182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
sztem direkt rávették a kurvákat erre
valakinek az utjába állhatott -
Abban igaza van mindenkinek h ez az ő magánügyem, de a sajtó ezt nem fogja hagyni, ki lehet mondani... tönkre tették, és nem is fogják békén hagyni amig az FIA élén áll, ez számára is megalázó és az FIA-ra nézve is rossz... teljesen mind1 mi lesz a vége, mind a két változat rossz. -
miért?
az USA elnöke is büntetlenül cumiztathatott
pedig ő volt valaki... -
Ha ugy hivnak, hogy John Smith, es tetofedo segedmunkas lenne, a kutyat sem erdekelne, hogy kurvazott egy orgian. De itt picit mas a helyzet... -
szabadidejében hagy csináljon már amit akar... -
67 éves sportvezetőt vasárnap leplezte le a News of the World című bulvárlap, amint kurvákkal szerepjátékos orgiát tartott
tetszik ez az index :D -
Nem mindegy ki indul Massa helyett? Ugy is Kimi nyer:) Hehe -
Egyebkent is egy faszkalap, ideje hogy talaltak valami fogast rajta. -
Sry, most látom vótmá. Indexan mai hír,nem gondoltam volna hogy több napos már... -
tiszta szánalom... -
Max Mosley-nek meg vannak számlálva a napjai
OMG, ez nagyon durva :D Én nem rúgnám őt ki csak ezért :D -
First: Nyaron is tesztelt es alig maradt el az elmezony pilotaitol, ugye te sem gondoltad, hogy az elmult masfel evben csak soroskorsot szorongatott a kezeben? :)
Second: Most ha Gene ugrana be Massa helyett (mivel az emlitett weboldal egy csukloserulest emleget, tehat szerintuk valakinek be _kell_ ugrani Massa helyett) akkor O kinek gyartana a pontokat?
Szerintem 95%, hogy kamu a dolog, foleg, hogy csutortok van es semmi jele annak, hogy valoban Msc vezetne, de a fenti ket dolog miatt meg siman lehetne igaz.
-
hehe, Én a győzelmére szavazok:) -
DJ BP #62726 7. kanyar :) -
sztem már az 1. kanyarba off lesz neki :D -
Fogadni a topikban lehet, kanyarszám és sebesség megjelölésével.
Ki mire tippel, hol dobja el?
-
Massa kicsit jól ment tavaly... -
sajnos kamu...szvsz -
-
WNW #62720 Na jah kerem, azota az asszony is borszerkoban, ostorral megy ejjel az agyba....
-
DJ BP #62719 azért ez mekkora beégés már? :) Nem aludhat jól :) -
:D -
Mostmár legalább ha valaki nem ért vele egyet mondhatja hogy, csináld amit mondok vagy elfenekellek:D -
és mit fog csinálni verseny közbe?filmet forgat?
-
Max Mosley megfogadja Bernie Ecclestone tanácsát, és nem lesz jelen az évad harmadik megmérettetésén, a Bahreini Nagydíjon.
A Nemzetközi Automobil Szövetség szerdán kiadott közleményében elmondta, hogy "Max Mosley személyes okok miatt nem utazik el Bahreinbe."

-
Hát ha Massán múlik...:DDD -
én meg 50%-ot hogy egyik BMW a 2. lesz :D -
CitizenX #62712 Senkinek nem jár annyi, amennyit az F-1-ben fizetnek. És miért járna Alonsónak a legtöbb? Ő a VB, vagy mi? Tudtommal tavaly nagyon csúnyán elbántak vele, mindjárt két oldalról. :D - És még egy Scuderia-McClaren sem tudta győzelemre segíteni... -
"de azért meg nézném mit tud még Schumacher"
Ugyan azt amit eddig, vagyis 50%ot tennék rá hogy ha a Ferrari lesz gyorsabb a 7végén, akkor lehet h nyerne vele... miért hiszi azt mindenki h elfelejtette az autüversenyzést? 1 szabadedés után simán ott lenne az élmezőnybe. -
CitizenX #62710 Ez több szempontból is egy baromság.
First: Még egy Shuminak is vissza kéne rázódnia ahhoz, hogy rá lehessen bízni egy futamot. Több mint egy éve nem versenyzett, erre rá kéne készülnie, teszteken minimum, és nem egy alkalommal. Erről nem volt hír.
Kettő: Azért gondoljunk már bele abba, hogy ha futamon indulna, akkor most hogy lenne a pontozás? Massának termelné, vagy magának, és akkor a braziltól rabolna, vagy hogy? Ez sehogy sem kivitelezhető, úgy gondolom. Ha nyerne, és csak egyszeri alkalom volt, akkor Massát jól lehúzta a pontokkal, amiket elvitt, és persze halál feleslegesen, mert ugye többet nem indulna, hisz csak beugrott... Áhh, hülyeség.
Ez akkora kacsa, hogy már sas. :D -
ezt jó tudni,hogy senkinek se kell fizetnie,és még a "legroszabbak" is gazdagodnak év végére:) ilyen irányba kéne haladni,nem befizetős pilóták,mint a játékteremben -
Szvsz. ez hülyeség. Azt sem nagyon hiszem, hogy Sumi ilyet nyilatkozott volna. Amúgy is nagyon bele van most szerelmesedve a motorozásba. -
Én örülnék a legjobban (meg még pár millióan),de ezzel a lépéssel padlóra küldenék a már igy is lelkileg megtépázott Massa-t. -
Tud ő hidd el. Nem véletlenül tesztel még a Ferrarinál :D -
Michael Schumacher a hétvégén átveszi Massa helyét?
Szenzációs hírt közölt egy angol internetes oldal, amely szerint Michael Schumacher a hétvégi Bahreini Nagydíjon átveheti Felipe Massa helyét a Ferrariban!
A Forma-1-es Ferrari csapatnál nincsenek megelégedve a két verseny után nulla ponttal álló Felipe Massa teljesítményével, akinek a helyére - ahogy arról korábban mi is beszámoltunk - a szezon végén a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso érkezhet a Renault-tól. A legutóbbi pletykák azonban arról szólnak, hogy már a hétvégi Bahreini Nagydíjon ki kell szállnia a Ferrariból Massának, helyére pedig nem más, mint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ülhet be - erről a paddocktalk.com oldal számolt be.
Nem tudni, hogy ez csupán április tréfa-e, mindenesetre a már visszavonult német pilóta nem tagadta a pletykákat, amelyek arról is szólnak, hogy Massa bajlódik, és azért kell beugrania minden idők legeredményesebb Forma-1-es versenyzőjének. "Igen, félig meddig igaz a hír, de ez még nem jelenti azt, hogy visszatérek. Szeretnék segíteni a csapaton Bahreinben, ott leszek a boxutcában versenyre készen, de egyáltalán nem biztos, hogy elindulok a futamon" - nyilatkozta Michael Schumacher, aki 2004-ben tarolt Bahreinben, hiszen a pole pozícióból indulva megnyerte a versenyt.
Szerintem Áprilisi tréfa! (de azért meg nézném mit tud még Schumacher) -
jobb minőségbe még jobb lett vona -
rasty18 #62703 :D -
rasty18 #62702 Köfi -
jó kis videó! -
rasty18 #62700 Box kiállások