula.hu-n:
Elnézést kérünk az utóbbi időben történt sok lassulásért, de az egyik konkurens lap szerveréről időnként nagy mennyiségű lehívás érkezik, mely sokszor megbénítja a lapunkat.
Az időnként bekővetkező hatalmas mennyiségű lehívás következtében a szervermemóriánk megtelik, ami után sokszor nem elérhető a lap.
A konkurens oldal szerveréről jött lehívások mértéke olyan fokú, hogy bár csak időközönként bombázza lapunkat, mégis a nap legtöbb lehívását generálja.
Az probléma elhárításáról a szakembereink később intézkednek!
Milyen mocskos emberek vannak förtelem.... Mondjuk kiváncsi lennék melyik oldalról van szó a5 vagy f1hirek -
szép volt Ferrari!

-
de egy elborult reklám ez ... -
Kössz, komoly:D -
szétrobbanak a nők????? 1 vitz 1 rqklám -
G_ArchAngel #63712 tessek a Lynx-es valtozatot nem talaltam, de majdnem ugyanez... -
sajnos nem ment vele sokra -
És sokkal több benzin volt benne. -
itt az ideje Heifeldnek összeszedni magát Mario is így gondolja -
ÉS akkor mi lett volna?:D Még dühösebb lehetett volna hogy pont akkora esik a benzinének elfogyása amikor zárva a box? -
azért mert a 10 helyre rakta be magát!!!
Kubica 4.dik volt illet volna legalább 5.nek lennie az időmérőn akkor nme fordultvolna ez elő -
Mer mért, hogy rosszak a szabályok??? Vagy nem tud benzint termelni??? -
sztem most nicket üti theissen -
linkeld a reklámot pls -
Igen, ezért fogtam a fejem, hogy ennek ellenére ott örültek maguknak, hogy milyen szoros volt.
A másik meg amit nem vettek észre, hogy Kimi a tankolás után még 2 másodpercet állt a boxban, mert elkellett engednie a boxba jövőket.
Pont ezzel a 2 másodpercel került közelebb Massa Kimihez. -
azért mert 2. helyen végzett az időmérőn -
Jaja. Arra gondoltam. Akkor csak jól láttam. :) -
G_ArchAngel #63700 Lynx (azaz Axe) - mikor egymasnak rohannak a nok? Az Budapesten lett forgatva...
Amugy ITV bek*phatja: leadtak Hamilton nyilatkozatat es kesz, elso es masodik helyezet levan sz*rva...?