• b-type
    vááá kész vagyok :)))
    Valóban a szélcsatornának nics köze a motorfejlesztéshez, valószinűleg azért említettem 34 kütyüt az autóra,..argh.
    De tény nem voltam elég egyértelmű, szal a 34 kütyü alatt 34 aerodinamikai elemre gondoltam,..és pápámm máris tetten érhető az összefüggés a szélcsatorna és a 34 között (szemben a nulla szélcsatorna és a 14).
    De mivel nem ment könnyen a felülemelkedés, így maradjunk a motorfejlesztések szintjén, a nagy csapatok fejlesztik a motorjaikat, szemben a kiscsapatokkal akik vásárolják.
    Itt kábé sztem le is leplezhető, hogy miért előnyös a motorbefagyasztás.
    Nincs 1éves motor vs. legfrissebb motor, nincs 2éves motor vs. legfrissebb motor...az F1 történetében futottam más csapatok 5éves vásárolt motorblokkal is.

Az FIA egyszerűen megoldhatta volna az egész kémügyet, hagyja a Ferrari-t polgári pert indítani. Ez valószínüleg azt eredményezné, hogy a McLaren porba dől, de előtte még polgári pert indít a Renault ellen,..aki viszont a Ferrari és a McLaren ellen is indít ahogy Briattore-t megismertem.
    Sok év, felfüggesztett csapatokkal és szakemberekkel.
    Könnyű az FIA-t hibásnak látni, de nekik lavírozni kell, szükséges.
    Nem hozhatnak punktum döntéseket, mert le tudják pusztítani vele a sorozatot.
    A garázskérdésnél meg nem jó a példa, ha valakit elzárásra ítélnek, akkor azalatt valszeg nem számol heti focimeccsekre otthon a srácokkal.

Ez nem jó vita, nincs benne semmi új, csak te is forgatod az új megvilágítás felé a dolgokat, és term. én is.