Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én Piquet-töl és Bourdais-tol többet vártam volna egy kicsit, de mejd a futamon bizonyíthatják hogy nem csak a nevük a nagy. Itt leginkább Nelson-ra gondolok. Glock viszont szerintem jobban teljesitett a vártnál. Kimi-vel remélem minden rendben lesz. Massatol én személy szerint többet vártam volna. Alonso-t kicsit sajnálom az autoja képességei miatt, igaz sose kedveltem. A BMW-k végre odaértek az élmezönybe, idén akár a vb-ben is versenybe lehetnek. A McLaren-ek gyorsak, föleg Lewis, de anyit nemlátok az autoban hogy sima versenye, éve legyen. A Toyotak és a Williams-ek hozzál a tavalyi, középmezöny eleji helyeket. A Red Bull és a Toro Rosso is odaérhet a pontszerzökhöz. A Honda ugyan jobb mint tavaly, de szerintem egy sima versenyen nem igazán érnek oda a pontszerzöre.
Igy "röviden" én ezt látom az idöméröböl,de a hoszutávu telsenyitménymég sokat változtathat az eröviszonyokon.